47

Анонимен

преди 9 месеца

Хаха, тука някакъв се е загрижил, че на САЩ им свършвали снарядите. Само, че не си спомня, че точно САЩ произведе военното оборудване и боеприпасите за спечелването на ВСВ. А точно днес дебелото джудже от Сев Корея бе привикано да дава муниции за руснаците, че май са им на свършване. От край време слушаме как прогнилият Запад ще фалира, а междувременно същите тези глащатаи се разпаднаха и фалираха неведнъж. Хахаха

46

Анонимен

преди 9 месеца

ТВА ДА СИ МЕСТИШ ПАРИТЕ ОТ ШВЕЙЦАРСКА БАНКА... КОЛКО ТРЯБВА ДА СИ ОТЧАЯН... НАЙ МАЛКОТО СИ УВЕЛИЧАВАШ РИСКА ДА ГИ ЗАГУБИШ

45

Анонимен

преди 9 месеца

ЩЕ ПРОКОПСАТ ТЕ С ПАРИТЕ СИ В РУСИЯ...

44

Анонимен

преди 9 месеца

В Германия екоаткивисти от Stop Oil блокираха движението в Берлин и големите градове. ЕС минава на тротинетки и колелета, и на електрически коли, по 200 хил евро, а може и по 1 милион да станат както са тръгнали цените на лития и металите.

43

Анонимен

преди 9 месеца

Русия проведе успешни тестове на термоядрената установка "Токамак", което приближава страната към създаването на нов източник на енергия.

42

Анонимен

преди 9 месеца

ПИШИ, ПИШИ, СКОРО ЩЕ ПИШЕШ В УЧАСТЪКА КОЙ ТИ ДАВА РУБЛИТЕ И Т.Н...

41

Анонимен

преди 9 месеца

"Абе, бриксаджии, чухте ли да индийските рупии в Русия" ___ Не съм бриксаджия, но от година слушам, че някакви чaпkъни разпространяват тази лъжа. Преди седмици, на поредния форум на БРИКС, индийски министър каза, че Индия плаща на Русия в твърда валута за петрола, който внася от РФ. Индийски министър го каза.

40

Анонимен

преди 9 месеца

Путин с лекота си взе 20% от територията на Украйна при това в пълно съответствие с международното право за самоошределение и чрез референдум на народите. Русия стана първа икономика в Европа. В същото време Украйна е съсипана държава, армията и е разбита, населението намаля наполовина, ЕС е в рецесия и криза от която няма излизане. Честито на победителите.

39

Анонимен

преди 9 месеца

Европа е в паника: Китай ще проведе търг за голяма покупка на LNG. Unipec,обяви допълнителен търг за доставка на повече от 1,2 милиарда кубически метра LNG тази зима, съобщава Bloomberg. Все още не е ясно с каква цел Китай купува такъв обем LNG за собствени нужди или за препродажба, но това ще наруши текущия баланс и да доведе до повишаване на цените на LNG. Връщането на Китай на пазара за спешни покупки може да намали доставките на LNG в Европа.

38

десетия етаж

преди 9 месеца

Ще почнат да се спъват от високо! ха ха ха ха

37

Анонимен

преди 9 месеца

През първата половина на 2023 г. 50 000 германски компании са обявили несъстоятелност - пише Destatis. "Около 50 600 дружества с голямо икономическо значение са преустановили напълно дейността си. Това е с 12,4% повече, отколкото през първата половина на 2022 г.", се казва в публикацията.

36

Анонимен

преди 9 месеца

Заради фашистката си политика на ЕС да гони всякакви руснаци и да конфискува включително тоалетна им хартия, това се постига - парите от европейски държави изтичат и се преливат в Русия. Както се казва, каквото сам си направиш, и Путин не може да ти направи...

35

Анонимен

преди 9 месеца

Официалният говорител на ВСУ, американският травестит извратеняк Сара Аштън-Чирило, обещава да убива руски журналисти "с вяра в Бога, свободата и пълното освобождение."

34

Анонимен

преди 9 месеца

Компании строени с народни пари, в ръцете на частници

33

Анонимен

преди 9 месеца

DuesseldorfWintershall Dea се готви за продажба с основен ремонт.Една четвърт от 2000-те работни места на германската нефтена и газова компания по светаще бъдат съкратени, 300 от които вГермания.Бордът на директорите също трябва да бъде намален. "С напускането на руския бизнес загубихме 50 процента от производството си и съответно фокусираме организационната си структура", каза изпълнителният директор Марио Мерен пред Handelsblatt.

32

до 31

преди 9 месеца

Това блян ли е, що ли.

31

Анонимен

преди 9 месеца

До А бе "Ти кажи с Настъплението какво става?" - 20% от територията на Украйна. Засега. Други въпроси имаш ли?

30

Анонимен

преди 9 месеца

Копейкин гледай, твойте помежду си си разменят долъри, пък на теб плащат в копейки.

29

Анонимен

преди 9 месеца

Русия поставя ЕС на колене.

28

$

преди 9 месеца

До Анонимен 20 - не се безпокой, щом Рашко смята в долъри ако трябва от Русия ще се закупят боеприпаси за украинската армия. Направи му знак $ и е готов да продава, петрол, снаряди, диаманти, никел, всичко. Щом вече кремълци смятат във валута$ работата е ясна, отиват към канала.