19

Анонимен

преди 7 месеца

Нещо като силна храна и витамини да се препоръчеват от кунчев? Или му е забранено.

18

Анонимен

преди 7 месеца

Ръстът е наистина голям все повече кашлящи се чуват и сополевищи се а времето е още лятно. Явно Ковид си взема "дозата" антиваксъри" и дано нас нормалните хора не ни закача. Макар че антимаскърите като напълнят болниците ще стане мазало

17

Анонимен

преди 7 месеца

късметлии сме че имаме такива умни и интелигентни хора като д-р Ангел Кунчев в борбата с вируса - надявам се да въведе задължителни маски поне на някои места

16

Име

преди 7 месеца

Ха! Започнахте да изкарвате плашилата, едно по едно!

15

Анонимен

преди 7 месеца

Право им го каза Кунчев. БРАВО! Ще се радвам и да чуя мнението на Генерал Д-р Мутафчийски, той спаси милиони българи и винаги ще съм му благодарна!

14

Анонимен

преди 7 месеца

ххаха - антиваксърите като чуят Кунчев и веднага изпълзяват - много ги е страх, а видят ли маска и оуу, ууу, ммм, брррррр, пълнят гащолите и почват конспирациите - небето била като баклава -хахах - баклава ти е мозъка

13

Лудото Ленче

преди 7 месеца

Добре щом ми се правите на умни и ми слагате звездички ...човек извън рода си !!! Този Кунчев е точно това !!!

12

Анонимен

преди 7 месеца

Куню трипъл ваксания е много долна и лъжлива гад. За пари всичко прави. Цяло лято лъга за чистата морска вода, докато не лъснаха тръбите и млъкна като бит прайдаджия.

11

Тоз

преди 7 месеца

Е като конска муха:-)-:)-:)

10

Абе този

преди 7 месеца

Куню, имам чувството,че или е КР етен,или толкоз лукав че няма на къде повече! Баси наглеца! Скрий се бе човек, ти участваш в пре стъп ление бе! Ваксина та ваксина....ами ти видя от личен опит с тоя бъркоч къде беше...,това е неразбираемото-беше на ръба и пак лае! Това е наглост братче! Фанал се Бил на орото и не може се пусне! Ами да си мислил преди да гушиш от мам оня!

9

Анонимен

преди 7 месеца

Още преди години казахме, че най-вероятно COVID-19 ще стане като един нормален респираторен вирус, като грип - лесно се разпространява, доста го има, но няма чак такава нужда от болнично лечение и още по-малко - от интензивно, каза Кунчев. - АЙДЕ ДА НЕ ЛЪЖЕТЕ . КАЗАХ ТЕ : "ЧЕ ЩЕ ИМА МНОГО ТРУПОВЕ В ЧУВАЛИ"!!!

8

Анонимен

преди 7 месеца

Има значителен ръст на медийната пропаганда, медиите са слугинажът на фармата. Няма да се бодем с бклци, бре, не ви ли е ясно вече?

7

Анонимен

преди 7 месеца

На 15 септември цялото небе беше като баклава от химични следи. Как един ден конденза кондензира, а друг ден отказва да кондензира при еднакви дневни и нощни температури, оставям на въображението ви. Три дена след това цялата държава пламна от ковид. Господ да ги съди тези у роди!

6

вЕрваща

преди 7 месеца

Аспарух Илиев сподели, че новата ваксина била тествана на МИШКИ, имала ЗАДОВОЛИТЕЛЕН ефект, и нямало други проучвания, освен ПРЕДОСТАВЕНИТЕ ОТ ПРОИЗВОДИТЕЛЯ, демек Пфайзер. И после призова да се инжектираме съдържимото. Можете ли да си представите какъв връх на науката и на независимата медицита. Аз съм безмълвна.

5

Анонимен

преди 7 месеца

Ако ваксините оправяха имунното здраве на човек, щяхме да сме безсмъртни, след толкова дози ваксини и бустери.

4

Анонимен

преди 7 месеца

Да сме се пазели от стрес. От такива, като Кунчев, може ли човек да се опази от стрес. Къде го не сееш и там поникнал.

3

селянин

преди 7 месеца

искам карантина поне два месеца да се отспим

2

Анонимен

преди 7 месеца

Не сте уточнили значителният ръст бре страшилник. Сигурно понеже няма такъв...

1

Анонимен

преди 7 месеца

Като има ръст, лекувайте болните. Стига всеки ден ни набивахте в главите това увеличение. А за останалите подмладяващи се болести нещо? Да не са по-безопасни, ама за тях пълно мълчание.