82

89 до 79

преди 8 месеца

До 77 до 79малко комент за Никита Журавел няма ли да включиш (относно помията), а?

81

Продължение от 89

преди 8 месеца

82, не искам да обиждам по никаква линия, но едно запомни от мен - опази децата си! Ако имаш деца (и всички онези които имат) пазете ги от тази "модерна" проказа. Те не искат нас, не искат нас да убедят да ядем МакДоналдс и да пием Кока-Кола, те искат ДЕЦАТА ни! Опазете ги от тази проказа и упадък.От онова което се вижда последните 7-8 години, Тръмп е единствената надежда на САЩ, и на СВЕТА! Със здраве!

80

77 до 79

преди 8 месеца

Трябва да назоваваме нещата с истинските им имена. 82, аз живея 23 години в САЩ. Подобен упадък и дегенеррастия е нямало нито когато дойдох, нито след това до ден днешен. Ако поглеждаш нещата от другия край на океана, не можеш да ги видиш. Нещата са много зле и отиват много по- на зле. Аз не обичах влиянието на Русия и заради това се преместих в САЩ. Но сега се вижда обратното, упадъка на Запада с тази "модерна" дегенеррастия, и опитите на Русия да се задържи над повърността на тази поммия.

79

Анонимен

преди 8 месеца

Може ли да пуснеш код най сетне.

78

по-ясно

преди 8 месеца

У нас няма никакво напрежение в армията,щото по заповед на краварите вече нямаме армия.Имаме само чертежи на хвърчила и урки по хотелите.Те не плащат ток,вода,плюскат без да плащат нищо...Преди да ми сложиш палец надолу,кажи ми кога си бил на хотел и си плюскал там без да плащащ,ако не си оркаинка!

77

ясно

преди 8 месеца

Рускиа нацизъм е несвместим с т.н. федерация така тя още от сега се пука по шевовете

76

Бонго Бонго

преди 8 месеца

Русиняйците викат на всички други ХАТЧИКИ.ВСЕ ЕДНО ЦИЙГАНИ. И ВЕЧЕ ДА ЗАПОПНАТ ДА ТЪРСЯТ ПРАВАТА СИ В РУСИЯ ХА ХА ХА , ЗАПОЧВАТ МЕЖДУ ТЯХ СЪС СТРЕЛБИ И БОЙ.РАДЕВ ЗА РЪСИНЯЙЦИТЕ Е СЪЩО ЦИЙГАНИН.САМО ЧЕ ТОЙ Е ПРЕКАЛЕНО ПРОУСТ ДА ГО РАЗБЕРЕ.ХВАЛИ ГО ТАЯ МИТАРФАНОВА , НО ИСТИНАТА Е, ЧЕ ЗА ТЯХ ТОЙ Е ЦИЙГАНЕН КОЛКОТО ВСИЧКИ БЪЛГАРЕ. ДАНО СЕ ОСЪЗНАЕ РАДЕВ.

75

Анонимен

преди 8 месеца

До ЛГБТ дегенерастия - отговор: Жалко, няма да ви допуснат до големите пари в Первый канал, където се води голямата пропагандистка битка, че да се развихрите подобаващо! Защо ли винаги ви е трън в очите американската армия?

74

Ха-ха-ха

преди 8 месеца

Да бе,да.То и Путин вече колко пъти умира,ама е жив.Голям инат бе!

73

ЛГБТ дегенерастия

преди 8 месеца

стело, надявам се да напишеш един ден и за различията в американската армия,в частичност джендърските и расовите различия. Знам че за такава статия няма да ти платят,но не ти ли е минавало през празната тикквва да напишеш веднъж нещо истинно?! Американската армия е за подигравка в целия свят,понеже вече над 5% от приетите са неориетнирани ***, носещи поли, гримиращи се и с чурче м/у краката. Тръгнали да пишат за руска армия!Руснаците ще ви смачкат докато ви се подиграват, нещастни ***!

72

Анонимен

преди 8 месеца

До аааахахахааааа -"- Бравос!

71

Анонимен

преди 8 месеца

Напрежението е не само междуетническо, то е и религиозно, ислям срещу православие и вече има доста убити в престрелки между войниците в руската армия.

70

Анонимен

преди 8 месеца

Ако повтаряш някакви лъжи по сто пъти всеки ден дали ще станат истина...

69

Анонимен

преди 8 месеца

Задокеанските трролове са доста наивни. Те преповтарят основно две опорки че Русия губи и че се разпада. Повтарят го по сто пъти всеки ден..

68

Анонимен

преди 8 месеца

Много ниско ниво е форума за статията ще се въздържа нямам думи.

67

Анонимен

преди 8 месеца

Задокеанските тролеи дошли и трролят срещу Русия без аргументи ай си.

66

аааахахахааааа

преди 8 месеца

Види му се края на това измислено нещо наречено руска федерация.Едно милиционерче от КГБ успя да разпилее СССР най-накрая.Бравос Вова!!!

65

123

преди 8 месеца

До Анонимен 68. Ти умееш ли да четеш с разбиране. Къде в поста ми видя думите Путин и Северна Осетия. Май са ти малко (или евтини) рублите и ти се привижда

64

Анонимен

преди 8 месеца

До-123 СмЕтай колко трябва да си ограничен,за да твърдиш,че Путин е окупАрал(асвабадил)Северна Осетия,ще ви спирам центовете еййййй!!!!!!

63

123

преди 8 месеца

До До123. Ти как реши границите от коя епоха важат. Щото по твоята логика Русия е част от Монголската империя още от преди да се роди Екатерина. Баси промития мозъ, само Русия му в главата. Даваш ли си сметка, че по тая логика България е част от Османската империя от времето нна Баязид |