185

Анонимен

преди 8 месеца

До Анонимен 191 : Сериозно? Аджайл? За това Бог е създал ПМ-а, за да не се занимавам аз с това. Ако потърсиш SFCC архитект, добави още 50% към посочентата заплата и ми пиши.

184

Анонимен

преди 8 месеца

До Анонимен 190, глупости! Човек с познания в наблюдение и настройване по спецификации си е точно един човек. Имам 10 такива и никой не се е преработил! Всичко, което правят е да наблюдават и да имплементират настроийки ;)

183

Анонимен

преди 8 месеца

Работил съм с шефове от типа "местен феодал". Бачках яко, и обикновено до шестият месец ставам дясната му ръка и най-доверен човек. И то не веднъж. И плащат много добре на такива хора. този аргумент просто е невалиден. Не при всички е ставало, но при който не стане - чао, и следващият.

182

...

преди 8 месеца

Още нещо, търся човек, който знае някакъв език за програмиране(без значение кой и ниво), да знае Кубернетис и Докер, да работи с Дженкинс, Ейжър и Гугъл клауд, Оракъл бази от данни, Аджайъл, Джира, Линукс, Сертификати. Заплатата е 10К нето. Приемам и хора без опит. Хайде сега всички мрънкачи да кандидатстват и да видим дали ще минат интервюто :) Нали е лесно? Проверете в Гугъл технологиите и елате пак да мрънкате срещу хората в ИТ бизнеса. И това е само една позиция! Един човек! 10К нето!

181

...

преди 8 месеца

Няма инженери. Очаква се заплатите им да се изравнят с тези на ИТ. Сега е моментът всички мрънкачи да се преквалифицират Сега е момента да започнете да учите и да ни натриете носовете един път завинаги. Хайде, това си е уникална възможност най-наркая бедните да станат много богати!

180

...

преди 8 месеца

Заплатата на дадена позиция се определя по много критерии: 1. Добавена стойност 2.Нужни знания и умения 3. Нужен опит 4.Специфики на позицията(смени, удължено работно време, и др.) 5. Свободен човешки ресурс на пазара. Всеки един от нас си избира професията, компанията и се подписва доброволно под договора си. Ако заплатата му е ниска се обръща към мениджъра си. Ако не е доволен от отговорът си сменя работодателя. Кой е нужен, и кой не... не определят форумните чучела. Стига сте мразили!

179

Анонимен

преди 8 месеца

До 182 : Не знам за какво можеш да говориш с прасе. Тук няма такива, очевидно там, откъдето идваш има много и си експерт по въпроса.

178

Анонимен

преди 8 месеца

ЧИ ТО НАПРАВО РАЙ БЕ. АХ ИЛЮЗИИ, АХ ИЛЮЗИИ !!...

177

Анонимен

преди 8 месеца

До 183 : Ами то си личи отдалеч - по изказа ти, по нещата, които говориш, по тезите, които защитаваш, по начина, по който градиш конструциите на изреченията си, по начина по който обиждаш. От километри миришеш на работническа класа.

176

До 182 и 183

преди 8 месеца

Айде да ми обясниш как разбра с какво се занимавам, че и съм лесно заменим?!? Внук на баба Ванга, може би?!? За едно си прав, никога няма да съм равен с "вас"!! Ако падна толкова ниско, да съм на едно с ниво с такива като теб, ще се гръмна!А изразните ми средства се калиблират спрямо отсрещната страна!С прасе не можеш да си говориш за астрономия!Ако ти говоря по различно "неа ме разберете"

175

Анонимен

преди 8 месеца

До 181 : Като не ти харесва не чети. Не казваме нищо невярно.

174

Анонимен

преди 8 месеца

До 179 : Харесва ти да обиждаш нали? Това е защото изразните ти средства са силно ограничени от пилешкият ти мозък. Лай си колкото искаш, но това няма да ри промени ситуацията - ще си останеш на дъното, ЦЯЛ ЖИВОТ. И никога няма да си равен с нас. За едно съм съгласен - тези професии са важни. Но сте лесно заменими. Докато ние не сме.

173

Ха

преди 8 месеца

Ти да видиш, не знаех,че взимам бонуси и че заплатата ми е увеличена!Багодаря,че ме уведомихте!

172

До 177

преди 8 месеца

Всъщност си комплексар,който обича да се изхожда под всяка статия за доходите в България и да дава акъл на хората ка да си живеят живота!Архитект си кокошарници!Ако имаше поне малко акъл щеше да си осъзнал,че от всяка професия има значение и не всяка може да се работи дистанционно и изобщо нямаше да отваряш темата!Ама го нямаш!Нито си толкова успешен,нито толкова умен колко се пънеш да се изкараш анонимно тук!Само избиваш комплекси!

171

До 174-175

преди 8 месеца

Ех как те излових! :-) :-) :-) Бързо се засегна, а бетатестерче! Абе като можеш да не работиш цял живот, ся що работиш! И как разбра мен AI как ще ме засегне, а!? Нещо факсове получаваш от космоса май?!?Повечето сте едно ниво над Call center и като си видял първата заплатка от 4000лв и си решил,че си слеващия Возняк!Америкаците ви търпят само щото сте по евтини и английския ви е с поносим акцент!Пътници сте повечето!Спестявайте!Няма да е все така!Потърси я тази притча,бетатестерче!

170

Анонимен

преди 8 месеца

До 173 Никой не смята тези професии за маловажни, това са си някакви лично твои комплексарщини. На всичкото отгоре хората, които работим дистанционно, реално помагаме на останалите, на които им се налага да пътуват за работа, защото не натоварваме излишно инфраструктурата, за да ходим на офис.

169

Анонимен

преди 8 месеца

До 173 : Чуваш съвети ама не ги слушаш. Да ги беше послушал малко, а? Ако ти не искаш да ми произвеждаш храната и да ми вземеш парите - ще си я купя от другаде, и ще си дам парите на някой друг. Искаш не искаш ще продаваш, защото ще ти изгние продукцията. И не ми говори за АИ - първо теб ще те изгони, не нас. А и дори да се случи - повечето от нас могат да си позволят да не работят цял живот и пак да са добре.

168

До 171

преди 8 месеца

Редовно чувам съвети от разни надути компютърджии как можеш да вадиш много пари седнал с компютър на плажа!Само,че забравяте,че без хората в малките населени места,без шофьорите,комбайнерите,шивачките,готвачите,ще си ядете USBтата!90% от тия дето се хвалите как си работи от вкъщи след 4-5 години ще сте герои на "Да хванеш гората" щото AI рязко ще ви прати доброзорно на село да копата!Ама тогава ще наричате,не уволнение, а връщане към корените!!!

167

Футката миранда

преди 8 месеца

6aax маамy как се харчат такива високи заплати ??? Народа здраво пести за черни дни

166

Анонимен

преди 8 месеца

Редовно чувам оправданието за хората от малките населени места, дето нямали избор. Нямат, защото мисленето им е ограничено само до тяхното село. С подходящи знания и умения може да работиш дистаниционно не просто в цялата страна, а и целият свят. Отдавна отпаднаха държавните граници за хора, които са положили някакъв труд да се квалифицират подходящо. Възможности за учене има много, и то безплатни, стига да си направиш труда да потърсиш. Ама на мрънкачите са готови на всичко за да не опитат нищо