39

Анонимен

преди 8 месеца

Кво ся дааме им ДЕФЕКТНИ (пак се подчертава) даже вече станаха ОПАСНИ за да може украинците да са самоизтрепат се получава по приказките на тоя, който дърдори за някакви реалности. Иначе Русия хич няма да реагира, като си заровят главите в пясъка нашичките няма да виждат абсолютно никакви реакции.

38

Анонимен

преди 8 месеца

"Това, което имаме, е имитация на противовъздушна отбрана". Абе вие в МО за какво сте там. Като е имитация искате пари и купувате ккавото трябва а не подарявате. Освен това опасните боеприпаси са опасни и за тези които ще ги използват, защо им са тогава. Нещо не ви разбирам - или както винаги ни лъжите яко. Бал_мурни_ци продажни.

37

До 40

преди 8 месеца

Точно ? или грешиш?

36

////

преди 8 месеца

Американците докато не ни оставят без Г1Щ9 няма да се оставят.После задължително "загриженост" ,като се настанят по курортите.

35

Анонимен

преди 8 месеца

Кой му е зор вече какво правят или казват чебурашките? Видя се че не са никакъв фактор вече, никъде. Да правят кавото си искат в Азия, кво ни интересува нас европейците това?

34

Анонимен

преди 8 месеца

С тия ракети... Да му мислят полските фермери, дето живеят до границата с окрия.. Румънските също...

33

Анонимен

преди 8 месеца

Смешници са рашките, щели да ни нападнат....хахахахаха :)))

32

В,В,ПУТИН. Z,

преди 8 месеца

Русия. много. добре. разбира. че. българският. народ. е. на. страната. на. Русия. и че. в. България. живеят. и работят. не. малко. руснаци. едва ли. Русия. ще. посегне. на. България. Истината е. че. страхливите. еничери. и. нещасни слуги. назначени. от. посолството. на. САЩ. им. изпълнява. заповидети всичко. тотално,срещу. Русия. и каквото може. даде. дава. за. Украина.Американците. въобще. не. им. пука. за.България. тотално. искат. да. забравим. Русия

31

ГжегошБженчешчикевич

преди 8 месеца

Русия много добре вижда противоречието между болшинството от българския народ и управляващите в отношението им към нея. За съжаление и САЩ виждат това противоречие!

30

Анонимен

преди 8 месеца

Украинците поне имат бомбеубежища, а вие и това нямате. Така сегя е много лесно да сте фашисти, като никой не ви обстрелва. Ама като завали огън от небето и всичко около вас стане на пламъци и нямате къде да се скриете, тогава ще видите един чалгарски Райх.

29

Анонимен

преди 8 месеца

Те и украинците така си правиха оглушки,като ги предупреди Путин.

28

Николов

преди 8 месеца

Т.е даваме нещо на някой да се защитава, но в следващия момент ще бъде убит, защото е дефектно. В такъв случай сглобката искат Русия да победи, браво,но защо трябва да става с жертви. Защо си мислех , че сглобката е под краварско управление, то се оказало под Руско.

27

Анонимен

преди 8 месеца

На кого му пука за русия бе???

26

дскщ

преди 8 месеца

амин

25

До Тия ракети

преди 8 месеца

ти виждал ли си ги? щото аз съм виждал две от бойните глави. и бяха в сандъци занитени за пода на оръжейната, заключени с катинар, върху който има восъчен печат... :)

24

Леля чичо

преди 8 месеца

американците казват нашите изпълняват, на руснаците им е ясно като бял ден, въпроса е че урока от 44та народния съд не е научен и ще се повтори явно, един човек може да изпълни заповед но може и да откаже да я изпълни, един войник може да стреля на война но може и да не стреля ,обикновено на бойното поле към такива се подхожда с разбиране от врага, ако се вижда че не държат оръжие в ръцете

23

селянин

преди 8 месеца

помните ли кога псуехте че Русия ни продава петрола по скъпо от Германия и що за нелепи пазарни обяснения давахте а ся ке питам друго помните ли бензина 12 после 16 стотинки на бензиностанцията

22

Анонимен

преди 8 месеца

пРоосийка дейста срещу България от век и половина само, друг е въпроса, че БГ чеббурашите са свикнали да ги еват и вече им е приятно.

21

Ronn Gerremy

преди 8 месеца

Бигларите заслужават един масиран руски ракетен удар върху София, а после Сербия да анексира остатъка от Шопия . САМО 5-6 ракети ЦИРКОН -- стигат за село Софиа .

20

България

преди 8 месеца

България трябва да помага с всички сили на Украйна,защото Путин започна война срещу светаПобедата на Украйна е победа на целия свят срещу мракобесието.