15

Себастиан Ожие

преди 7 месеца

Най- добрите пилоти са във WRC. Там си проличават истинските умения.

14

до 19

преди 7 месеца

Не може! Други предложения имаш ли?

13

Най вероятно

преди 7 месеца

Ще сложи Спиди камери и ушеви на пистите са глобяват за скорост да си избие парите

12

Анонимен

преди 7 месеца

Съгласен съм, но пистите да са частни. Ако държавата строи подобна писта, то тя моментално ще мине на загуба и ще я дотираме от бюджета. Само по себе си това е идея за много готин частен бизнес. Имаш гора и някакъв обширен имот, който не знаеш какво да го правиш - ами направи писта и събирай парите на гъзаритее.

11

L.

преди 7 месеца

Г-н Царски ли е там, Пъдарски ли да даде парите за писти като му е толкова належащо. Пътищата ни са изорани от турски тирове, ние на някакви мамини синчета дето са им накупили мощни колици ще уйдисваме?!

10

до 6

преди 7 месеца

Единствената писта в момента е до Пловдив. Шиканите ти правят ходовата на създърма. Отделни има коли само за писта. На дупките по пътя ще се препретеш. Значи да идеш от София с обикновена кола и пистарка на репатрак, да те чака репатрака и да се върнете е над 1000 лв. Разбираш ли защо карат по околовръстното. Северна тангента е значително добре и с 3 ленти.

9

Анонимен

преди 7 месеца

Имам по добра идея- конфискуване на всяка тунингована кола и перманентно отнемане на книжките на собствениците. Колитр се продават за скрап и части и парите се инвестират в инфраструктура

8

Анонимен

преди 7 месеца

да, бе, ще харчат нашите данъци за да им правят писти. Не може ли просто да им конфискуват играчките? Никой не е длъжен да им осигурява комфорт на тези терористи!

7

Анонимен

преди 7 месеца

Предлагам зимата пътя до Алеко да е писта за WRC. Като искате да карате ски ходете в Банско, Боровец, Пампорово. Лалето е малка писта, не става и да се начешеш на нея. За сметка на това пътя до лалето е разнообразен със завои, спускания и изкачвания. Много зими съм карал там коли с предно, задно и 4х4.

6

Анонимен

преди 7 месеца

До 5 Никой за нищо не ти е длъжен,пapa3итче нещаcтнo

5

.

преди 7 месеца

Държавата да се грижи за забавлението на олигофренuте джигити, защото те са твърде прости, за да разберат, че има правила за движения по пътищата??? Хахахаха. Смехотворно, но с тия управляващи, може и да стане.

4

Анонимен

преди 7 месеца

На мен как така никога не ми се е искало да се правя на състезател в града ? А да- просто още като взех книжка на 19 бях достатъчно съзрял, за да осъзная, че колата е превозно средство, а не начин за избиване на комплекси.

3

Анонимен

преди 7 месеца

То и сега има писти, ама са платени... По-добре е държавата да спре гонките, като затваря "шофьорите" и ги праща те да строят писти с кирки и лопати ;)

2

Анонимен

преди 7 месеца

От къде накъде държавата е длъжна да им строи на тия инфантили писти? Да си организират една кампания, да си съберат средства и да си построят сами. Аман от бебешори, дето си мислят че колата е играчка. На никого от тия не трябва дори да им се дава достъп до автомобил. Да си цъкат need for speed на компютъра като децата, каквито са

1

Анонимен

преди 7 месеца

В Европа държавата ли строи писти, или са частни?