112

Анонимен

преди 8 месеца

Русия не губи нищо, това е злобата на западното човече, че не може да се разпорежда с територията й както си иска.

111

Chat GPT to 149

преди 8 месеца

Нищо не ви се разбира, моля опитайте отново.

110

Анонимен

преди 8 месеца

Пиша тук понеже има най-много ***.Веднага променете образователната система , ходещи пилешки бутчета. 12г да учиш простотии при положение , че вече има изкустве интелект.

109

681

преди 8 месеца

Русия губи навсякъде защото има голям потенциал но не го използва. Този дре6eн мишкap путин освен за воини нищо смислено няма да чуеш от него.

108

А в България какво ?

преди 8 месеца

Не ме интересуват окупаторите арменци получиха си кармата.По БНТ даваха за Русе в областа умират 4 пъти по-вече хора от колкото се раждат ! Във почти всички области без 3-4 е подобно положението . Не виждам некой да се е загрижил. Костадинката се загрижил за руската църква и арменците ...

107

Антрополог

преди 8 месеца

Арменците като окупирха Магорни през 1991г. изгониха азерите голи и боси като избиха останалите в Карабах.Сега си тръгват спокойно с покъщнината дори им помагат с помощи и гориво и предават стреса им по телевизиите по света.Арменците са националисти в армения чужденците са под 0,3 % иначе по сета се правят на много големи либерали и глобалисти и тинтири-минтири. Незнам дали сте виждали истински арменец от Армения нищо общо с наще ходят с ножове и се колят за глупости...

106

За готината мацка

преди 8 месеца

124 ли питаш много е хубава

105

МОЧА на Чакъл

преди 8 месеца

У Бе гето е тръгнала да си изгуби позициите и ибриците и са в шок

104

Анонимен

преди 8 месеца

Армения е с население колкото София. Азербайджан е колкото две Българии. Турция вече според западните броячи на население е 90 милиона. Нормално. Няма какво да се каже повече. През комунизма България е почти 9 милиона а Азербайджан 4 милиона. Армения също е почти 4 милиона. Демографията си казва думата.

103

Фалшива новина

преди 8 месеца

Информационна война срещу Русия.

102

Анонимен

преди 8 месеца

Адмирал Соколов леко поумря в Крим, ама безсрамните руснаци го показват от стари записи че уж още е жив. Здраво са го закъсали за пропаганда материали.

101

Кравар Евроатлантик

преди 8 месеца

Ние не помагаме на Украйна, защото обичаме Украйна, а защото мразиме Россия.

100

Анонимен

преди 8 месеца

Голем разбирач. Я пак. А какво печели докато губи. А продължението или продълженията.

99

ЯМБОЛИЯ

преди 8 месеца

Не само това,русия(нарочно с малка буква) губи себе си.

98

KFOR

преди 8 месеца

Готов съм да стана доброволец в НАТО, за да пазя всеки сантиметър българска земя.

97

Анонимен

преди 8 месеца

Щом губи са успокойте.

96

нафърфорий

преди 8 месеца

"""Русия губи позиции в постсъветското пространство"""" ----- Да, губи го!!!, защото във висшето държавно ръководство на Русия стоят бизнес интересчии, а не политици!!! Уви!!! Интересите на руския Бизнес-Олигархат управлява Русия! Факт!!!

95

Анонимен

преди 8 месеца

А какво става с контранастъплението?

94

Анонимен

преди 8 месеца

До Хахаха. Само да те питам миналата година когато азерите нападнаха Армения не беше правила учения с НАТО. Да ти припомня какво направи Русия - НИЩО. Тя и да иска кво ще направи Русия ? Ще се оплаче на моля другарката, щото армия и оружие няма

93

Анонимен

преди 8 месеца

А Кво стана с безаналоговата армия на чебурашките след като нападнаха от 3 страни 25 пъти по-малка държава и след година и половина пълномащабна война победиха ли ги?