178

Библията

преди 8 месеца

Според Библията секс извън брака е грях. Когато хората не са женени е блудство. А когато единият или двамата са женени за други човеци е прелюбодейство. И двете неща са грях. Живота на семейни начала също е грях

177

Анонимен

преди 8 месеца

В днешния свят няма абсолютно никакъв смисъл да създаваш нови роби на системата! Безполезни хора, които в 99% от случаите нямат никакъв реален шанс. Които ще бъдат цял живот обект на хули, подигравки и нагло ограбване. Нека грабещите алчници да решават демографския проблем! Ааа, те пък били 5% от населението? Ами сори, оправяйте се!

176

Една

преди 8 месеца

На мен само 6месеца противозачатъчни ми докараха целулит и усещане за безчувственост,докато ги приемах. Отвратителен медикамент. При наличие на презервативи,защо да се тровят жените?

175

Black River

преди 8 месеца

Наистина е на първо място - като гледам, колко мъртво родени се носят по улиците и в автомобилите...народ в будна кома. Скоро всичката тази мъка ще свърши. Изчезването на България е добре известно на учените. Отрицателен прираст, огромна смъртност, тежки болести в млада възраст. През 2050, при тези темпове, българите ще бъдат 4 милиона. Научно доказано.

174

БГ

преди 8 месеца

Риска да нямате деца след аборт или хормонална контрацепция съществува. Секса е до време. После сте повредена стока със съсипан и безсмислен живот. Ползвайте презервативи.

173

Анонимен

преди 8 месеца

Колкото повече нерези, толкова по-малко деца.

172

Анонимен

преди 8 месеца

На първата страница на същия вестник пък са изтипосани двама - един от кандидатите за кмет на София и красивият турчин, с когото живее. Съобщават също, че заплатата му в телевизията била 30 000 лв. Запитах се какъв ли е размерът на заплатата на кмета на София? Защо някой ще се откаже от 30 000 лв заплата, за да се занимава с проблемите на столицата? Част от нечии комбинации ли е това или някой предварително се е информирал какво си докарва кметът странично и под масата?

171

До Анонимен 185

преди 8 месеца

Само че днес, на стр. 2-3 от новия брой на в. "Уикенд" е разказана историята на жена, която на 20 г. забременяла от 30-годишен монах. Тя настоявала той да хвърли расото, за да създадат семейство, но той бил непреклонен, жадувал за кариера в църквата и я принудил да абортира. Днес този човек го знае цяла България под гръмкото име патриарх Неофит. Жената е със съсипан живот, защото се е опитала да живее в лоното на вярата като монахиня, но Неофит я прогонвал отвсякъде.

170

Анонимен

преди 8 месеца

Нормално. В САЩ абортите са забранени. А в България от зор или по ред причини. Например - финансови, интелектуални, възрастови и тн. Всеки си знае, то че нацията изчезва е ясно. Аз тук не виждам никаква толерантност, каквато има в Западна Европа. Шенген на найци!

169

Анонимен

преди 8 месеца

С тези детски се плодят само прабългарите, а нормалните нямат много избор ако искат да отгледат дете в нормална среда.

168

Анонимен

преди 8 месеца

Ми те така са вирнали краката и нямат спирка. Направо е плашешто как хора с по 20+ години брак се развеждат , защото единия срещнал еди какво си ... Тоя Фейс им е.м. на всички.

167

Е, така е/

преди 8 месеца

Нормален резултат,идващ от ниската заинтересуваемост за ваксинация.Българските жени са все още със здрав ген,докато западняците,и по специално скандинавците,срещат голям проблем при забременяването масово на последък.А и да го родиш,какво можеш да му дадеш в живота? Робуване и сиромашия.няма ги тези ценности вече,които караха хората да се чувстват хора.Вече всичко е власт и пари,и още повече пари.Всяка жена си знае най-добре.

166

европеец

преди 8 месеца

Това не е важно,по важно е да се помага на Хохлите.

165

Анонимен

преди 8 месеца

народа 95% е беден, как да отглеждат деца, да раждат мутресите, които се чудят г.ъза ли, джуките ли да напомпят, или пък онези от 5% богати благодарение на престъпления срещу работниците си(плащайки им смешни пари), крадци и приближени до властта далавераджии, всички други са бедни

164

Анонимен

преди 8 месеца

Малко се гълта в тая държава

163

Анонимен

преди 8 месеца

Абортът и подтикването към е директно убийство и е смъртен грях. Няма как общество, в което има толкова много убийци да върви на добре и да просперира, защото пролятата кръв на тези невинни дечица вика към Бога. Абсолютно наложително е въвеждането на вероучение по религия Християнство в училищата, покаяние и приемане на закон за забрана на абортите.

162

Анонимен

преди 8 месеца

То едно дете връзва майката поне 5 години,ако я изритат от работа и чака на мъж,ще цъфне и върже.Градината е вариант само за държавните служители.Ако няма кой да ти гледа детето,почти сигурно се обричаш на мизерия.

161

Анонимен

преди 8 месеца

Като повечето мъже са на принципа-раждай ,то на едно дете колко му трябва?Чакат на подарени дрешки,уж ще изкарват ,ще издържат,накрая в затруднен период,търсят себе си,не могат да работят и подобни.С такива мъже какво семейство?

160

трети специален полк

преди 8 месеца

Споко . Скоро няма да има нито един аборт. Щото няма да има забременели. Въпреки че някои невъзможни физиологически опити продължават.

159

Пурко оригинал

преди 8 месеца

На кой му пука ? Нашите приятели нямат нищо против да сме първи и по евтаназия.