10

НЕ !

преди 8 месеца

Не ! Земеделието не бива да ни е приоритет ! То е вечно губещ сектор , представлява бездънна яма в която потъват държавните дотации и никога не излиза на печалба ! ТОВА ЛИ ТРЯБВА ДА НИ Е ПРИОРИТЕТА ? . Добре че има чужди производители на всякакви храни за да е зареден пазара ни . Чуждите производители на храни изнасят у нас защото имат развита индустрия и икономика . ЕТО ТОВА Е ПРИОРИТЕТ А НЕ СЕЛСКОТО СТОПАНСТВО НА ДОТАЦИИ И ЕВРОСУБСИДИИ . . . У нас приоритет трябва да ни бъде индустрията !

9

този

преди 8 месеца

Една група червени бяха назначени за земеделци, друга за военни, трета за политици, а четвърта за министри - специалисти като Гечев и този, както и хиляди знайни червени нееднородници. Е, след толкова червени "бизнесмени" не е учудващо, че България е гадно място за нечервените.

8

Анонимен

преди 8 месеца

Като се борят сами, да не чакат субсидии!

7

Xa-xa

преди 8 месеца

И сега ще внасяме украински слънчоглед от Германия или Франция (примерно). Зърнарите да си държат цената и зърното в складовете. Тази година няма да има за яхти

6

Анонимен

преди 8 месеца

Всички се борим сами, никой не е дошъл да ни даде наготово щото така искаме. Аман от хрантутници, некадърници и неграмотници в тоя резерват.

5

Анонимен

преди 8 месеца

А де и украинските земеделци като са ползвали забранено ГМО да се оправят сами .Нали уж искаме европейски стандарти да спазваме? Или само когато е удобно.

4

Закривай окрайна!

преди 8 месеца

Искаме да се храним българско жито, с български храни.... Това е доказано, че е най-здравословно. Вносът от вън = убийство на българския народ. Управляващите се хранят с най-доброто, за тях са важни комисионните.......

3

Анонимен

преди 8 месеца

Що нащо зърно е по-скъпо от украинското щом цената ще падне като се внесе отвън ?

2

MNENIE

преди 8 месеца

Гледах интервюто на Министъра на Земеделието по тв . След 10 минути разговор с водещата разбрах че е Министър на България , преди това ми приличаше на Политически Анализатор - говореше на килограм . Много слаб Министър - не е със себе си .

1

Бaй Kypти

преди 8 месеца

Toa e нa зъpнoтo вътeka, ga знaйтe!