52

Маркс

преди 7 месеца

до 51 / Комунизмът свърши, но комунистите останаха и още по-лошо пребоядисаха се на капиталисти. Защото просто са си били едни лапачи нямащи нищо общо с учението на Маркс! Откъде идат лесните пари/субсидии те на там гледат - преди към Кремъл сега към Брюксел/Вашингтон. И имат наглоста да дават акъл - фурна*джийските лоп*ати! Така че споко - първо те ще скочат срещу връщането на комунизма дори и във вида на байтошовия феодализъм в който те изкласиха.

51

Анонимен

преди 7 месеца

До gogo Бе те си вярвай на мнението на някакъв грък. Фактите са, че средната инфлация в Евросъюза за 2022 е 9,2%, а средната инфлация в Еврозоната за 2022 е 8,4%. Тоест в страните които ползват евро инфлацията средно е по-ниска. За пример умният Орбан с неговия форинт в момента чупи всички рекорди по инфлация в Европа. О, извинявай, забравих, че за такива като теб русия, копейкин, путин и орбан са религия. Числата са безполезни в случая.

50

Селтака

преди 7 месеца

Личен пример:Холандия 2002 г. 5 евро на час.България 2005 г. 1.40 лева на час чисто.България 2006 г. 0.83 лева на час чисто. / Смяна на по-високоплатена работа.България 2023 г. 31.50 лева на час чисто./ IT. Пак са ниски заплатите ...

49

Стоян Стелий :

преди 7 месеца

Специално за стъкмистиците - сгънат показалец,сгънат безименен пръст а по средата изпънат среден пръст да си го вкарат в средното отверстие на техния родител 1 средносрочно 8====> {}

48

Един

преди 7 месеца

Е ся, кво се сравняваме с Европа. Българина си иска Русия , Путин и комунизма. Да караме трошки, да пием по цял ден, да си бием жените и да се правим на селски мъжкачета. Махнете ги тия еврог3йове и техния просперитет и високи доходи. Слава Р0ссия! Слава Раккия!

47

Анонимен

преди 7 месеца

До 47 : Комунизма свърши. Маркс е отречен. Знам, че не ти харесва, преди беше по-удобно. Свиквай!

46

Анонимен

преди 7 месеца

смятам смятам и моята надница 8.13 еуро... даже съм под средното за българия ..

45

КОЙ ОТРЕЧЕ МАРКС ?

преди 7 месеца

ТИЯ С МАЙБАСИТЕ !!!!!!!!!!!!! Останалото е МИЖИ ДА ТЕ ЛАЖА с много английска терминология, фразеология и изсмукани от пръстите тези.

44

Анонимен

преди 7 месеца

Е, с при Банкянския академик надницата беше 150 евро.

43

Космос

преди 7 месеца

До СС Северна Корея има космическа програма, докато евроатлантическа България не може едни павета да нареди.

42

селянин

преди 7 месеца

до 39 ама я не само пушим ами и пием и убави паре изкарвам ама не бачкам за таквия кат тебе

41

Пепи

преди 7 месеца

Някакви числа които са строго счетоводни . Тоест има объркване при нормалните хора .

40

СС

преди 7 месеца

Сега, глuпациtе вече се радват и на Северна Корея. Бах му мамата и тъпня

39

Кокорчо

преди 7 месеца

Да го духа т бед ни те

38

3M

преди 7 месеца

Преди да коментирате доходите, кажете нещо за производителността на труда у нас и по света! Българския служител - пушач, например колко време работи реално и колко губи за пушене!?

37

Анонимен

преди 7 месеца

При програмистите разликата в заплатите е значително по-ниска спрямо другите професии. Ако един програмист работи за американска компания дали ще живее във Франция или в България за американците разлика няма. Заплатата може да е еднаква. Но в България данъците и осигуровките ще са по-ниски и наемите по-евтини. Обаче дори така много не искат да живеят в България защото България е населена с дървени философи рашисти и такива гласуващи за Радев, Слави, Копейкин и т.н.

36

До 28, Смееш се, но

преди 7 месеца

Северна Корея има ядрено оръжие и затова Роналд Макдонълд ходи да преговаря с тях, а тука ни командорят от посолството. Не е лоша идея да се поучим от РСК, защото преговаря този, който има ракети, така излиза. А който няма му нареждат само.

35

BGexit

преди 7 месеца

Ако ни вкарат и в еврозоната, ще ну набутат в дупката под опашката. За справка - Хърватия.

34

Анонимен

преди 7 месеца

До Gogo Я обясни какво ще се случи, гений? Сега печелиш 1,956 по Х в лева и можеш да си купих У грама злато. Утре ще печелиш Х в евро и можеш да си купиш същите У грама злато. И в двата случая можеш да си купиш У грама злато. Колко трябва да си т ъ п за да вярваш на лъжите против еврото. България е от 1997 година във валутен борд.

33

Христо Христов

преди 7 месеца

В статията пише ясно "разходи за труд", но европеидният про'с'так си е неграмотен и ламти да му ДАВАТ такава заплата.