99

Писков

преди 11 месеца

Расняците ги изпляскаха в черно море, в нагорни карабах, в момента ги плющят и в украйна, а балтийските страни им налагат нечувани санкции и притискат раснячетата които живеят на тяхна територия. Чакаме да видим спецоперация и на тяхна територия, ама дали ще я дочакаме е въпроса.

98

Христо Христов

преди 11 месеца

До Фънки Фънков/88 "... и немското качество например е с класа отгоре..." - ХАХАХА... Кое бе пич (при полусравними цени)? През последните 10 години почти всичко мейд ин джърмани е шит (и пълен шит ако сравняваш цените).

97

Анонимен

преди 11 месеца

Сащ ще разберат колко ги обича целя свят ...по трудния начин . Време е да преживят всичко кото причинаха на другите , влючително и стандарта на живот

96

Анонимен

преди 11 месеца

САЩ не само ще загуби хегемонията си (те всъщност вече я загубиха), но и ще гори!

95

Христо Христов

преди 11 месеца

До Така е ../96 "Виждал съм Мерцедес сглобен в Китай на 7 г. с избила ръжда от всякъде." - е и? Китайците ли са виновни за това? ПП. Това е било преди години. Сега фолксваген купува ноу хау от Китай как се правят електромобили, а изоставането от Корея беше гигантско още преди 10 години.

94

Да допълня...

преди 11 месеца

До Анонимен 86 То и войната странно някак си не върви.

93

Живодаров

преди 11 месеца

Айде пак тая опорка с индиянците. Друзя расиюшка е същата работа бе, знаете ли колко северни народности са приобщени към русия без война? Нито едно. Ресурсите на тези територии в момента се изнасят и парите отиват в масква, а по места няма и елементрна инфраструктура и дори газификация. Разликата с Америка обаче е че русняка е на по ниско ниво в еволюционно отношение и не може да измисля технологии и стратегии за икономическо владеене на света, а постига нещо само с пушечно месо.

92

Така е ..

преди 11 месеца

Запада да не реве. Те създадоха съвременен Китай.Изнесоха си производствата в Китай за евтина работна ръка и по ниски цени , за сметка на качеството.Виждал съм Мерцедес сглобен в Китай на 7 г. с избила ръжда от всякъде.По номера на купето се разбира къде е произведен автомобила.

91

Анонимен

преди 11 месеца

При нас все пак има развитие .Преди в шоуто на Слави имаше гости , интервюта , музика .Сега в шоуто на Рачков само се кълчат ! Нека затъпяването на нацията да продължи !

90

Анонимен

преди 11 месеца

Блинкън...добреееее

89

Анонимен

преди 11 месеца

Другарю Пушилков, посочи ми един американски(!) учен! Ще ти помогна - няма такива! Всички са потомствени европейци или азиатци, понеже местните, истинските американци ги застигна ледената епоха!

88

Анонимен

преди 11 месеца

готовиса да се направят добрички за да запазят колониалните отношения дето са натрапили на света- ама китайците нема да се хванат- а ние сме в кюпа кръводарители на краваршингтон

87

Анонимен

преди 11 месеца

Това го кава човек , чиято нация е избила индианците , ограбила е златото и земите им ?

86

Анонимен

преди 11 месеца

У нас всичко е американско! Даже слънцето огрява по американски! Откакто имаме американско правителство всичко е супер! Американската мечта се настани в България!

85

Я па ти..

преди 11 месеца

До САЩ пие кръвта на ЕС 76 Ойдеее , този с" и децата знаят" отново се появи. Къде ходиш бе човек ? В Русия ли беше ? Липсваше ни.

84

Фънки Фънков

преди 11 месеца

Спор няма че китайските продукти си подобриха качеството, но когато ползваш нещо което е чисто китайско винаги има някакъв компромис, дори при западните марки произведени в китай си личи че е китайско. Просто вече нещата им стават за ползване за разлика от преди, но са компромисни. Съмняваме да постигнат повече от това което е в момента и немското качество например е с класа отгоре каквото и да разправят друзята тук

83

Анонимен

преди 11 месеца

Мръ,сните китайски диктатори искат да откраднат целия свят, колонизиран от САЩ и да наложат диктатура. Защо всички искат да отнемат световното превъзходство на американците! Хората са се постарали да овладеят всички възможни територии с цената на кръв и смърт инсега някой тарикат диктатор иска да им ги отнеме... Престъпление, геноцид, агресия...

82

Анонимен

преди 11 месеца

Странно работят санкциите срещу Русия

81

Пфффф,

преди 11 месеца

и тоз е ял от пицата на КирчУ с кристали...

80

Анонимен

преди 11 месеца

Какъв запад бе пич ? Сащ дават 20 мил .долара да разработят хиликал който да пише в космоса , руснаците решават този въпрос за 5 копейки като дават на космонавтите - молив !