26

Анонимен

преди 8 месеца

Тва и малко стана кат атентата срещу Гешув или свидетелти на убийството на Алексей Петров от колоездач със снайпер и ака до носа ха ха ха ха ха ха

25

Анонимен

преди 8 месеца

Мината требе да има неква скорост да се удар идзвривателя да се смачка от удара и да я задействува. Така залепена с тиксото на самолета не мой се удари никъде, освен ако нещо специално не е преработена обаче пък в такъв случай требеше да се взриви докато цамбурка из скалите.

24

Анонимен

преди 8 месеца

Русофилството е майстор на провокациите.

23

IQ 3.14

преди 8 месеца

До александр морозов шумкароаристокрацията, както подсказва поведението на бънди, явно живее в паралелна реалност и счита , че гоите ще кльопат квато и помийка да им сипят. нация техническа, дронче от украйна, важното е да се отчете дейност и да се натегнеме на по големия началник. малцината останали на територията адеквати чешат главите и си викат "на маймуни ни обърнахте"

22

Australian

преди 8 месеца

Щом почна и на украински да ни пишат новините..Ако ударiте под 7 градуса🤣

21

Анонимен

преди 8 месеца

Това е работа на Копейкин и Цончо,за плашат народа.

20

александр морозов

преди 8 месеца

Това писах и аз вчера. Дронът с мината е подхвърлен от българи, точно преди протестите. И наш Г.а.н.я клъвна, като шаран на празна кука. Такива мини, прикрепени към дронове, нито украинците, нито руснаците ползват.

19

IQ 3.14

преди 8 месеца

До ГРЪМ В РАЯ ами то явно се е оказало квото трябва щом бързаха да почистят. въпроса е #Кой е вързал учебна мина за останки от дрон и с ква цел. най вероятно протестите в момента са просто съвпадение

18

Анонимен

преди 8 месеца

На клипа се видя колко професионално действат службите. Тоя с потника се изпляска като морж в морето, полицай четата пуши и гаси в морето, районът отцепен, ама ни ленти, лодките на 15 метра... събират частите все едно вадят картофи. Нито опис, нито снимки, нито видео.... Тагарев вика: професионална работа. Мани!

17

ГРЪМ В РАЯ

преди 8 месеца

Щом мината е била в "стационарно положение, както стотици такива стоят до хората, които обслужват минохвъргачки" тогава оня с потника е могъл да среже телта и да я измъкне, като преди това дрона е бил обездвижен или просто други двама са го придържали. Мината ще се взриви при директен челен удър, което при това състояние на дрона е нямало как да стане. НООООоооооо ако се окаже, че мината е българско производство КВО ПРАЙМ ТОГАВА :) Тагарев май за това я ликвидира набързо.

16

IQ 3.14

преди 8 месеца

на сайта на металхим я има мината, капачката вместо детонатор се разпознава от самолет. сякаш някой е намерил останки от дрон "зала" (характерна форма на крилете) и е завързал сувенирна мина, за да се направи на интересен. само че радко и кметчето бързаха да приказват и сега се налага да се замете насраното

15

Укродрон

преди 8 месеца

Дронът е укр, иначе нямаше да го унищожават, а щяха да го раздyхат като парчетата руски дрон в Румъния.

14

Анонимен

преди 8 месеца

Това е дрон - КАМИКАДЗЕ, а не на ЕКОНТ и му е все тая с какво е привързана мината.

13

Teo

преди 8 месеца

От коментара разбрах, че не много умните руснаци са взели една мрежа, уловили са хай-тек украинския дрон, и понеже не са много умни са закачили мина на него с тел, ама не са я поставили в бойно положение, зомбирали са дрона, и защото са зли и искат да нападнат България са го пратили насам. После, обаче, нещо са размислили(защото са страхливи) и са взели една въдичка, метнали са и са го пльоснали в морето. Но той, многострадалния хай-тек дрон е "доплувал" при нас! Поправете ме, ако бъркам!

12

Анонимен

преди 8 месеца

Мината нескопосана, но в замяна на това сапьорите ни висш пилотаж. Хилих се като ***...

11

Анонимен

преди 8 месеца

Кога се отцепи района бе клоуни. Вечерта, когато ви казаха или като се наспахте, акахте и пихте кафето сутринта.

10

Анонимен

преди 8 месеца

В светлата част на деня. А кога е тъмната част от деня?

9

Минувач

преди 8 месеца

Кое му бе смешното, че се подхлъзна на хлъзгавите камъни?

8

Факт

преди 8 месеца

Подобни дронове се използват още от Ислямска държава, най-големия успех беше 2015 когато с такъв дрон и мина взривиха стадион пълен с боеприпаси на сирийската армия в Деир Зор. Връзката между ИД и Украйна е ясна,но не е голяма философия да бъде използван опита.Колкото до мината-тя е напълно безопасна за обезвреждане и може да бъде заснета и преместена. По маркировките лесно може да се определи произхода. Впрочем България изнася стотици хиляди от тия за Украйна.

7

Анонимен

преди 8 месеца

'Тя може да дойде от страната агресор или от поддръжници у нас' -- като например изнесени боеприпаси от бг за уркия :)))