104

100

преди 8 месеца

Искам да чуя от вас (или по-скоро от теб), кое не ми харесвате на коемтнара? Че се шегувам с песните или че Германия на практиа върви на въглища в момента и няма с какво да замести? Или това, че Франция ще ги псоледва догодина? Зелената политика се ПРОВАЛИ!

103

103

преди 8 месеца

Неъсгласилият се с моето тъврдение е лъжец и измамник :)

102

Анонимен

преди 8 месеца

"До Анонимен,абсолютно прав си,когато са измислили автомобилите файтонджиите също са протестирали" - Супер, но какво общо има това със сегашната ситуация? Искам да видя, откъде ще ми изкараш 2.66 гигавата КОНСТАНТА МАКСИМАЛНА МОЩ от перки и панели, дето ще ми заместиш ТЕЦ-овете.

101

Анонимен

преди 8 месеца

До Анонимен 102 - Ако нямаше ТЕЦ, нямаше да има Стара Загора. Или поне нямаше да си я чувал.

100

Анонимен

преди 8 месеца

"битовите потребители на ток плащат по-скъп ток, за да издържат тецовете," - Приятелче - причинта, ТЕЦ да беше нерентабилен, беше че го държаваха на минимални нива през летата и вкарваха ток отвърн (вкщличтелно и от Украйна), на по-високи цени. Когаот ТЕЦ-овете се оставят да рябота ня пълен капацитет, изплаща дългаовете за десетилетия, купуват квотите за години напред и остават с 1.5 млрд. лева за година, дето държавата ги визма за пенсии. И нещо друго - тока от там излиза на 7.6 стотинки.

99

Анонимен

преди 8 месеца

ТЕЦ са печеливши и сами изплащат квотите си, казаха го. Ако няма ТЕЦ и АЕЦ , няма електричество, без ток в праерата и цени космос за ел енергия и зима и лято на газ и свещи, ако ги има. Но какво са им виновни старозагорци, та ги блокират там.

98

до 96

преди 8 месеца

До Анонимен,абсолютно прав си,когато са измислили автомобилите файтонджиите също са протестирали,когато са измислили автоматичната тел.централа тогавашните жени,които са правили връзките също са протестирали,даже имаше филм за това,но нека си мислят тези,че могат да закрият слънцето с пръст,света ще продължи да върви напред и без тези ретроградни елементи

97

Анонимен

преди 8 месеца

".Въглищата са си изпяли песента отдавна. " Ако е така, то в Германия явно са тръгнали на ретро турне със старите шлагери, защото изглежда, че имат много концерти. 6.2 гигавата мощност и то само засега. Уж е "до 2024-а", ама тя 2024-а е тука след има няма 3 месец, а нашите още не са намерили, как да запъолнят липсата на още 6-7 гигавата ... така че предполагам, че ще слушаме много стари шлагери да пеят. А после ... Франция зигуби достъпа си до евтин уран от Нигер. Май и там ще има песен.

96

Анонимен

преди 8 месеца

"Тези имат ли си представа на какво технологично ниво ще е светът след 25г. До преди 30г нямаше персонални компютри, нямаше widows, нямаше мобилни телефони." Widows и днес не съществува, но преди 30 години имаше персонални комптри, имаше и мобилни телефони, но един съвет - Ползвай Mac!

95

Анонимен

преди 8 месеца

"Излизаме най-тъпия народ в света. За какво протестират." Ако съдим по теб, то да, така излиза.

94

Анонимен

преди 8 месеца

До Анонимен 94 - Ти си сивиновне, че не си в организация, която може да представлява и защитава интересите ти. Съвременните индивидуалисти така и не се научихте, че "индивидуалните ви качества", не струват нищо, когато сте сам самички.

93

Анонимен

преди 8 месеца

Излизаме най-тъпия народ в света. За какво протестират. Че то според тях нека върнем парните локомотиви. Какви въглища 2050г. Изключително смешно е. Тези имат ли си представа на какво технологично ниво ще е светът след 25г. До преди 30г нямаше персонални компютри, нямаше widows, нямаше мобилни телефони... След 25 години ще има неща, които към днешна дата не предполагаме, че могат да съществуват.Въглищата са си изпяли песента отдавна. България трябва да инвестира в нови енергийни източници.

92

Анонимен

преди 8 месеца

До Мои познати 91 А ако беше от София,можеше и президен да, наъи тъй?

91

Анонимен

преди 8 месеца

не подкрепям протеста, подкрепям чистия въздух и чистата енергия, да се преориентират работниците, нас никой не ни мисли като останем без работа как живеем, защо за тях да мислим, големи хора са

90

Анонимен

преди 8 месеца

битовите потребители на ток плащат по-скъп ток, за да издържат тецовете, народа плаща квотите за вредни емисии, плаща със здравето си, за да има тецове...

89

Анонимен

преди 8 месеца

Бий енергетиците - всички са назначени в тези предприятия заради връзки и бутане на 5 цифрени рушвети, нормални хора там не работят! По - скъп ток ще плащам с всички последващи поскъпвания, само те са са зле!

88

Мои познати

преди 8 месеца

Хекимян ако наистина е от Стара загора а не от тия пришълците от Нова Загора, Раднево, Казанлък - ще се справи със задачата за кмет на София поне така ми казват старозагорци.

87

Бай Танас

преди 8 месеца

За какво се плащат заплати на полиция и жандармерия, като не могат да осигурят нормално придвижване на хората и позволяват някой, който е недоволен от нещо да затваря пътища и да ограничава правата на останалите граждани

86

Анонимен

преди 8 месеца

Оставка на не можещото правителство!

85

Анонимен

преди 8 месеца

След като 12 години не направи нищо по въпроса, а похарчи 3 милиарда от Бюджета за ***, този Наглец, Крадец, Демагог и Про стак днес спекулира със страховете на хората!