77

Bormann

преди 9 месеца

Световна унищожителна ядрена война е неминуема. Историята го доказва. Когато имаш определена технология която да плаши другите и вече не работи е въпрос на време да я използваш. Така и ще стане и ще бъде от нищото и внезапно. Няма да имате време да покриете някъде, всичко ще свърши бързо и брутално. Който се е усетил и уединил на някой далечен остров има шанс да живее по дълго...

76

little rocket man

преди 9 месеца

Те хубаво имат тия ядрени бойни глави, но въпроса който вълнува цял свят е кога най-накрая възнамеряват да ги използват, че много параззити има за чистене :)))

75

Емии

преди 9 месеца

Може да ритне случайно камбаната Ким ако много се навира между шамарите

74

Малкия е велик

преди 9 месеца

Целия свят иска да е като Путин. Яко перхидрол вижте отбора на Галатадарай половината са последователи на Путин просто трябва да имаш коса

73

др0гаре плоскоземи

преди 9 месеца

братята украинци изпратиха поздрави в Сочи....там гори рафинерия. Пачему мълчите ребята?

72

Пънчев 100 бона

преди 9 месеца

Не знам дали ниските мъже или русокосите са по нeкадърни. Въпросът е за 100 хиляди. Ами ако си две в едно като рускнака ?

71

Анонимен

преди 9 месеца

Ахахахахах това колаж ли е или оплешивялото русо джyдаже наистина се е снимало сред мъжете ?

70

рушия е кенеФф

преди 9 месеца

.....външен с накъсана прАвда нанизана на пирона до дупката.

69

малоумниците

преди 9 месеца

на снимката гледат в "светлото бъдеще"

68

Анонимен

преди 9 месеца

"Наложително е правителствата по света да намерят начини да си сътрудничат", казал Дан Смит, директор на SIPRI. Правителствата по света вече намериха начин да си сътрудничат. 11 са държавите в БРИКС и още поне 40 имат огромно желание да станат членове на БРИКС. Обединява ги недоверието към долара и към Пиндостан.

67

Анонимен

преди 9 месеца

Руснаците вече един път напълниха боксерките пред американците и вземаха военна помощ от тях за да се спасят като държава. Ясно е че когато са те обсадили разби наркомaни и то германци нещата са сериозни. Затова след ВСВ САЩ ярко изпъкна като световна сила номер едно а руснаците вече нямат его.

66

Анонимен

преди 9 месеца

КНДР имала над 100 ядрени бойни глави и притежавала способността да атакува Южна Корея и американските сили, базирани там. Заблуждават и успокояват. КНДР има ракета-носител, която може да достави ядрени БЧ до територията на Пиндостан.

65

Анонимен

преди 9 месеца

Колко велика сила точно е СССР щом посяга към ленд лийз програмата на американците за да се спаси от унищожение при обсадата на Вермахта ?

64

Анонимен

преди 9 месеца

Вашингтон агресивно изгражда алианси в Азиатско-Тихоокеанския регион. Освен създадения преди 2 години AUKUS, към Индокитай протяга лапи и отан. Специалисти твърдят, че в Япония и Южна Корея вече е разположено ядрено оръжие. Защо трябва да ни изненадва, че КНДР търси партньорството и приятелството на такава велика сила като Руската Федерация?

63

Анонимен

преди 9 месеца

Памперсът на Байдън е пълен. Северна Корея може и да нямат баровският начин на живот на американците но пък имат ядрени бойни глави които могат да изстрелят във всеки един момент към САЩ и от там да се издига само един голям пушек! Легендата на Левски Гунди и той се правеше на интересен на партията и после от колата му се издигаше един гъст черен дим!

62

Анонимен

преди 9 месеца

Наивно е да се мисли че евреите които контролират 90% от парите в света ще оставят руснаци, корейци или китайци да си хвърлят атомни бомби просто ей така.

61

Няма страшно

преди 9 месеца

И динозаврите са изчезнали. Ако Северна Корея започне да удря шамари и бялата раса ще изчезнем. Ще остане само жълтата раса, което обаче не включва Русия.

60

Един

преди 9 месеца

Кефят ме фенчетатабна Путь0 и Россия в коментарите. Цял живот се възползват от американските постижения в науката, технологиите и какво ли още не , не все уж ги влече към Россия. Ако ги питаш защо не могат да ти кажат. Д3били братче

59

Ужас

преди 9 месеца

Трябва САЩ да монтират ядро в България, за да станем и тук ядрени терористи.

58

Забравяте

преди 9 месеца

Когато комунистите воюват, водят паралелна война вътре в териториите си, да не би народа да се вдигне и да ги изнасили отвътре. Това е като две войни едновременно. Те за това са толкова силни - мачкат всичко наред, иначе тях ще ги смачкат. Много хора ги ненавиждат. Ето да вземем България като пример. Падна комунизма и не щем да помирисваме повече червена власт. Е има няколко тролa, които искат, но те са изключение.