27

Гaля oт nocoлcтвoтo

преди 1 година

Kвoт' cъrлacyвa nocoлcтвoтo, тyй шe яgeтe!

26

Анонимен

преди 1 година

Държавна политика е да съсипят окончателно животновъдите!

25

Анонимен

преди 1 година

Ами вие си направете сметка, защо почти всички /да не кажа и всички/ преработватели на свинско не гледат собствени животни.

24

Емигрант

преди 1 година

Само преди месец установих лично, че нафтата която заредих на бензиностанция на Лукойл в България е чувствително по-скъпа от тази на бензиностанция на Лукойл която заредих в Словения и в Хърватска има на Лукойл но там не съм зареждал и не зная /вероятно и там е по-евтино/ ! Как така става, че гориво доставено на 1000 км е по-евтино от продавано на место ? Хайде докажете ми, че не сте пррости !

23

Анонимен

преди 1 година

При цена на фуражите над 70ст. / а по - добрият над 85/ как може да е евтино?

22

Анонимен

преди 1 година

Че то в България 99% от свинското е внос! Този отрасъл отдавна го съсипаха и продължават да съсипват и малкото интусиясти!

21

Факт

преди 1 година

Защото продължаваме промяната!!!

20

Анонимен

преди 1 година

Ами питайте търговците които слагат над 100% надценка от цената на производителя! В момента изкупната цена на свинското е без пари.

19

Анонимен

преди 1 година

Искат да кажат,че много малко зърнари са си продали миналата година на добри цени реколтата си от зърното и са получили средства да засеят зърно за тази година,а голяма част са задържали зърното по складове и не получили средства за засяване на зърно за тази година,но пак са имали средства и зърно естествено щом са го държали в складове за да засеят за тази година,че да получат реколта с надежда удвоена за добри цени сега,но уви и сега превят стачки и протести вдигат многото излезли с техниката.

18

Безимен.

преди 1 година

Защо купуваме самолети на 3 цена??Сега и джипки на 4 цена! Вие за едно свинско сте се загрижили! Беден народ богати държавници.

17

Анонимен

преди 1 година

Тоя е експерт колкото аз съм космонавт!

16

До 17

преди 1 година

Как така е паднало ? Защо не е паднало във всички други бивши соц ? Причината не е в "падането", а в това, че продължават да ни управляват комунисти облечени в различни партийни "костюми" които контролират "разложените" български мозъци спрели да мислят и ти си доказателство за това ! Комунистите всячески пречат на демокрацията и живота за да продължат да обират държавата, но това не е за разбиране от пRости контролирани глави !

15

Анонимен

преди 1 година

Ядем най-скъпите храни, защото производството спадна 10-20 пъти в сравнение с 1987 година.

14

Емигрант

преди 1 година

А нали не искахте евтино зърно от Украйна и си искате скъпото българско задържано в складове за по-големи печалби на "майбасите", какво сте ревнали сега, че свинското е скъпо ? Скоро и олиото ще вдигнат в което ще пържите скъпото свинско за да има "равноесие", нали така искахте ?

13

Анонимен

преди 1 година

Защото ако е евтино, бизнеса ще фалира..

12

Анонимен

преди 1 година

Защото е гадно!

11

Емигрант

преди 1 година

Защото сте пр***сти ! Защото подкрепихте "майбасите ! Защото ви манипулират лесно, например в шоуто "Сделка или не" нали уж нито водещият Ненчо Балабанов, нито банкерът знаят сумтте в кутиите, защо му е на Балабанов тогава слушалка в ухото след като има телефон за връзка с банкерът ? Това е най-простия пример който ви давам да измамите и манипулация ! Защото имате в магазините ИМИТИРАЩИ ХРАНИТЕЛНИ ПРОДУКТИ за какво ви е евтино свинско ?

10

Анонимен

преди 1 година

Не само месото, а всичко в България е в пъти по скъпо от другите държави на ЕС. Да живее спекулата на алчните производители и търговци които надуват цените и обират хората я България. Едни обедняват, а други забогатяват незаконно и лошото е че има балъци които купуват като за последно.

9

Анонимен

преди 1 година

Борис Петров можеше да стане шеф на БНБ, много знае човека.

8

Анонимен

преди 1 година

Защото имахме социализъм,АПК и стопанство и хранехме половин СССР а тука всеки си гледаше животни,държавата те стимулираше и не ядехме ГМО месото на Европа а даже изнасяхме животни за арабите.Като искахте Европа и демокрацията и да пътувате сега ще ядете и скакалци и химия