57

Анонимен

преди 8 месеца

Аз,пък не знам за силно развита държава на която приоритета да й е туризма.На Гърция приоритетакато й е туризмз кво направи?Фалира пги 20пъти по голям оборот от нашия туризъм.

56

Алекс

преди 8 месеца

Не спря да реве и да иска от Държавата.Дали не е време да прекрати реването и да се захване за работа.

55

Анонимен

преди 8 месеца

Ако може всеки ден да има стачка на зърнопроизводителите. Скъпите ресторанти в София бяха пълни със богати зърно производители. Ресторантьорите са доволни.

54

Дънкън Маклауд?

преди 8 месеца

Същио е а уж не остарявал...

53

Анонимен

преди 8 месеца

За едни туризма, за други шампоана

52

Така ли бе

преди 8 месеца

наглец мангуsки, че ние сме аграрна държава, туризмът го унищожихте вие химиците на напитки и храни, изгнихте интелигентните туристи и дотътрихте всички европейската, за какъв туризъм говориш, ПИЯНСКИ или нормален европейски ? А може би отново просиш пари, защото празните ви глави не стават за бизнес ? Такова физическо и умствено отвратително нещо като това няма как да се срещне никъде освен у нас !

51

Анонимен

преди 8 месеца

До 50Че като гледам Манчев с тия кухни баби по на 70+!!)))За 700-1000лв.ти какви искаш?

50

Анонимен

преди 8 месеца

минималният осигурителен доход беше 625 лв., оттогава сме на 800 лв., ///А,ти колко искаш да е бе,нали минималната е 800лв.?Държавата трябва да плаща и осигоровки ли ?А,пък до година и заплатите на работниците ви.

49

Програмист

преди 8 месеца

Като няма персонал ставай сервитьор неандарталец такъв!

48

заинтригован

преди 8 месеца

Бате, ти успя да съсипеш едно от най-добрите заведения в София. За Чий се пънеш?Забрави годините през, които ни водеше за ръчичка до масата и питаше всичко наред ли е.

47

Анонимен

преди 8 месеца

Искам готвач с диплома да имат право да работят в кухнята!,както и сървиса поне курс завършен да имат! Квалифицирани да взимат добри заплати! Че като гледам Манчев с тия кухни баби по на 70+!!

46

Този Който

преди 8 месеца

АлиБегай, как децата ми, че и аз веднъж не се оповръщахме от храна и плаж в Гръцко, а тука като отидем всеки път се случва. Не бяхме стъпвали от 2019 на нашето море и проблеми няма. Тази година моите родители като дядо и баба решиха да заведат внуците на южното черноморие. Малкото ми дете замалко да се обезводни и една седмица след това не можа да се оправи. Съвпадение? Случаенос? Едва ли. И на всички това отгоре и данъци да не плащате. Ай да правите като вятъра, а....

45

Анонимен

преди 8 месеца

Ае тоя правили нещо друго освен да реве като излезе по телевизията.Или реве за ДДС-то ,или реве за задължителен бакшиш сега реве че туризъмът не бил приоритет .Ай сиктир от тоз е.Всеки път е само Дай ,дай ,дай .Просто като излезе по телевизията е поредното хленчене

44

баба мара

преди 8 месеца

3 пържоли 600 лв хаиде фалираите наи после стига сте ни занимавали с вашатаалчност

43

:D

преди 8 месеца

Тази пародия пак ли ве появи на екрана!?

42

неволи башибозушки

преди 8 месеца

До кога този черпногъз НЕ българин ще има "ефир", това са национални предатели, които трябва да бъдат върнати в националните им "родини" - Кавказ. Този, циганоидите Сополът и Копейкин ..., както и хиляди знайни и незнайни съветски - българи.

41

Майната ви

преди 8 месеца

От моите приятели / познати познавам само една която тази година отиде на БГ морето. Всички други избягаха, предимно в Гърция. Имам приятели които от над 10 години не са и стъпвали на Черноморието. Селско-гащническият туризъм по мръсен потник, шкембе и фалшив ланец ги изгони. Отказвам с моите данъци да се издържат разни безделници-тарикати

40

Анонимен

преди 8 месеца

Иначе веднъж се бяхме разминали на Витошка с този, направо лъхаше на алкохол и пот.

39

скрий се бе цървул

преди 8 месеца

Туризмът генерира твърде малко от БВП за да е приоритет номер едно. Иначе казано за хора без мозък - НЕ плащате данъци!

38

Руси

преди 8 месеца

Тоя не е добре психически. Мазник !