13

иванова

преди 8 месеца

Как ли е станал академик?

12

До 8

преди 8 месеца

До 6 и 7 Не е объркана темата. Този на снимката е сложен от Козяк, както и сглобката е направена именно заради войната в Украйна. Само се молете да не станем част от войната, заради reя от снимката!

11

Нане

преди 8 месеца

Стабилен е кат пръч на лед... ===)))

10

2

преди 8 месеца

В този случай руските приходи от петрол може да се увеличат с поне 15 милиарда долара през 2023 г. Имайте предвид, че през последната седмица цените на петрола вече надхвърлиха 95 долара за барел за първи път от 13 месеца.

9

Анонимен

преди 8 месеца

До 1 Стига си лъгал. Укрите свалят по 100 на всеки 10 руски ракети.

8

6 и 7

преди 8 месеца

Объркал си темата

7

2

преди 8 месеца

където руските ракети са покрили няколко самолета, по-специално МиГ-29, както и склад с боеприпаси. В същото време Черкаска и Николаевска области бяха атакувани от руската армия, като удариха инфраструктурата на киевският наркокартел. Късно вечерта на 25 септември в Николаев руските ракети удариха военното летище Кулбакино. Според "Укрзализныци" движението на влакове до Николаев и Херсон също е ограничено поради ударите.

6

1

преди 8 месеца

Тази нощ РВС, използвайки БЛА, атакуваха района на Одеса, местните власти потвърдиха ударите. По-конкретно, цел беше поразена в района на Орловка, където впоследствие започна пожар, както и в Рени. В района на Измаил са унищожени складове и камиони. Освен това мощни експлозии бяха чути в Кривой Рог, Днепропетровска област, където местните власти също потвърдиха атаките. Стълб дим се издига над един от районите. Официални лица обаче не казаха кое стратегическо съоръжение е било ударено. Предполага се, че отново е ударено летище Долгинцево, където руските ракети са покрили няколко самолета, по-с

5

Седенков

преди 8 месеца

Седенков вече не се крие, че ходи на инструктаж при американците. А вечерта преди закуската, дали не се е хванал за палците в посолството?

4

Анонимен

преди 8 месеца

За мнозинството от българския народ обаче лъжеш Денков. Независимо какво се виждало кабинета бел стабилен. Звучи като пиян шофьор пред полицай. Независимо какво се вижда аз съм трезвен....

3

Огромно мнозинство

преди 8 месеца

ви подкрепя, има- няма 15%Основно, доносници с червени потници

2

в перник викат

преди 8 месеца

СТАБИУЕН е не се куати

1

пепе ротация

преди 8 месеца

Стабилно се въртат като мухите.