330

Анонимен

преди 11 месеца

Юдата Денков Искариотски да преименува Министерството на отбраната в Министерство на войната!

329

!!

преди 11 месеца

НЕ НАРУШАВАЙТЕ СПОРАЗУМЕНИЯТА, КОИТО ДЪРЖАВАТА НИ Е СКЛЮЧИЛА! ТОВА НЕ Е НАША ВОЙНА, ЗА ДА СЕ МЕСИМ, НЕ Я ПРЕВРЪЩАЙТЕ В НАШ ПРОБЛЕМ! НАРОДА ЩЕ СТРАДА НАКРАЯ!

328

Анонимен

преди 11 месеца

тъпо та дрънка на тенеке

327

malgiorno a tutti

преди 11 месеца

Представям си как оня гоморашки екуид ларвов решава някой ден пак да хвърчи на собствена тяга до плескавицаджийско и, заобикаляйки Украйна (и кой ли не още, нас включително), някой от украинските С-300 комплекси все пак го прихваща и го прави на конско печено с точно една от тези ракети :).

326

Ясно защо

преди 11 месеца

контраофанзивата не върви. Всички пращат в Украйна дефектно оръжие. Иронично, но жертвите, които съобщават по новините са от противовъздушни ракети.

325

Вьзмутен

преди 11 месеца

И тоя е льжец като просто киро от една порода са си - за какво му е на някой дефектно оръжие , как ще защити одеса с него като е дефектноНе ни прави на по прости отколкото сме - другарю

324

Анонимен

преди 11 месеца

Г-н премиер,ракетите от сериите С-300-С-600 обстрелват цели,които им зададете, те не подбират дали ще се използват за защита или за нападение - това всеки разумен офицер от ВВС ще ви го каже, а и вие сте с високо научно ниво учен - академик, така че не се опитвайте да ни баламосвате. Вие не изпращате дефектни, а годни ракети, защото е АБСОЛЮТНО ЗАБРАНЕНО в изстрелващите устройства да се зареждат съмнителни ракети,понеже има опасност от МНОГО СИЛЕН ВЗРИВ..Не ни смятайте за балъци!

323

ХХХ

преди 11 месеца

Чак сега осъзнаха че били дефектни ...като масово се праща оръжие на Украйна ! Толкова години си бяха гордостта на България ! Всички им се радваха по паради :) а те били фалшиви :) иначе с ракетите за Украйна заминава и солидно количество боеприпаси и оръжия ....ама те ракетите са за замазване на положението .....Не мислите ли че това безконтролно оръжие в Украйна един ден може да пристигне в България по нежелан начин ? Това вече не е държава ! Милиони оръжия са там без контрол !

322

до 19

преди 11 месеца

махайте се веднага. с всяко действие така се ***, че много години ще се усещат последствията от неадекватните ви решения. не че и останалите стават за нещо. необходимо е ново устройство на държавата и рестарт.

321

ХХХ

преди 11 месеца

Ракетите били дефектни ? Добре .....защо тогава с години ги показвахте на парадите като "Българската военна мощ?" и като са дефектни просто защо не са унищожени ? Тоя очилат байдънчо някой трябва да му напълни очите със стъкла !

320

Из cv-то на Денков

преди 11 месеца

Професионален лъжец. Натегач. Властолюбив. Тайно предимство: изглежда като мъж, но не е.

319

Посланикът

преди 11 месеца

Наше момче. С медал "Лъжец" и орден "Гъ-золиц", първа степен.

318

А Денков

преди 11 месеца

да питам само? А българското небе кой ще го защитава а? Кой, или ще разчитаме на джендърите от запада. Неща_стници.

317

Анонимен

преди 11 месеца

Ако му падне ракета на главата на Денков, това е за защита на хора.

316

Тиквата трябва

преди 11 месеца

дълго и високо да виси, докато втаса!

315

Tangra

преди 11 месеца

Правителството пада. Крадене и лъжене до последно. И какво излезе Бойко пак хубав.

314

Анонимен

преди 11 месеца

Копейки много рано сте станали бе.Хайде сега бегом на рейса и на работа.Че само с рубли ще умрете от глад.

313

Анонимен

преди 11 месеца

До Анонимен 375 Питат се партньорите които са в един съюз.Не се питат тези които са те обявили за вражеска държава.

312

Посолството :

преди 11 месеца

Браво,Ленивец! Само така! Получаваш двойно по-голям грант специално за това изказване! Продължавай старателно да ни облизваш жълтокафявата зона,справяш се отлично!

311

Мижитурков

преди 11 месеца

Много бързо обърна плочата - имаше такъв лаф! Имам в предвид грамофон като него! Нали са дефектни, как могта да ги ползват? Може ли с дефектна бормашина да пробиваш дупки или с дефектна прахосмукачка да чистиш прах? Освен скопени са и силно лоботомизирани и си мислят, че и ние сме така!