613

Истината!!!

преди 1 година

Протестът на зърнопроизводителите НЕ се подкрепя от животновъди и производители на плодове и зеленчуци!!!!!@@ "Зърнарите" вече почти 20 години изсмукват огромна част от земеделските субсидии!!! А за животновъдит и производителите на плодове и зеленчуци почти не остават субсидии! Докога?! Затова ядем турски домати и македонски ябълки!

612

Анонимен

преди 1 година

Не са терористи, обикновенни мутри създадени от БКП/БСП.

611

До хммм

преди 1 година

Да но поляците, чехите а вкл и унгарците имат за какво да вдигат шум тъй като фермерите им са фермери а не арендатори мушенници като тези тук. Просто нещо-направи си труда да провериш с какво образование(в коя сфера) са фермерите в държавите за които говориш, а после виж наще далавераджии.Те повечето са се самозабравили от пари и става така че хора с 2 гънки в главата тънат в богатство а и определят в мн голяма степен бъдещето на държавата.

610

Не се заблужданайте

преди 1 година

Нашето зърно е продадено отдавна. Това зърно, което е в складовете на зърнарите е прекупено украинско и зърнената мафия иска да го пусне скъпо за българско и да си вземе чиста бечалба без никакъв труд!

609

Истината

преди 1 година

Единствените от 27 държави в ЕС, които не искат украинско зърно са Полша, Унгария и Словакия!

608

Разумен

преди 1 година

Много е лошо да се самозабравиш на държавния си пост и да се помислиш за незаменим и недосегаем. Истината е, че Денков не издържа на напрежението и си изтърва нервите. Иначе го подкрепям за решенията.

607

хмм

преди 1 година

Значи Поляците -- едни от най-големите подръжници на продължаването на войната в Украйна ,можеха да приемат забрани, Унгарците можеха, чехите можеха...но ние трябва да се съобразяваме с "Европа". Купчина национални дупедавци. Габриел няма да е мн по-добре. Лошото е,че наистина не мога да видя кой ще е...

606

Анонимен

преди 1 година

Габриел или Денков, все тая те са само посредници между шефовете си от посолствата и народа.

605

Анонимен

преди 1 година

Правилно са постъпили зърнопроизводителите и да грижа от държавата няма има само слугуване на чужди интереси .След такова изказване за терористи би следвало да си подаде оставката т.е длъжността да я заеме Габриел макар и по-рано .Този академик да си ходи видя се че няма нужното отношение към собствените си хранилници

604

Анонимен

преди 1 година

До А кадеПреди година нямаше стрелби със снаряди с обеднен уран! Недопустимо е, да се сравнява някаква икономическа полза със цената на здравето ни и на децата ни! А и защо само против България ревете, при положение, че и другите (Полша, Румъния, и т. нт.) ВИ ОТРЯЗАХА??????????

603

Анонимен

преди 1 година

Има доклад на европейската комисия за положението със субсидиите в България и как 85% от тях се получават от няколко семейства. Т. нар. зърнена мафия. И как са се затрули други производства като зеленчуците и овощарството. Затова и хората забягнаха от селата по градовете. Някой да е чул за него?

602

А каде

преди 1 година

Бяха тия протестиращи до преди година. Ххххх. Тогава като пълниха хамбарите с евтино укр зърно а нашето го изнесоха нямаше проблем нъл. Аз съм краен потребител и е в мой интерес да имам хляб и олио на нормална цена а не на картелна и да ми промиват мозъка че то укр е *** щото то това онова па не знам си кво, а нашето е много убуу при положение че нашите зърнопроизводители забравиха кво е да ореш тук от поне 10 год. Дискова ме, химията и газ.А че 5 зърнени фамилии управляват държавата кво???

601

Анонимен

преди 1 година

Тези вземат субсидиите на десетки хиляди семейства, които биха могли да развиват друго производство, освен зърно. Затова им казват зърнената мафия. Зарди тях селата се обезлюдиха и съсипаха. Не го ли знаете?

600

Анонимен

преди 1 година

Много странно е, че тоя "политик" мълчи, и не казва, че 53% от обработваемите площи в Украйна принадлежат на американски корпорации. И така той "защитава" здравето ни, и националните ни интереси. Много странни патриоти ни управляват напоследък. Е, оттървахме се от енергийната зависимост от Русия (както обещаха), но цените скочиха вместо да паднат (както обещаха). Време е отново за народният съд!

599

Паню Баирски

преди 1 година

Точно така, остави ги да протестират тия паяци!

598

Анонимен

преди 1 година

Цар Плъх да обясни защо сега ще плащаме и лихвите на украинските еврозаеми. Да не сме ги осиновили? Нашите лихви кой ще плати! ОСТАВКА

597

Анонимен

преди 1 година

Денков бесен. Ами да си намери някое момче да го успокои :))

596

Анонимен

преди 1 година

А, добро утро. Това са тези с Майбасите. Те са научени само да вземат, не да дават.

595

Анонимен

преди 1 година

Ми да, ама Полша, Словакия и Румъния реагираха веднага, и то - Съвсем адекватно, ама нашето фашистко продажно правителство иска да ни загроби! Сега ние ще бъдем по- големи католици от папата, без земеделие и с нарастващи ракови заболевания в геометрична прогресия, както в Ирак, Югославия и т. нт....

594

ЦЕЛТА Е

преди 1 година

ДА СЕ ФАЛИРА БЪЛГАРСКОТО ЗЕМЕДЕЛИЕ И АМЕРИКАНЦИТЕ ДА ИЗКУПЯТ НА БЕЗЦЕНИЦА ЗЛАТНАТА БЪЛГАРСКА ЗЕМЯ. КАКТО СТАНА В УКРАЙНА. ЗАЩОТО В СВЕТА СЕ ЗАДАВА КРИЗА С ИЗХРАНВАНЕТО И ХЛЯБА СТАВА ОРЪЖИЕ.