137

НИНОВА,,,,,,

преди 8 месеца

Ако руска ракета гръмне у вас, КВА ли песен ше пееш....

136

Боби

преди 8 месеца

В ракетата има ХИМИЧЕСКО ВЕЩЕСТВО ГОРИВО И ХИМИЧЕСКО ВЕЩЕСТВО ВЗРИВ - първото с времето се ПОЛИМЕРИЗИРА(процес подобен на стареенето на автомобилните гуми изглеждат след 3 години идеално но нямат никакви свойства за сцепление към пътя) второто с времето може да стане нестабилно и да се взриви при транспорт или при началното ускорение при изстрелване.

135

Анонимен

преди 8 месеца

Всички депутати, гласували за оръжие за Украйна да стягат мешките и да заминават. На дело да помагат, а не със счупени ракети.

134

Ами сега

преди 8 месеца

Излезе инфо че инфото че руските свещеници били шпиони идвало от Македония и без проверка нашите се хванали?!

133

Анонимен

преди 8 месеца

Нинова, нали Зеленски ви благодари за големите количества оръжие което им дадохте сега защо така...

132

Сийка

преди 8 месеца

С 240 дефектни народни представители, с политическа върхушка крадяща до скъсване друго не остава!Здраво наведени и поза партер към Посолството,това е България днес!

131

до до 121

преди 8 месеца

""""И кои са тези "експерти". И щом са дефектни как ще ги оправят украинците."""" --------- Тези независими експерти могат да бъдат бивши Военни Ракетчици от ПВО на ВС на Бг в присъствието на репортери. На втората част от въпроса ти - Никак!!!!!!! Защото няма да са.... дефектни!!!!!

130

1234

преди 8 месеца

Дефектни друг път.Дрънканици за пред стадото.Ако тези ракети са били дефектни,щяха на момента да ги утилизират защото са изключително опасни.Тези ракети бяха и са гарант за нашата безопасност.Тези които в момента се надпреварват да слугуват на американците,да си пуснат клипчета как афганистанските *** се молят и плачат американските им господари да ги качат на последните излитащи самолети.

129

Дидо

преди 8 месеца

Дадохме си БТР-те и сега ще ще плащаме милиарди за други,но американски.Сега си даваме зенитните комплекси и очаквайте нови покупки за милиарди.Откъде пари?...А предплатените самолети на тройно завишени цени пристигнаха ли?

128

Анонимен

преди 8 месеца

Тоест нямаме защита защото са дефектни......

127

Митрофанова

преди 8 месеца

Протестираме,кривите ракети ще падат в Москва,Нинова да ги ремонтира каза Галя от САЩ ПОСОЛСТВОТО.

126

Анонимен

преди 8 месеца

лато ми пееш, Пенке ли, кой ли ми те слуша

125

Ниновааа

преди 8 месеца

и аз съм наведена,и аз се държа за палците, и аз съм дефектна, и аз искам, не ме подминавайте...

124

Анонимен

преди 8 месеца

Както и дефектни бойни санитари честито

123

Анонимен

преди 8 месеца

Разполагаме и с дефектни политици! Да ги изпратим и тях на Украйна!

122

Анонимен

преди 8 месеца

Стрелят срещу Русия падат В България. Но на назначените продажници не им пука за България . Те имат обещание за много пари и безгрижни дни. Но когато колонизаторите напуснат за продажниците няма да има място в самолета и в бленуваният им рай. Тук ще гният! Никой не обича предатели! Даже и техните господари.

121

Анонимен

преди 8 месеца

Мен пък ме е яд,че малка и бедна България дава всичко което има,а богаташите си пазят тяхното. Никой не говори и какво количество обикновени куршуми и боеприпаси подаряваме. Ако ги сумираме сумите ща са доста стресиращи за нашият бюджет.

120

Анонимен

преди 8 месеца

До124 Не разбрах какво и от кого ще получим в замяна?

119

Анонимен

преди 8 месеца

Тия дето от 1919 г. са наведени към болшевиките в Русия и по-късно към тяхната империя на Zлото да говорят за навеждане е повече от нелепо!

118

Анонимен

преди 8 месеца

До 121 И кои са тези "експерти". И щом са дефектни как ще ги оправят украинците.