8

Анонимен

преди 7 месеца

Днес БГ 01.03.2011 17:51 Цитат: "Кадафи ... е жив политически труп, за когото няма място в съвременния цивилизован свят, заяви пред журналисти анонимен източник от Кремъл."

7

ъ

преди 7 месеца

Че каква е тази война в Либия? Нали САЩ и Европа премахнаха сатрапа Кадафи и сега там е демокрация, цветя и рози? Предполагам, че язовирите, направени от българите и руснаците по времето на Кадафи се поддържат в идеално състояние. Всичко се е случило случайно и това с войната е руска пропаганда.

6

Баба Гица

преди 7 месеца

Що за лицемерие? Климата им бил виновен? Алоууу! Кой ликвидира Кадафи и започна да граби либийския петрол за без пари? Ето там е проблема. Ако влизаха парите от петрол и за инфраструктура, и за спешна помощ, и за поддръжка и за здравни услуги щеше да има, както при "лошия", но справедлив Кадафи, който делеше с народа си приходите. Но от тогава колко колонизатори им се изредиха да ги демократизират и грабят демократично по евроатлантически. Сега вой, че валяло посред лято след поне 4 месеца суша?

5

Анонимен

преди 7 месеца

Фактите - президентът на русия фашистът Медведев подкрепи резолюцията на ООН против Кадафи и съзнателно не наложи вето на резолюцията за военна интервенция. Има запис на негово интервю по телевизията където обяснява, че смята интервенцията за правилна. А ястребите в тази война с мандат на ООН бяха Франция, а не САЩ. Това са историческите факти. А не руската пропаганда, че САЩ това САЩ онова. Стига руски лъжи и дезинформация.

4

Анонимен

преди 7 месеца

И децата знаят че ФАЩ са виновни, унищожи се инфраструктурата и резултата е на лице

3

Анонимен

преди 7 месеца

Аз да питам,кой е виновен за всичките тия предпоставки които сте описали-политическа нестабилност,гражданска война,разпадаща се инвраструктура,хаос и беззаконие?Да не би случайно Главната Вина за това състояние на една уредена държава каквато беше Либия да носи еди "износител на демокрация"-САЩ?

2

Христо Христов

преди 7 месеца

Но пък си имат арапска пролет... и си нямат Кадафи.

1

Нане

преди 7 месеца

Тия живеят много добре, от както краварите убиха Кадафито... Просто много по добре... ===)))