41

АнонимеН

преди 7 месеца

НЯМА ДА ГЛАСУВАМ, ЗА ЧОВЕК КОЙТО НЕ УВАЖАВА НАТО , ЗАЩОТО УКРАЙНА Е В НАТО! ФИЛИП СТАНЕВ Е КАНДИДАТ НА ИТН!

40

Браво Денков

преди 7 месеца

Денков е умен човек. Отърва се от "дефекрни" ненужни ракети, и осигури доставка на нови такива от Русия, в пълна изправност и работещи с висока точност, до всички по големи градове, като доставката ще е по въздух без транспортни разходи. Неговите избиратели ще получат експресната доставка на жилищния си адрес.

39

ОСТАВКА!

преди 7 месеца

На некомпетентното и корумпирано правителство!

38

пришълецът

преди 7 месеца

Очевадно дълбоката държава се оказа отново непреодолима бариера за вас:)))

37

Ра Ра Разпутин

преди 7 месеца

47 Прав си за про сти фат маци про руски нема как да стане да воюваме за радевци и бойковци фълшиви генерали.

36

Анонимен

преди 7 месеца

Знаеш ли кога ще им се явя във военното окръжие, да не говорим пък някъде другаде. Успех да ме намерят. За копейковци и радевци, с каквито е пълна тая държава няма да си мръдна пръста.

35

Анонимен

преди 7 месеца

Що ви трябва на байр лозе ,бе хора?! Закъде сме тръгнали между големите да се бутаме!Повече политическа зрялост и неутралитет,това ни трябваше,но сега е вече много късно.Дано внуците ни да живеят мирно и да се развиват.

34

Анонимен

преди 7 месеца

Разбира се , че ще дадем трябва това недоразумение Русия да приключи. Вместо човечеството да дърпа напред , за тези пари от конфликта можеше 20 мисии на Марс да се пратят или да се оркрие лек за Ковид. *** конунисти

33

Сата НАТО

преди 7 месеца

България отигра всичко около войната по най-лошия възможен начин. Когато беше време да се покаже принципност и кураж, комунистическите генерали Радев, Янев и Шивиков, напираха да правят едва ли не пропутински преврат. Сега, когато войната е почти спечелена и няма никаква нужда от нашата нещастна "помощ", фалшивите натовци Боко и Кико се напинят да се доказват. Включително и с гонене на попове, което е смешно к жалко. Въобще, показахме пълна духовна низост и политическа тьпота.

32

toti

преди 7 месеца

Ама много сте ми прости де се опъвате на сухо.....че каква армия кви 5 лв сте бленували бе алооооооо...нали закриха всички бойни поделения с турция и гърция,а нарязаха и милиярди спечелиха някой от скрап!!! По ХАТО/вския додовор/ като членка ако ни нападне някой са длъжни да ни пазят...за какъв чеб са ви тия Руски железа от 1956г ,те не са ясни на никой дали ще гръмнат в ръцете на децата ви !! А утре и за тях НЯКОЙ/ КОЙ/ ще грабне милиярди да ги нареже ..АЛОООО !!!

31

Анонимен

преди 7 месеца

Що за армия е това, да си даде оръжията без бой? Що за войници сте, да ви обезоръжат някакви клоуни и чалгари? Като видите, че ви взимат оръжията, просто ги гръмнете Тагаренковците и лудите академици и *** чалгари.

30

Анонимен

преди 7 месеца

Руснаците ще ни бомбандират с много големи бомби,Предполагам фугасни.

29

Ранбо

преди 7 месеца

Украйни унищожи барем 5 комплекса С-300 и няколко С-400. Всичките много по-модерния от единствнеия който имаме. Азербейджан, подпомогнат от Турция, унищожи три комплекса на Армения, също много по-модерни от нашия. Тъй че, това дето го имаме, може да е било модерно преди 30 години, но към днешна дата става само за обучение на кадри. В реален бой няма никакъв шанс нито срещу Турция, нито срещу Румъния.

28

Анонимен

преди 7 месеца

до 33 Бе пубер, това не е повиквателна, а само да се отчетеш във военното ръководство. Повиквателна означава да те мобилизират и да отидеш войник, маааалоумник!

27

Анонимен

преди 7 месеца

До вчера от помощния кръжок 7/8 остроумничеха за гинеколога на Станкулова,баба Лили и т.н...от днес акъл дават за "националната сигурност "..

26

Анонимен

преди 7 месеца

Има я снимана в пик повиквателната, нямах време да прочета.

25

Анонимен

преди 7 месеца

до 26 Значи ако някоя държава ни нападне, само професионалната ни армия ще се бие с нея??? Муахахахахахахахахаха.......всички които са полагали веоенна клетва и на възраст до 60 години и те ще са мобилизирани да се бият ве, мааааалоумник!

24

Анонимен

преди 7 месеца

до 28 Пуберът откъде да знае какво е военна клетва?

23

До 18

преди 7 месеца

Здрасти *** !

22

Анонимен

преди 7 месеца

до 26 В грешка си моето дете! Могат да те повикат да станеш отново войник само ако родината ни е застрашена. То и затова давахме клетва, моето дете навремето!