248

БГ реалност

преди 7 месеца

Мъжката секретарка на мазната фуражка щяла да сваля дронове с ракети С-300 !!! Няма закон който да регулира шашкънията на Фигуранта и обкръжението му ! За какво ги дундуркаме и хрантутим тези руски слуги ???

247

:)

преди 7 месеца

Ако Радев управлява щяхме да ги даваме в момента на Русия - както прави Северна Корея и Беларус - и точно тяхната съдба щяхме да имаме. Тази съдба е много благосклонна към управляващите...

246

Анонимен

преди 7 месеца

Унгария и Полша отсвириха О-крайна.

245

Анонимен

преди 7 месеца

знаех си че ще има елгебетерасти гърчове и вой ха ха ха ха ха ха ха

244

Расплетин

преди 7 месеца

Любимата ми ка тоя еРусия има хиляди подобни ракети. Файда от тях обаче няма. С-300П, С-300В, С-400, всичко падна под ножа на украинците. Дори Азербайджан унищожи три комплекса С-300 в Армения, които бяха доста по модерни от нашият единствен.

243

ле ле

преди 7 месеца

Тоя е позор за България

242

ГООВ НАА.

преди 7 месеца

МИТЮ ЕСЕМЕСА Е ПУТИНИСТ И АНТИБЪЛГАРИСТ. САКЪН, ДА СИ ДЪРЖИМ ЛЪКОВЕТЕ, СТРЕЛИТЕ И КОПИЯТА? А ЧИПОВЕТЕ ОТ ПЕРАЛНИТЕ ДА ГИ ДАВАМЕ НА ПУТИН?

241

АРЕ СТИГА ОТПАДЪЦИ

преди 7 месеца

СТАРА СЪВЕТСКА ТЕХНИКА С ИЗТИЧАЩ СРОК НА ГОДНОСТ. КАКВО ПРАВИТЕ С ХРАНА ИЛИ ЛЕКАРСТВО С ИЗТЕКЪЛ СРОК? ТРЯБВА НИ НОВО МОДЕРНО ВЪОРЪЖЕНИЕ -ДРОНОВЕ, РОБОТИ, РАКЕТИ!

240

rambaldievskievich

преди 7 месеца

На тоя папуняк на снимката не парче, ами по един "Пършинг", заврян нейде надълбоко на него и на подобните му. 'баси!...

239

представете си

преди 7 месеца

че Украйна беше нападнала Русия и руснаците се защитаваха от един агресор,дали щяха да са против да се пратят ракети,риторичен въпрос но за русофилите ще отговоря-май не

238

Анонимен

преди 7 месеца

Може би има предвид разрушения бункер на НАТО в Киев - това се случи точно на 13.03, но през 23 година.

237

Анонимен

преди 7 месеца

Западът се смееше на руските планове за създаване на хиперзвукови оръжия - сега никой не се смее. Преди пет години, когато Русия обяви създаването на хиперзвукови ракети, Западът открито се изсмя на това. Всички бяха сигурни, че Русия е твърде изостанала. Сега вече не е смешно за никого, казва бившият анализатор на ЦРУ Лари Джонсън в YouTube канала на Judging Freedom. "Между другото, това се случи преди година на 13.03.22г. в база в Западна Украйна, когато руснаците я удариха с една от своите хиперзвукови ракети. И знам абсолютно, че момчетата от МО и ГЩ бяха шокирани", каза Джонсън. Може би и

236

Анонимен

преди 7 месеца

Не само Ракети трябва да им дадем. В момента имат нужда и от жива сила. Пълна мобилизация би било едно добро начало да им се помогне. Имаме и изявени пълководци, които да поведат нашите бойци. Тагарев, Иванов, Паси, Мирчев, Атанасов

235

Анонимен

преди 7 месеца

До Анонимен 236 Гърция била готова да им даде С - 300 на Украйна.... може би да и може би по вероятно НЕ.Докато ние от раз подаряваме, безплатно без да има даже и Пейтриък.

234

Радева

преди 7 месеца

Срам и позор е тази белокоса кремълска пешка. Опозорен русороб?

233

Анонимен

преди 7 месеца

Стратегическият комплекс "Сармат" беше поставен на боево дежурство. Това съобщи генералният директор на Роскосмос Юрий Борисов. Сармат е най-мощната ракета с най-голям обсег на действие в света. Способен е да поразява цели на големи разстояния, използвайки различни траектории по време на полета. Теглото на един снаряд от комплекса надхвърля 200 тона. Обсег на стрелба - 18 хиляди километра.

232

Анонимен

преди 7 месеца

Поне 3 точни удара с Кинжал под земята има Русия в натовски центрове на територията на Украйна за тази 1 година, при които има може би хиляди загинали натовски офицери и персонал. Знаем, че няма точка в Украйна, която да не може да бъде поразена от РФ, включително местоположението на Зеленски по всяко време. Знаем, че при атаките по Одеса в миналите 2 седмици Русия е използвала супер новите си свръхзвукови ракети Оникс и украинските ПВО са мълчали без гък. Влизане на Полша означава полска окупация, а не натовска и много скоро това ще се разбере.

231

Анонимен

преди 7 месеца

Пак сме на грешната страна на историята. Подкрепяме фашизма. Който се съмнява да провери тези имена Adolf Heusinger, General Hans Speidel, Johannes Steinhoff, Johann von Kielmansegg, Ernst Ferber, Karl Schnell, Franz Joseph Schulze, Ferdinand von Senger und Etterlin. Това са само част от хитлеровата върхушка, която в последствие заема висшите ръководни позиции в НАТО през 60-те, 70-те и 80-те години.

230

Анонимен

преди 7 месеца

Значи тези фашисти наистина спасяват Европа и се бият за европейските народи, но я спасяват от бежанците, а не от Русия и то като унищожават собственото си население за да освободят територия за концлагер!

229

Анонимен

преди 7 месеца

Клоунът - наркоман унищожава украинците безмилост. Вече даже и най - отявлените русофоби започват да си задават въпроса, за кого се разчиства тази територия, кои ще се заселят на териториите откъдето избягаха милиони мъже и жени, както и избитите на фронта насила мобилизирани украински войници! Кого ще заселват там? Бежанците ли? Милионите бежанци от Африка и Азия! Наркоманът в зелените парцалки, дали ще остане на тази територия, като пожизнен президент на концлагер за бежанци? Значи тези фашисти наистина спасяват Европа и се бият за европейските народи, но я спасяват от бежанците, а не от Рус