308

кубанская столица

преди 8 месеца

Ака правителство ще исполни всички трябване на селски стопани, украина ще умре. И кхде е солидарност с Украина? Селски стопани искат да заберат практически всичко: и пшеница и царевица и пък мед и мляко! Украинци ще умрят! По право. Русские тях убиват и убиват и никака не могат даубий (навърши на край) всчки тях, но българи тук ще помогнат. Продължавайте така!

307

Анонимен

преди 8 месеца

Много злоба, много нещо се шири по тези географски ширини. Хората произвеждат нещо, това нещо ви храни. Ама карали Майбах, ама карали джипове, ама карали Ферарита... Като сте толкова отворени, на пари, искат да се трудите честно, отивайте да си купувате земя, техника, започвайте да обработвате и им дъмпете цените на сегашните. Живо и здраве, и вие ще карате майбах, ферари, ламбота след некоя друга година.

306

Анонимен

преди 8 месеца

Вижте им само техниката - от нови по-нови трактори. Тези искат още повече да лапат - добре им се отразяват субсидиите - искат още и още, за още един Майбах да има!

305

обективен

преди 8 месеца

Цялата страна трябваше да бъде блокирана!Ако беше в свободна Гърция ,никой нямаше да смее да слугува на укропите.Полицията в Гърция винаги е на страната на хората.България се управлява от продажни политици чрез диктатура на краварските под.логи!!!

304

2

преди 8 месеца

Правителството на каналния плъх Денкоф трябва да бъде съдено за държавна измяна.Тагаренко и останалите без.родници са чужди слуги.

303

Анонимен

преди 8 месеца

Всички тия едри земевладелци накупили техника за милиони с европейски субсидии ,са против решенията на ЕС.Ами да им бъдат спрени субсидиите ,а за затрудняване трафика в цялата страна,за това,че затрудняват прдвижването на работещите от цяла България по една дебела глоба ,да помнят дълго.

302

Анонимен

преди 8 месеца

Аз, Копекин, много се радвам за тези протести (между другото ние доста подклаждахме огъня за да се вдигнат земеделците). Сега нашата партия ще извлече пак дивиденти. Ще излезем със знамена, малко музика и ще подкрепим хората с техниката. Все пак идват местни избори.

301

Анонимен

преди 8 месеца

ТрактоТерористи!

300

Анонимен

преди 8 месеца

Тракторист-терорист .

299

ДА

преди 8 месеца

Я,да ходите да затваряте границите,като гърците!Чий го дирите в София!?Това си е жив тормоз на обикновения българин,не на властта!

298

Анонимен

преди 8 месеца

"незабавно да бъде изплатена държавната помощ на тези, чиито площи са пропаднали напълно.")))Какво общо има войната с това ,че земеделците не си гледат площите земя?Искат с тероризъм да рекетират Държавата колкото се може повече!

297

цц

преди 8 месеца

Да се спре всякакъв внос, за да може хляба да е 2 лева, млякото 5 лв, а пилетата 10 лв/кг.

296

Трагедия

преди 8 месеца

Жан Виденов и Иван Костов са като малки ангелчета в сравнение с Киро и Асен.Дано има някакво възмездие за всички отцепродавци

295

Анонимен

преди 8 месеца

Армията да излиза с танковете!!! На Путинисти не трябва да се дава право да ни плашат. Само за ваше инфо ,в София има поне 1 милион население.

294

Анонимен

преди 8 месеца

Хайде сега армията да изкара танкивете и да им сравни със земята тези скъпоструващи трактори. Баклуци долннни мутренскии. Да излиза армията и полицията и да се стреля на месо!!! Какви са тези ,че ще плашат 2 милионна София и държава.

293

Искрен

преди 8 месеца

До магаревъдВерно въдиш магарета в главата си. Вносът от Украйна в момента (заради войната) е безмитен. Украйна не е член на ЕС, а в момента се ползва с повече привилегии от страни-членки

292

магаревъд

преди 8 месеца

Успех на правителството! Цените растяха миналата година, щото има война в украйна (намериха се субекти които призоваваха за спиране на поддръжката на украйна за да свърши войната)! Сега се оказва че войната в украйна всъщност било повод за спекулативно повишаване на цените. Разрешаването на вноса от украйна, който се оказва конкуренция на надутите цени на българската продукция, разваля далаверата местната мафия и уврежда интересите на русия!

291

хм

преди 8 месеца

абе влизайте направо тъкмо който му пречите на пътя и всеки който иска пеша да бутнем онова гнездо на заразно зло!!!

290

Анонимен

преди 8 месеца

Да затварят държавата и тея лапачи да си ходят

289

Тон

преди 8 месеца

Пълно бетониране н държавата, чужди договори и съюзи няма да изпълняваме !