33

Ужас

преди 7 месеца

То по Тракия *** дойди че е по широка ама по пътя Русе -ВТърново е ужасен ужас....големи камиони и рейсове жулят със 100 през селата,ще ти се качат на покрива ако караш с 50 и те мачкат за едното чудо!Но МВР се прави на невидяло и ще снима тебе за нарушение!

32

Анонимен

преди 7 месеца

до 32 Всеизвестно е сред катаджиите, че ако искаш да заместиш колега трябва да му платиш солидна такса щото той днес ако не изкара 100 лева от подкупи на пътя за какво е станал катаджия....:)))

31

Анонимен

преди 7 месеца

Взел е пример от Семерджиевците и "принцеса" Калина

30

1

преди 7 месеца

Масово шофьорите на камиони карат или на *** или на Бело. Лятото особено, че е по натоварено. Не спят, не спазват часове, имат по две карти и т.н

29

Възмутен

преди 7 месеца

Колко ли десетки пъти е плащал чорба парасъ на дембелите край пътищата за да продължава да си кара необезпокояван!И това е логичният резултат!

28

ЛабонтеДанЛарю

преди 7 месеца

31 Не лъжи хомосексуарлист червен В Франция носи отговорност и водача и шефа му който ву е дал камиона

27

Анонимен

преди 7 месеца

До ЛабонтеДанЛарю В ЕС законите за частта касаещи ПТП е посочено, че отговорността е изцяло на водача. Кога и къде ВЪВ (научи се кога се пише ,,в,, и кога ,,във,,) Франция заради пиян или дрогиран водач е съден собственика на фирмата? Преди да тръгне на път се правят тестове и се подписват и водача и да го наречем диспечера. След като напусне гаража отговорността си е само на шофьора. А той по пътя може да си вземе алкохол от къде ли не.

26

Анонимен

преди 7 месеца

до 27 Ти и 5 триъгълника да сложиш в аварийната лента оня като е пиян и надрусан все тая- ще те помели.

25

Анонимен

преди 7 месеца

до 26 Това не го знаех. Вече могат да знаят къде има патрулки ли? По какъв начин могат да разберат къде има патрулка?

24

Секс онструктор

преди 7 месеца

Тези аварийни триъгълници в колите за какво служат?

23

Анонимен

преди 7 месеца

до 19 - С кое да не бързаме - Дал е положителна проба за алкохол. 21 акта за 2г... аз карам повече от 20г. имам и категориите и имам 5 фиша и всички са за превишена от макс 11-15км. Да не говорим, че сега всички тираджии карат с включени приложения на телефоните и GPS, дето да им напомнят за знаците, че даже и за патрулките и ДАИ.

22

Анонимен

преди 7 месеца

Не може с 21 акта да му се даде в ръцете потенциална машина за убиване нужен е и по голям контрол от работодателите и те познавайки персонала си да носят определена отговорност.

21

Корумпиран Дай

преди 7 месеца

21 Няма после Ке напил после се надрусал шефа та фирмата да яде Ху р ката кво ви интересува кога се е надрусал!Отя го кара 24 часа са кара без са спи тоя се надрусал и двамата у га зо!

20

Анонимен

преди 7 месеца

До Трикси потресаваща неграмотност

19

666

преди 7 месеца

Докато не започнете да им давате 20 години затвор поне, на такива у...роди нечестиви, така ще бъде.

18

Анонимен

преди 7 месеца

до 20 Те в много фирми тираджиите ги тестват с дрегер преди да тръгнат на път. Той трезвен като тръгне, но след това по пътя какво му пречи да си купи алкохол и да се налюска? Даяджиите проверяват шайбите предимно. Ако е видимо пиян ще го тестват и за алкохол разбира се.

17

Трикси

преди 7 месеца

Знаете ри защо тираджиите карат с тацелки Гошо мишо Тошо и тн за да ги познават корумпираните даяджии кой от на на коя мутра е фирмата един тираджия доносник ги издаде

16

Анонимен

преди 7 месеца

Трагедия е случилото се, да не бързаме с заключенията. Да излязат кръвните проби, а що се отнася до нарушения на пътя той си изкарва хляба с шофиране. КОй в България нама актове и фишове при безумните ограничения и камери в храстите.

15

Анонимен

преди 7 месеца

Конфискуваха ли му камиона? Ако не е негов то тогава да съдят и собственика на фирмата за която работи да обясни как дава камиони на изпаднали ***

14

Съветвам Ви

преди 7 месеца

Когато ТИР ви изпреварва,просто намалете скороста.