128

празни приказки

преди 7 месеца

Корупцията е вълшебната смазка,която улеснява много отношенията между хора и институции в ежедневието!Трябваше да чакам няколко дена за скица за имот,а нямах време,щото човека си заминаваше!Отидох при служителката,дадох и 100 лв и тя я направи за 20 мин!До вечерта продажбата беше факт!

127

Разумен

преди 7 месеца

Най-засегнатият дял от корупция е строителната индустрия.

126

Корупцията

преди 7 месеца

Корупцията нанася не само икономически, но и нематериални щети, като понижава основното доверие на гражданите в независимостта, неподкупността и дееспособността на държавата и целостта на икономиката.

125

Реалността

преди 7 месеца

Характерът на корупционните престъпления е, че и двете страни извършители нямат интерес да докладват. Това прави още по-важно докладването на предполагаеми случаи! Щетите са огромни за данъкоплатците!

124

Мнение

преди 7 месеца

Борисов с неговото 10 годишно управление създаде огромна корупция, каквато никога не е имало у нас.

123

Г557дт

преди 7 месеца

Корупция се създава предимно в дългосрочни връзки, много от които с продължителност над пет години. Поради това се препоръчва превантивни мерки като редовна смяна на длъжностните лица склонни към корупция. Затова и всяко ново правителство прави смени, особено на ръководните лица! Това е нормално, а не "политическа чистка"!

122

Реалист

преди 7 месеца

Зависимостта на медиите от рекламодателите води и медиите до корупция! Богатите рекламодатели дирижират медиите!

121

L.

преди 7 месеца

Стигаме до приказката, че ако някой иска да свърши нещо - намира начин, ако не - намира извинение. Явно не искаме да разследваме корупцията по висшите етажи, милионите не са важни. Ако охранител на дискотека обаче пусне някого с предимство, щото оня му е бутнал 10 лв. - вече няма прошка. Стигнахме и до кокошката.

120

ЕВРОАТЛАНТИК

преди 7 месеца

Може да бъдете абсолютно сигурни, че до няколко години в България ще се разследва корупция след медийни публикации и всички други възможни източници на сигнали. И то ще се разследва напълно сериозно и българската прокуратура ще си върши работата и ще разследва и министи и премиери и президенти и бивши такива.

119

супер

преди 7 месеца

както се казва честита промяна . Значи няма да има сигнали

118

Политиците трябва да

преди 7 месеца

В демократичните държави, администрациите са създали т. нар. системи за сигнализиране на нередности, с които служителите могат да се свържат АНОНИМНО, ако искат да докладват за нередности!!! До полицията и прокуратурата трябва да се изпращат повече сигнали, отколкото до сега! Политиците трябва да са под лупа!!!

117

Интересна държава

преди 7 месеца

Най хубавото на България е корупцията. Колкото по голя *** си толкова по далеч стигаш в живота

116

Анонимен

преди 7 месеца

До Истината!!!ЩЕ ВИДИШ ТИ ЕДНА КОРУПЦИЯ В РАЗВИТИТЕ СТРАНИ ***.. КАТО ОТИДЕШ ПАК ДА МИЕШ ЧИНИИ ТАМ...

115

СТРАНДЖАТА

преди 7 месеца

Значи не могат да разследват Николай Денков и Румен Радев... но Бойко Борисов ще го разследват без проблем. Той не е във висшата власт, само някакъв член на комисия в парламента...

114

Истината!!!

преди 7 месеца

При корупция обикновено има ДВАМА извършители, но няма свидетели! И това прави разследването особено сложно! Ако нечие колело бъде откраднато, той отива в полицията. Ако някой е подкупен, никой не отива в полицията! Жертвите са данъкоплатецът, който плаща повече, защото градът харчи твърде много пари за договор за строителство! 95% от корупцията в развитите страни никога не са разкрити! На това разчитат и нашите корумпирани депутати!

113

Анонимен

преди 7 месеца

До ДО 89ГЕРБ СА МИНАЛО, МЕЖДУНАРОДНИЯ НАКАЗАТЕЛЕН СЪД ЩЕ ИМА РАБОТА С ТЯХ

112

Гиб Мелсън

преди 7 месеца

до 120 . Закона не задължава да се започне разследване. Но това не означава, че полиция, прокуратура и т.н не могат да се самосезират. Те постоянно го правят. Ето някой ако пусне клипче в нета че прави нещо нередно веднага се самосезират и го закопчават.

111

ДО 89

преди 7 месеца

Че нали точно ГЕРБ бяха подложени на какви ли не недоказани ,но многократно тиражирани ,,истини" за шкафчета, кюлчетачували,Барселона и т.н. и т.н.,а сигналите бяха от НПОта ,Боец, Отровното трио и други подобни !.....

110

Анонимен

преди 7 месеца

До Гиб Мелсънрешението е правилно само за корумпираните български политици

109

Хаха

преди 7 месеца

Еми те с такива публикации за кюлчета и магистрали и Мата харита искаха да свалят Борисов. "Една жена на пазара каза......"