316

Бивш от МВР

преди 8 месеца

Някой беше казал, че в този живот всичко се продава, може би само без децата. Та, ако имаме излишни С 300, ако не може да се ползват, ако са развалени - добре, да ги продават. Аз се учудвам обаче за патроните по натовски стандарт - 5,56х45, които били в излишък на МВР. Значи, МВР-то някога е купувало такива патрони! Странно защо, след като в МВР няма оръжейна система, която да ги ползва! Кой и защо и купувал боеприпаси за МВР, които са ненужни на полицаите?!?!

315

взвд

преди 8 месеца

парламента одобри с 300 за украйна иде видов ден мам ка ви иде

314

баба Стефания

преди 8 месеца

Ния . От село ушинци . Събираме средства да изпратим с200 . Не можахме да намерим с 300 в склада на бившето стопанство. Лепило .Това има това можем

313

доло Путин доло

преди 8 месеца

Как съм се натъгарил , само като чух че ще подпомагаме с дефектни ракети. Как не ги е срам да излагат така евроатлантическата ни строго насоченост. Толкова ли нямаме читави ракети че ще пращаме на братска у крайна дефектни баклуци ? Срам .

312

Анонимен

преди 8 месеца

СЛАВА НА БЪЛГАРСКАТА НАТОВСКА АРМИЯ. В ЯМБОЛ

311

да ги продадат

преди 8 месеца

да я продадат s-300, да я продадат руската църква в София на Украйна, да ги вземe че много искал да ги купи, и сглобката им съдейства в продажбата.

310

ПроСоТо

преди 8 месеца

абе "Лаврентий",абе байно "над педесет",кой ти говори за бесепари и пенсионери бе ?!?!...Толкова ли ви се е просмукал мозъка с мантрите "коомуняяяги","бсп",пенсионери" ,"Путин" и подобни ?!...Тук става въпрос за ОБЕЗОРЪЖАВАНЕТО на страната ни!!...НИКАКВИ "пенсии" и "социалисти" !..-Само най-нагло "ОБЕЗКОСТЯВАНЕ" на държавата !!!...Ако верно си "над 50" би трябвало да знаеш,поне да си чул,каква бешеармията ни преди "Десетото Ноември"...Повтарям:..-СПРЕТЕ С ПРЕТЪПИТЕ МАНТРИ!..Говорим за "ОБЕЗКОСТЯ

309

Анонимен

преди 8 месеца

Поредните глупости и офцете вярвате ракетите били дефектни. Никой не подарява дефектни ***, но нали трябва да затворят очите на слепия БГ народ.

308

Анонимна

преди 8 месеца

Аз ви предупреждавах, че ни туриха едно канадско листо и ще ни оставят по гол ***, понеже от нато ни пазят. Ама аз не си давам прашките.

307

Анонимен

преди 8 месеца

Когато фашистите нямат защитата от с-300, ще бъдат много по-тихи и по-малко фашисти. Одобрявам.

306

Анонимен

преди 8 месеца

НО какъв е този журнализъм, Днес, ало? "Сглобката" ми пишат! Лееелеее .. аххаха

305

BG

преди 8 месеца

Дамите им и по едно дупи и да се свършва

304

Анонимен

преди 8 месеца

Нека дават софийските фашисти ракети с-300. Те тях пазят, нека сармата да няма какво да го спре. Шопите и неошопите работят срещу себе си, жертват се за Украйна. Останалата част от страната не е защитена със с-300. Нека треперят шопите от Путин. Аз бих дал всички ракети с-300 на Украйна, защото искат шопите и неошопите да нямат защита от Русия.

303

Обективен

преди 8 месеца

Корнелия каза , че когато и да му поискат оставката на Магарев ,все ще е късно. Бих добавил ,че този родоотстъпник когато и да последва съдбата на Трактора,все ще е късно.

302

Ами ако са дефектни,

преди 8 месеца

защо ги даваме?Защото могат да бъдат поправени.Тогава защо не си ги поправим ние,а ги харизваме?Защото политиците ни използват народен ресурс за да се харесат на големия брат и си бетонират участието във властта,от което получават хиперзаплати и всякакви бонуси,екстри и обгрижване.Така и с реакторите за Белене,ние не можем,продаваме ги втора цена на Украйна,а тя въпреки че воюва с Русия може да построи с тях АЕЦ по руска технология.Така е, нашите ни лъжат от сърце,показват ни че сме ***.

301

Анонимен

преди 8 месеца

И тези ли с чук ще ги удрят укрите?Веднъж в КиЕФ така гръмнали като удряли по снарядите ама дали са били по потник или без потник не знам вече хаха.Няма логика да дават дефектни.По-скоро лъжат,за да не се развикат хората.Това пари струва,а ракетите за пейтиът са по 2-3 милиона.

300

Анонимен

преди 8 месеца

Те затова ще падат в Полша, щото са дефектни! Само поляците да не се усетят и да ни го върнат тъпкато, като ни продадът дефектрни (радиоактивни) зеленчуци!

299

Анонимен

преди 8 месеца

Лъжат,че са дефектни.Никой не дава дефектни...взимат ни за канарчета.

298

Златка

преди 8 месеца

А защо не дарим другарката корнелия на мацква?

297

Анонимен

преди 8 месеца

Да ги дават всичките, то се видя, че за нищо не стават!