14

Анонимен

преди 9 месеца

Вчера попаднах на едно интервю на някакъв виден сегашен украински интелктуалец. Който каза, че "Кограто британците завземат Севастопол, ще организират концентрационни лагери за руснаците , както са правили за бурите в Африка"

13

САЩ, ЕС и ОНД?

преди 9 месеца

Масовото мнение показва отегчение и се променя бързо. Вече мина много време... Украйна не е интересна вече. На никой. Каквото можа - военният комплекс на САЩ и Русия го продаде. Приключвайте и мислете за нова дестинация. Иначе няма да спечелите изборите. А тия салати за ценности и т.н. ги оставете в архива. Вече всичко е публикувано. И как САЩ са искали да тропнат с ядредна бомба в Корея, и как Русия е искала да тропне с ядрена бомба от Куба в САЩ. Един дол дренки сте.

12

абе

преди 9 месеца

Нещо взеха да истерясват началниците на Зеленски. Правосъдие раздават наляво и надясно. Сигурно е заради военните успехи на НАЦО и масовата подкрепа за Хегемона извън Западащия свят.

11

Анонимен

преди 9 месеца

Преди 1 час стартира руската ракета-носител "Союз 2.1а", която само за някакви си 9 минути изведе в орбита пилотирания космически кораб "Союз МС-24". Екипажът ще работи на МКС 375 денонощия.

10

Анонимен

преди 9 месеца

До Анонимен 11. Никой не ми е ментор за разлика явно от тебе що споменаваш подобна фумкция. Кой колко ще изкара не съм врачка да пророкувам. А щом си мислиш за дто явно си наясно с нещата по целуването му. Оттрениран си. Мен такива неща не ми идват в акъла...

9

Анонимен

преди 9 месеца

До Анонимен 8, всички знаят, че Янукович е агент на Решетников като нашия чорап Радев. Когато и за каквото да го съдят - все е късно и заслужено.

8

Порошенко, кога?

преди 9 месеца

Той трудно е украинец, майка му е богоизбрана. Така твърди един високопоставен българин, който го познава.

7

Анонимен

преди 9 месеца

Чисти глупости. След като срока на изтичане е 2017 кви са останалите бълнувания ? Или сте се омазали в годините ?

6

хе хе хе

преди 9 месеца

Значи този, при когото Украйна си живееше мирно и що-годе прилично, е национален предател. А Яценюк, шоколадовия бос и особено Зеля са герои, понеже причиниха смъртта на стотици хиляди от населението на Украйна и емигрирането на десетки милиони. А също така снабдяването с оръжия носи мир. Въобще, всичко става все по-смешно:)

5

Анонимен

преди 9 месеца

До Public enemies как беше лафа чебурашше "за 3 дни ще превземем Украйна"? Хахахахаха, успех рашшисти! След 5г. пак ще сте на великата операция по превземането на Бахмут.

4

Анонимен

преди 9 месеца

А кога ще внесе в съда обвинителен акт срещу настоящия прокраварски президент на Украйна по обвинения в държавна измяна и подпомагане на сащ за извършване на подривна дейност срещу Украйна...

3

Анонимен

преди 9 месеца

Скоро и Радев

2

Public enemies

преди 9 месеца

Ще го съдят за кратко, докато тече съдебния процес Путин ще властва над цяла Украйна.

1

обективен

преди 9 месеца

А тук мавъра , станишев , боко , и десетки други сега са на върха на славата ,вместо да са осъдени на 100 год, затвор !