133

Анонимен

преди 8 месеца

"Мъжът, писал речите на Путин" в началото. Пък накрая разбираме "бивш автор на реч на президента". Т. е. написал е едно слово, може би за идването на първа пролет и вече се титулува "мъжът, писал речите" и познавач на кухнята на най-висшата руска политика. Като онзи дето преместил с метър дивана, щото само там има контакт и вече се титулува "специалист по вътрешен дизайн".

132

Анонимен

преди 8 месеца

Тия па от днес.бг то, са публикували цялата му книга. Що не публикувате и книгата на Хитлер Моята борба бе, Шайтани?

131

Наблюдател

преди 8 месеца

Явно и в Русия е имало здраво мислещи хора! Мислех си,че всички са с психични отклонения! Само лицемерието и Лъжата са плъзнали като пандемия и си мислят, че ще минат метър! А дано,ама надали...! Ще си платят за всички престъпления, които засега си мислят че не ги касаят! Путин няма да бъде свидетел !

130

Анонимен

преди 8 месеца

каза Джонсън. Може би има предвид разрушения бункер на НАТО в Киев - това се случи точно на 13.03, но през 23г.

129

Анонимен

преди 8 месеца

Западът се смееше на руските планове за създаване на хиперзвукови оръжия - сега никой не се смее. Преди пет години, когато Русия обяви създаването на хиперзвукови ракети, Западът открито се изсмя на това. Всички бяха сигурни, че Русия е твърде изостанала. Сега вече не е смешно за никого, казва бившият анализатор на ЦРУ Лари Джонсън в YouTube канала на Judging Freedom. "Между другото, това се случи преди година на 13.03.22г. в база в Западна Украйна, когато руснаците я удариха с една от своите хиперзвукови ракети. И знам абсолютно, че момчетата от МО и ГЩ бяха шокирани", каза Джонсън. Може би и

128

Анонимен

преди 8 месеца

В Запорожие вече тече агитация за предаване в плен. Войнико на ВСУ, знай - плен това не е предателство! Предателство е да се умира за гадни командири и продажна власт!

127

Анонимен

преди 8 месеца

Не го четох докрая, поредната Овсянникова, продал се на американците, те ще му бият шута

126

Чапаев

преди 8 месеца

Щом робите тук се възпалиха така здраво, значи всичко до последната дума е вярно. Затова в нормалните държави има мандатност, затова до главата на римските императори е имало един дето постоянно им е повтарял "memento mori", що в един момент се замозабравяш. Крайно време е *** да се срине, и ако има нормални руснаци останали - да си я построят от нулата.

125

Христо Христов

преди 8 месеца

До 151 В статията ясно пише, че не е прибягвано до фалшификации на изборите. Но де неграмотен про'с'так щато ТЕБ да го вдене?!

124

Анонимен

преди 8 месеца

До Христо Христов Много просто. щото общият брой на гласувалите отива към 140%.Това официално.

123

Анонимен

преди 8 месеца

Ама му писа речите и му яде от софрата, нали? Сега смени с друга софра, май май!

122

Ненормалност

преди 8 месеца

Според автора на речите е нормално укронацитата да избиват деца в Донбас. Може са си направите извод, колко му струва мнението.

121

Аз писах

преди 8 месеца

Речите та Путин! И на Александър Македонски! И на пророк Исайа!

120

Христо Христов

преди 8 месеца

Така е. Само не става ясно защо руснаците го преизбират.

119

Анонимен

преди 8 месеца

A какво става с контранастъплението?

118

11

преди 8 месеца

Баси глупостите.

117

До някой

преди 8 месеца

Това е проблема на русофилите - не четете докрай. Анализът е задълбочен и сериозен. Нищо общо с пропагандните украински/руски лозунги, но пък и затова малко хора ще го прочетат.

116

Някой

преди 8 месеца

прочете ли докрай? Питам сериозно, благодаря!

115

Анонимен

преди 8 месеца

Майната му на мъжа, писал речите. И писал ли ги е въобще или ни разказва свои сънища? И дори да ги е писал, никога няма да повярвам, че него са го допускали до закрити срещи с губернатори. Днес най-важният въпрос е: готов ли е колективният запад за дизелната криза? Провали се таванът на цената на руския нефт. Сега дефицит на дизел ли ще ни сполети? Това е актуалната тема, а вие ни залъгвате с фантасмагориите на драскач на речи.

114

Анонимен

преди 8 месеца

укропитекски глупости ...както винаги