26

Анонимен

преди 7 месеца

А къде е стария натурален акт от актовете на строежа на църквата,които и тогава са съществували като нормативна база при извършване на строежи преди 100 г. пред ***.комисии в населени местан възоснова на които се издава наториален акт за собственост с имота как дворно място определено,отпуснато от поземлен фонд и скиците от регулационен градски план за регулацията на местото на което ще се извършва строителството и архитектурен план за обекта от преди 1934г,кой шпионин го отмъкна от архивите.

25

абе

преди 7 месеца

Може ли да не ни занимавате ежедневно с брътвежите на Гнома? Евроатлантическото ни ежедневие е достатъчно тегаво, няма нужда да се натоварва допълнително с размислите и страстите на някакъв несбъднат човек.

24

Дъглас

преди 7 месеца

Всички от сайта сте жалки

23

До аноним келеш

преди 7 месеца

То според Коста и изрожденците цяла България е руска...

22

анонимен келеш

преди 7 месеца

Аре размърдайте се сега и след Росенец разкарайте руснаците и от Камчия,че те и за нея ше изкарат нотариален акт и ше кажат,че е тяхна:):):)Костя ше излезе и той и ше потвърди,че Камчия е руска собственост:):):)

21

Класика

преди 7 месеца

Еничарите от " посолството": Денко , Тагаренко Лолер Иванов Габриел Кирчо Кокорчо Атанасов пред народен съд....и когато частите от бившето цяло се изтъркалят по нанадолнището,всеки с " малка нужда" да се " разтовари"..подир търкалящите се части....и после когато няма кой да закриля и пере българската мафия,да осъдим и пратим при бай Ставри: Бойко Пеевски Доган Сарафов и останалите престъпници за " кожени" ваксинации.....!.....аз казах!....амин.....

20

Анонимен

преди 7 месеца

Митрофанова е следствие, Атанасов, протестира се пред причината, така че си объркал адреса. Ей така се пробвате да заглавичквате хората с глупости, ама ходиш ли в магазин или не те интересува, щото цените в бюфета на НС са заспали още от соц.времето. Ама в магазините хвърчат към космоса, ще го стигнат преди македонците.

19

Анонимен

преди 7 месеца

Атанасов бърка. От Възраждане протестират пред църквата и ходят за хонорара в посолството - разделение на бизнеса

18

Анонимен

преди 7 месеца

Всъщност наистина трябва да протестират пред посолството, ама краварското...

17

Анонимен

преди 7 месеца

Какъв генерал е Атанасов-измислен.Той и ефрейтор не е бил и хоп генерал...

16

Анонимен

преди 7 месеца

"Протестирайте пред посолството" - Как не чух един умен призив от този?

15

Беновска пипа

преди 7 месеца

Който има нотариален акт, той се разпорежда. Аз същи си заключвам вратите на имотите си.

14

Анонимен

преди 7 месеца

до 24 ... Защо САЩ и Англия не изгониха посланиците на Русия ???И защо само българските управници се допитват до Зеленски ?Той ли ще ни определя как да живеем ,... а РОБЕ укрински ?

13

Зозо

преди 7 месеца

Ключовете са у Мутрофанката. Да ходи да отключи, попове има бол :))))))))))))))))

12

Анонимен

преди 7 месеца

''Тоя'' ''генерал'' , какво е допринесъл до сега за България , седейки на столЪ в НС като много други ???

11

Анонимен

преди 7 месеца

До 20 Русоробе самата Захарова каза, че те са затворилу църквата, щото нямало свещеници? В столицата на Православна България, нямало свещеници!!! Няма такива които са агенти на КГБ.

10

Христо Христов

преди 7 месеца

Аз лично съм протестирал прес Съветското посолство за независиомостта на прибалтийските, по времето когато тези атлантици още ходеха на събрания на БКП актива, и съжалявам за това. Безродната партийна издънка атанасов лъже, като ВСЯКО мщре на козяк.

9

Анонимен

преди 7 месеца

До Анонимен--12 И тоя е в списъка на заподозрените , а този съд не е като назначеният .

8

Анонимен

преди 7 месеца

''Генерал'' , на заем !Толкова много примитивизъм излъчва , че да те е срам да го погледнеш !

7

Зрител

преди 7 месеца

Генерала е гол.