29

Абе можеше и по-зле.

преди 8 месеца

Примерно, най-нагло да кажат, че трябва храма да се дари на УПЦ... то не е късно за такъв резил де, никога не е късно да станеш за резил. И много ме забавлява водещият като каза "Преди години РФ ни обяви за вражеска държава", забравиха, че туй стана миналата година, след като едностранно прекратихме договори и споразумения и почнахме да играем по свирката на посолствоТО. Ей тъй, просто ние си стояхме и РФ каза "От днес сте вече вражеска държава!". И тия... "хора", ни дават тон в живота...

28

Анонимен

преди 8 месеца

Страната на експертите!

27

Светозар

преди 8 месеца

Църквата не е посолство. Тя се намира на българска територия и Русия няма никакви права върху нея.

26

Лаврентий Берия

преди 8 месеца

До Анонимен - брадчед, мога да си спомня и 2014 когато един дребен бивш служител на КГБ от ЕС окупира Крим.

25

Анонимен

преди 8 месеца

А тогава, защо не изловите и осъдите всички чужди марионетки и шпиони, които се намесват в делата и управлението на България, а те са много и не са руснаци? Защо? Нали именно заради тях, България се срути към дъното, бе ограбена и има пълно основание да ги арестувате или изгоните? Но ви е страх! Двуличници сте вие!

24

Анонимен

преди 8 месеца

До Анонимен 19 - страшно! Вървим натам да изтрият и нашата руска идентичност?! Всички ще измрем!

23

Анонимен

преди 8 месеца

До Лаврентий Берия. Брадчед за тебе историята на света от 2022 година ли почва ?

22

Лаврентий Берия

преди 8 месеца

До Анонимен 10 - Абсолютно си прав! Тъкмо се питах кой избива цивилни украинци и анексира украинска територия през 2022 и 2023? Отговора е ясен - ЕС! Ракетите и дроновете които всяка нощ се стоварват в Украйна са на ЕС! Колко си прозорлив! А Патриарх Кирил както е прието в Православието - дори санкционира и поздрави руското нашествие. Та не бих се учудил ако руските свещенници имат такива задачи.

21

Един

преди 8 месеца

Сигурно българопродажните ни натегсчи вече са решили да ни правят католици или други сектанти...или да ни обрязват и да ни правят мюслюмани или евреи!

20

Анонимен

преди 8 месеца

Аз имам само два въпроса към дуцентчето, тоест три : къде,кога и по какъв начин си купи дипломката, колко си плати за дуценството и чие мумче на наш чуек си ?

19

Анонимен

преди 8 месеца

Когато виждам какво се случва в България, се тревожа, че вървим към фашистка зомбизация подобна на украинската и това ме плаши! В Украйна ги сваряваха постепенно през последните десетилетия , докато ги превърнат в нацистки зомбита и им изтрият руската идентичност, превърнаха ги в поклонници на убийците на собствените им баби, дядовци, майки и бащи, които са умирали под австрийския и нацисткия зверски кървав терор през ПСВ и ВСВ, и поляците са преживяли същото през тези войни!

18

Анонимен

преди 8 месеца

До Феминистът. Кой ти каза, че всичко се засекретява ?

17

Клоунада и половина

преди 8 месеца

Такава концентрация на глупости не бях чувал скоро. Посолството на САЩ у нас определя шефовете на държавни институции, а "службите" разбираш ли гонят руски шпионин-свещенник. Уникални сме в слагачеството си. Църквата била грешна по адрес на "западните ценности" разбираш ли. На господина в студиото ще му кажа, че всяка "ценност" внесена от чужбина е вредна за нас. А това, че църквата е консервативна институция изначало, изглежда някак си е убягнало на службите по сигурността. Просто нямам думи.

16

Анонимен

преди 8 месеца

Доцента да се образова, че данните за престъпления на свещеника в Северна Македония не са данни за престъпления в България. Усещате ли как ви будалкат? По същия начин ни пързалят, че в България имало някакъв закон, наречен Магнитски. Няма такъв закон

15

Анонимен

преди 8 месеца

Що се отнася до Руската църква, в парламента има бизнесмени, които отдавна чакат да прилапат този парцел за небостъргач с бизнес център. Няма църква, няма проблем. Сега от правителството ще докажат, че църквата няма акт 16 или подобна лъжа

14

Феминистът.

преди 8 месеца

Тайните служби в нито една страна не представят доказателства в публичната сфера за своите действия. Иначе нямаше да се наричат тайни служби. Но след 50 години архивите ще се отворят и този случай, заедно с много други, ще се коментира в публичните мрежи. Пожелавам Ви дълголетие господине/госпожо!

13

Анонимен

преди 8 месеца

Свещеникът не е дипломат и може да бъде арестуван и съден. Ако има данни за престъпления обаче. Полфриман не беше изгонен от България, а беше арестуван и съден, осъден и лежа в затвора. Какви са изводите? Правителството лъже

12

Анонимен

преди 8 месеца

Когато Тръмп каза, че ЕС е един нацистки райх, се чудих и защитих Меркел, но явно е бил прав!

11

Анонимен

преди 8 месеца

Ало Доцента на телевизията. Образовай се, че шпионите се дават на съд, а не им не забранява влизането за 5 години. Къде е обвинението от прокуратурата? Хора, лъжат ви най-елементарно

10

Анонимен

преди 8 месеца

ЕС се оказа един нацистки райх, но по-лошото е, тяхната лъжлива пропаганда и НАТО, които създават конфликти на европейския континент и между държавите!