112

ДО 122

преди 1 година

ТОВАРИШ, АБЕ ТИ СЕРИОЗНО ЛИ?

111

Анонимен

преди 1 година

ДВУЛИЧНИКЪТ РУСКИ ТУК СЕ СКЪСВА ОТ КРИТИКИ, А НАВЪН ВИКА, Е СМЕ НОМЕР!

110

ЯЯЯ

преди 1 година

РУМБАТА ПРИЗНАВА УСПЕХИТЕ НА ПП- ДБ!

109

Анонимен

преди 1 година

До Малко за историята Ти просто лъжеш и разпространяваш дезинформация. Можеш да намериш немската преса от 1939 да видиш как Хитлер е разпространявал пропаганда, че немците в източна прусия били репресирани. А за Украйна всичко което пишеш са лъжи. Защо в рускоговорящ Николаев никой не умря за 8 години? Защо в рускоговорящ Херсон никой не умря за 8 години? Как така ако про-руските бяха репресирани Владимир Салдо бе кандидат за кмет на Херсон 2020 и взе второ място? Разпространяваш дезинформация.

108

Малко за историята

преди 1 година

До Анонимен 115: Преиначаваш историята както ти изнася. В Полша не са обстрелвали нито немското нито руското население за да започва Германия война срещу Полша. Чети историята, такава, каквато е. А в Украйна имаше гражданска война. След преврата в Украйна през 2014 година (т.н. "Майдан") правата на рускоезичното население в Донбас бяха нарушавани, след което започнаха обстрели през т.н. разделителна линия. Отказът от изпълнението на Минските споразумения, (а бяха пътят към мира), доведе до война

107

хахаха

преди 1 година

подобни манипулативни изказвания мътят водата и мозъка и на без това безмозъчния народ. Българската е една от най бездарните нации в Европа, само се огледайте наоколо.

106

Анонимен

преди 1 година

До Малко за историята Интересно ми е дали си вярваш на лъжите. Тоест наистина ли си толкова т ъ п или просто работата ти е да сееш дезинформация и пропаганда? Хитлер напада Полша за да "пази" немците в Полша. Съюзникът на Хитлер Сталин също напада Полша на 17.09.39 за да "пази" руснаците в Полша. Ако на русия и пукаше за населението на Донбас на цената на тази война можеха да поканят всеки желаещ да дойде да живее в русия. За 300 милиарда замразени валутни резерви можеха доста жилища да построят

105

Хахахахахаахах

преди 1 година

Толкова сме иновативни ,че още масово има само тоалетни за персонала в административните сгради. Вчера в Нап ми обясниха ,че тоалетната била само за персонала.

104

Не е ли ясно?

преди 1 година

До Анонимен 106: "НЕ МОЖЕ НАЦИЯ,ЧИЙТО НАЦИОНАЛЕН СПОРТ Е ДА СИ ИЗХВЪРЛЯ Б.О.К.Л.У.Ц.И.Т.Е ОТ БАЛКОНА"? Не си ходил в Индия (сега Бхарат) за да видиш там какво е с ***. Но, въпреки това Индия успешно достави космически апарат на Луната. Така че това за националният спорт не е определящо.

103

Анонимен

преди 1 година

Рейтингът на Световната банка: по отношение на БВП Бангладеш изпреварва Холандия. Рейтингът се изчислява по паритет на покупателната способност. БВП на Бангладеш по паритета на покупателната способност възлиза на 1,26 трилиона долара. Бангладеш изпревари не само Холандия. Хората в Бангладеш живеят на по-добър стандарт и от ОАЕ, Белгия, Швейцария, Швеция и Норвегия. Напред са Нигерия, Египет и Мексико. Засега.

102

Малко за историята

преди 1 година

До Анонимен 97: Интересно е как ти определяш кой е фашист и кой - не. За да те улесня. ще ти припомня нещо от историята. Кой започна Балканската война? Османската империя от една страна или България, Гърция и Сърбия от друга. Видял ли си някъде да пише, че България е била агресор? А в тази гражданска война, която започна от 2014г. Русия не можеше да остави на изтребление рускоезичното население на Донбас. Тогава кои са фашисти и кои - не?

101

Анонимен

преди 1 година

Рейтингът на Световната банка: по отношение на БВП Русия изпреварва Германия за втора поредна година, влизайки в петте най-силни държави през 2022 г. и става първа икономика в Европа. Рейтингът се изчислява по паритет на покупателната способност. БВП на Русия по паритета на покупателната способност възлиза на 5,51 трилиона долара. Русия изпревари не само Германия, руснаците живеят на по-добър стандарт не само от немците, но и Италия, Франция, Великобритания и Канада. Напред са само Япония, Индия, САЩ и Китай. Засега.

100

до 106

преди 1 година

До Анонимени презервативите си мятат !

99

BG СМЕШКИ

преди 1 година

ох този какви смешки говори ! не е истина !

98

Анонимен

преди 1 година

А ти Радев си в топ 3 на най- големите лицемери в историята на България.

97

Анонимен

преди 1 година

НЕ МОЖЕ НАЦИЯ,ЧИЙТО НАЦИОНАЛЕН СПОРТ Е ДА СИ ИЗХВЪРЛЯ Б.О.К.Л.У.Ц.И.Т.Е ОТ БАЛКОНА И ДА ТРУПА НЕЗАКОННИ БУНИЩА БУКВАЛНО НАВСЯКЪДЕ ДА БЪДЕ ИНОВАТИВНА...ПОВЯРВАЙТЕ МИ АКО БЯХМЕ РЕШИЛИ ПОНЕ ТОЗИ ПРОБЛЕМ С НЕЗАКОННИТЕ СМЕТИЩА-ТОГАВ АМОЖЕШЕ И ДА БЪДЕМ ИНОВАТИВНИ...НАЦИЯ ОТ САМОЗВАНИ "IT СПЕЦИАЛИСТИ",КОИТО МЯТАТ ДАМСКИТЕ СИ ПРЕВРЪЗКИИ КЕНЧЕТАТА ОТ БИРА ОТ БАЛКОНА...

96

Да бе

преди 1 година

Знаем! Знаем намерението на кабалистите относно цифровизацията и дигитализацията на всичко,включително и интернет OFF боди, с патент 060606,а ти занеш ли госин прзнент?! Знаеш знаеш....само незнаеш че сте застанали на грешната страна!!! Каб бала е на-голямата измама на дявола! Лек ден на всички нормани човеци!!!

95

БГ иновация

преди 1 година

Иновация е дрон с мина залепена с тиксо и тел

94

IQ 3.14

преди 1 година

До Анонимен99 заминава, така, както кацапите чакаха америка да се срине 80 години, белким им се размине да платат ленд лиза дето им отърва кожите. зимам пакет пуканки, отварям една топла бира и почвам да чекам

93

Анонимен

преди 1 година

Русия и Китай не са против възобновяемите енергии стига да се използват разумно. В Москва всички градски автобуси без изключение са електрически, почти всички таксита са електрически Москвичи - електричката е идеална за градски транспорт. Москва е един от най-чистите и най-добре уредени градове. В Китай и Русия са построени много вятърни централи в райони където има постоянно вятър. Но да си съсипеш енергетиката като Германия, където няма нито слънце, нито вятър със вятърни мелници и соларнии панели е безумие.