92

Анонимен

преди 11 месеца

Жалка руска пропаганда е този материал. Връщали се защото им липсвала русия ....о боже еее ха ха ха ха ха

91

Анонимен

преди 11 месеца

Агонията на една псевдо демокрация, българите да си избият от главата приказките за братска комунистическа Русия, тя не ни иска. Европейците ще ни експлоатират до последно, сега вече няма кой да ни спаси ....

90

До Цани

преди 11 месеца

Вината за това е изцяло на меки китки като теб. Вместо да вдигнете револуция и да сложите някой като КимЧенУй на власт , който да затвори всички хора тук, вие оставихте демократите да си веят байрака.

89

Бани

преди 11 месеца

В Севастопол рашиcтите в чъфъ щаба ядоха баxopa. 34 парчета задвухсотени са само разпознатите тела, отделно има разфасовки за които трябва днк екпертиза за разпознаване. Сторм шедоу не прощава и вече и холопите в крим го знаят - изтече видео в което местни възкликнаха СтормШедоу когато го видяха да прелита! А между другото едно преятелче ме помоли да попитам друзятат тук - колко натовци загинаха тея дни от магучея рушкая сила? А през последната година и половина?

88

Цани

преди 11 месеца

Аз искам да попитам Дойче веле защо 2,5 милиона българи се изнесоха от България без да има война. Та нали те ни управляват.Както казват " Да не ревем на чужд гроб,че не знаем на коя глава му ревем.

87

Гиб Мелсън

преди 11 месеца

Американците ако имаха подобни угризения на съвестта, никога нямаше да избият местните индианци и да ги натикат в резервати. Нямаше да има САЩ, Канада, Австралия.

86

Анонимен

преди 11 месеца

Фашизма се възроди отново! Европа ще се развие по американски модел. По германския не успя заради САЩ и СССР, които освободиха света. Но сега великите американци с помоща на еврофашизирани комплексирани маргинали ще успеят! Без българи в първите редици обаче няма да мине.

85

Бай Ставри

преди 11 месеца

Руската cвoлоч трябва да се затвори и изолира в мизерната им страна без право на пътуване до която и да е държава.

84

Гошо

преди 11 месеца

Много са "затрогващи" глупостите на ДВ Я да ни разкажат сега и за някой Гюнтер сварен в "леопард" из пущинаците на Украйна

83

Американ

преди 11 месеца

До Данке: Искаш китайска ли да я замести или руска, щото няма каква друга, другите са прекалено малки за да налагат "система".

82

АНГЕЛ

преди 11 месеца

Жалка пропаганда на Дойче Веле.

81

Данке

преди 11 месеца

Ама не ми давай минуси, сигурен съм че имаш някакви близки в Западна Европа.Там нещата са същите както тук, тая пропаганда по медиии и сайтове има рязък контраст с живия живот и хората.Там хората не са такива русофили като нас, трудно си признават, но реално голяма част от тях смятат че тая американска система трябваше да се наруши.

80

Анонимен

преди 11 месеца

До 95 В Западна Европа са про'с'таци като теб.

79

Данке

преди 11 месеца

До 93Брат, аз съм сядал с истински немец на една маса и ми е говорил как мечтата му е да види Русия и Германия в общ съюз.Ама казвам шваба, не някоя пъстра китка.

78

93

преди 11 месеца

Ти добре ли си? В Западна Европа всички мразят руските леваци! Преди войната нямаше лошо отношение, смятаха ги за добродушни простаци, но сега разбраха колко са *** и ги мразят. Отделно цял свят видя, че жалката им сбирщина алкаши наричана "армия" не може да прекърш и една слаба Украйна!!!

77

:)

преди 11 месеца

Избягали в Казахстан и "О, чудо!!!" не им харесало. Или избягали в Германия, ама никой не ги обичал и не им давал по 10 000 евро да пият водка по цял ден.

76

мнение

преди 11 месеца

Има една грешка в цялата пропанда на Запада.Русия беше една счупена и пропаднала страна факт, но с тази Операция си върна позициите, няма да им е лесно отнасят ритници, но е факт че Крим и 20% от територията на Украйна вече са си руски да не говорим за милионите симпатии към Русия от цял свят.Русия не е за оплакване, ама клета майка България не я виждам с тези съюзници врагове не ни трябват.

75

Кравар Евроатлантик

преди 11 месеца

Росснаците цял свят ги видя какви са дришльовци и на бойното поле и в къщи.

74

Георги

преди 11 месеца

350 милиона американци не се опънаха на Буш и не му попречиха да избие 1 милион иракчани. Дойче Веле пропаганда за ***. Избягали от лошата Русия в добрия Израел, който от години е окупирал чужди територии.

73

ПетроФ проста путка

преди 11 месеца

си, изключителноПростаИтъпа