161

Анонимен

преди 8 месеца

Може ли бензиностанция да е в колапс и да фалира?

160

Fool

преди 8 месеца

До 188 Анонимен - за руската няма и как да знаеш. Ако беше прочел статията преди да напишеш коментар, щеше да видиш, че за разлика от Германия, Русия данни не предоставя. За свиването трябва да е пределно ясно, че икономиката ще се свие. Все пак заради пандемията се появиха много хеликоптерни пари, не само в Европа и САЩ, но и в Китай. Циклична е икономиката в света, сега е ред на криза. При една криза сега Русия също ще бъде засегната, няма как.

159

Бердяев

преди 8 месеца

До Защо - Действително това е казус бели на русофилиата спрямо себе си. Познавам индивиди в Канада, САЩ и Западна Европа, които постоянно рекламират рассийската федерация, но когато им кажеш: "добре, де! като е толкова хубаво във вашата Рассия, на кому оная работа дирите тъдява?" и ви отговарят: "Това не е твоя работа". Върховно!

158

Емигрант

преди 8 месеца

До Анонимен 185 -- Толкова се добре в расията, че де що имаше акъл, забегна зарубежом, поради руското изобилие. С други думи, руснаците предпочитат да се измъчват от имане в Западна и Източна Европа, нежели да плуват в руската раскошна мизерия.

157

Анонимен

преди 8 месеца

Когато има политически пречки за преводи, да се мери чрез курса на рублата си е грешка. Много лесно може да се оцени състоянието на икономиката, гледайки какво рекламират в Русия. За момента са значително по-добре от санкциониращата западна Европа.

156

злия запад

преди 8 месеца

със избити зъби... И са кво? 543 санции и НИЩО! Явно ако бойкотираш хлебарницата - спиш гладен!

155

Хаха

преди 8 месеца

Такъв колапс, че наскоро задмина икономиката на германията и това по данни на световната банка

154

Анонимен

преди 8 месеца

до 179 Наблюдател - дрън, дрън, дрън, много дрън

153

Анонимен

преди 8 месеца

до 176 - Никакъв огромен спад не е претърпяла рублата - защото няма хиперинфлационна спирала. Плюс това в Русия златото се продава свободно и то е в ролята на долара в момента - какво по-добро от златен стандарт

152

Алекс

преди 8 месеца

До Анонимен173 Явно си млад и зелен.Аз съм свидетел на съветските/руските/ раздувки,че са най-великите.После чакаха помощи от USA,за да не пукнат от глад.

151

Анонимен

преди 8 месеца

До Анонимен 172. Стабилизиране на рублта на 95 - 96 е огромен спад за една година. Преди година рубрата беше 60 за долар. Това не е стабилизиране а срив. А другото е че тоя курс не е реален и е при тотален капиталов контрол и забрана за теглене от влогове във валута - на практика това е конфискация на валутните аккиви на гражданите

150

1

преди 8 месеца

Руснаците не си взеха поука от падането на СССР и направиха същата политика. Ако си бяха развили високите технологии, нямаше да са толкова зле. Но руснак и високи технологии е оксиморон явно. Сега Русия я чака съдбата на СССР. Трябва само арабите да свалят цената на петрола още малко. Историята се повтаря.

149

Анонимен

преди 8 месеца

Чудно защо все с долара и еврото сравняват...На 8утя не му пука за доларя, ако ще и 200 рубли да стане. Търговията им се обръща на изток, Китай, Индия, Иран, Африка, лат. Америка и ще се извършва все повече в национални валути. А пробития долАр все повече ще го отхвърлят. Кой ще иска да си държи резервите в долАри след като е нужен само един памперс да се простиш с тях...Само за последните 3 месеца дълга на краварите е нарастнал с 1 трл.

148

Анонимен

преди 8 месеца

до 170 Алекс - Чакай да фалира Русия ха ха ха ха ха Гладна паттка мамул сънува

147

Анонимен

преди 8 месеца

до 163 "13 процента лихви, постоянно падаща рубла" - каква постоянно падаща рубла? - Рублата се стабилизира на нива 94-96 рубли за долар и това не е пречка на износа, напротив стимилира експорта, а експортът е двигателя на руската икономика - руската икономика ще финишира годината с най-големи постъпления от износ през четвъртото тримесечие и това ще се отрази благотворно на рублата и като цяло на икономиката

146

123

преди 8 месеца

Анализ на руската икономика: Една Рубла е равна да 2 Стотинки. Край на анализа

145

Алекс

преди 8 месеца

Всеки,който е видял какво се случи със съветската икономика,знае какво ще се случи с руската.Фалит.Фанфарите на руската пропаганда няма да помогнат.Чебурашките толкова си могат.Фалитът е неизбежен.

144

Анонимен

преди 8 месеца

Нещичко за фалитите в Фащ да драснете..

143

Анонимен

преди 8 месеца

До До333Вземи си тури Българска кирилица, че с тая руската много биеш на очи. И смени дилъра, щото сегашния ти набутва некви ментета

142

Анонимен

преди 8 месеца

До MNENIE. В Русия в момента има опростена процедура за даване на граждансво и нямат претенции за страната ти на произход. А твоето е оправдание. Кой иска да отиде в Русия ще намери начин. Един час е до Истанбул и от там още 3-4 часа до Москва. Обаче няма как човек живял в Европа да отиде да живее във феодална държава