128

BG

преди 8 месеца

Абе оня от Австрия ко каза а тази ко ги плещи

127

Анонимен

преди 8 месеца

Светът се измества в друга посока, ние драпаме за шенген. Вие от Марс ли падате, та не знаете, че марки като мерцедеес и фолксфаген са в ръцете на Китай? Примерно това. В Европа нление има минусова демография. Накъде се стремим?яма нищо-нито ресурси, нито технологии. Всичко замина по допирателната. Да не говорим, че на ден прииждат хиляди бежанци и там вече има ясно обособени халифати,

126

вай, вай, ваййййй...

преди 8 месеца

Мара Гаргамел е доста заблЮдена!

125

джон

преди 8 месеца

как си вярва че нещо е постигнато,държавата и е потънала в корупция , мафията вилнее с пълна сила иоще много мога да изброявам,мисли другите държави и техните представители за балъци и ме знаещи какво става в България

124

Пояснение

преди 8 месеца

Едно дете попитало татко си, какво е това политик?- Слушай, казал бащата, когато съм ти обещал за рожденият ти ден, да ти купя колело, но съм ти донесъл шоколад. После, на другата година, да ти обещая да ти купя тротинетка, и ти пак да ми повярваш, но пак да ти дам шоколад. Така е и с политиците.

123

Анонимен

преди 8 месеца

Над 30 организации с хиляди работници не са шепа. И не се казва "зърнари", а зърнопроизводители. Тези хора орат сеят жънат балират превозват. Те не са борсови спекуланти като твоите продажници. Отделно излизат и пчелари и други хора занимаващи се със земеделие. Цяла България излиза на протест десетки хиляди са хората в сектора а те имат и семейства.

122

Вън окраинците!

преди 8 месеца

Не искаме окраинско, а българско жито!!!!

121

Анонимен

преди 8 месеца

140 националното предателство всички го чухме в записа на марионетките на американското посолство. Одвен това в конституцията няма въртележки и сглобки.

120

Анонимен

преди 8 месеца

Зрънчо е българска фирма със седалище в Свищов и прави царевични пръчици. Когато използваш фирмено име, търговска марка за политически цели без позволение също попадаш под ударите на закона. Разбра ли швейцарска телевизия?

119

СиндикатНаМайбасите

преди 8 месеца

135 А ти имай предвид че мога да докажа всичко и има един друг член в закона за национално предателство и за тероризъм

118

СиндикатНаМайбасите

преди 8 месеца

136 Незнам за какво говориш зрънчо

117

ОСТАВКА!

преди 8 месеца

На компрометираното и корумпирано правителство!

116

Анонимен

преди 8 месеца

И както ти казах улроопитек, не е само Вътев. Над 30 организации с хиляди работници не са шепа. И не се казва "зърнари", а зърнопроизводители. Тези хора орат сеят жънат балират превозват. Те не са борсови спекуланти като твоите продажници. Отделно излизат и пчелари и други хора занимаващи се със земеделие. Кое не разбра.?

115

Анонимен

преди 8 месеца

Абе швейцарската телевизия... Днеска твърдеше че живееш и в Монблан под статията за Канада. Казах ти че си пълно куку.

114

Анонимен

преди 8 месеца

132 имай предвид че в наказателния кодекс има член който те наказваа за разпространяване на лъжи и слухове. Когато клеветиш и лъжеш и не можеш да докажеш нищо отиваш в затвора.

113

СендикатНаМайбасите

преди 8 месеца

133 Не е клевета руска под лого швейцарската национална телевизия извади филм с заглавието мръсните тайни на българското земеделие всичко е с документи и факти!!!За 4000те отровни пестициди с които пръскат!!!Зрънчовците-Терористи!

112

СиндикатНаМайбаха

преди 8 месеца

129 Не разбрах защо не са изправени пред военен трибунал хора застрашаващи националната сигурност на България пръскайки с над 4000 забранени от ЕС отровни пестицида.Не разбрах как могат да спекулират в такъв тежък за хората момент в тази финансова криза да задържат старото зърно в очакване да се вдигнат цените запади войната в Украйна за да го продадът по скъпо пък и нагли да искат компенсации от държавата да им плаща с парите от нашите данъци.При положение че ци ц ат евросубсидии.

111

Анонимен

преди 8 месеца

130 абе ти си напълно изкукал.

110

Анонимен

преди 8 месеца

128 не е само Вътев. Над 30 организации с хиляди работници не са шепа. И не се казва "зърнари", а зърнопроизводители. Тези хора орат сеят жънат балират превозват. Те не са борсови спекуланти като твоите продажници. Отделно излизат и пчелари и други хора занимаващи се със земеделие. Кое не разбра.?

109

Анонимен

преди 8 месеца

До Мери За тия марионетки на американското посолство има спешност. Шенгенската зона има квоти за мигранти, ние нямаме. Влезем ли ще почнат да връщат мигрантите тук от Германия по квотен принцип. Мигрантските центрове ще се превърнат след време в гета - идеалният електорат на "демократическата" партия на щатите. Блек лив метърс и така нататък. С кеф ще направят коалиция с ДПС и направят турския официален. Брюкселските марионетки като Моргерини отдавна дрънкат че "политическият ислям" бил важен