40

Емигрант

преди 8 месеца

Чудна работа, със заплата ли ще повишат интелигентността на учителите ?

39

Анонимен

преди 8 месеца

Кой е казал че се раздават заплати? Раздават се дългове.

38

Анонимен

преди 8 месеца

малко са учители като хората

37

Анонимен

преди 8 месеца

масово стават учителки

36

Еврогейец

преди 8 месеца

А депутатите само с 15 хилки заплата,няма справедливост в тая страна.

35

Анонимен

преди 8 месеца

Стартовата заплата на касиерка в Лидъл е 2000 лв.

34

Анонимен

преди 8 месеца

Нищонезнайници ще "учат" нищонеучещи! Пак ще излизат тъ.ун.ге.и!

33

В.Узунов

преди 8 месеца

За хапчета да си ги харчат

32

Анонимен

преди 8 месеца

ето Денков е прочел предишните ми коментари по темата, от 2025 -3к евалата

31

Петрова

преди 8 месеца

Болниците може да са в разруха и мизерия, обаче шефовете им получават по 200 000 лева на година и никой не знае точно защо. А през това време санитарките и сестрите получават 800 лева (бруто).

30

Рамбо

преди 8 месеца

Ако получавате 1000 лева заплата, вашия работодател трябва да плати и 800 лева данъци на държавата за да се издържат държавните служители, които не само че не помагат на гражданите ами гледат и да пречат с всички сили!

29

До Анонимен 19

преди 8 месеца

Там е проблемът, че учителите го карат през просото, ден да мине, друг да дойде и да си вземем заплатките. Да, тежък труд е това, психическо натоварване има много, но никой насила никого не прави учител. Като са решили да са такива, освен за заплати, да реват и за подобряване на останалите фактори. Ама, що да не наблягат на невъзпитаните деца, като че ли това не е работа и на учителя, и да реват за голяма заплата. Има и свястни, истински учители, но са единици за съжаление, и не са от шумните.

28

Джанго Зе

преди 8 месеца

Като почнат да се сриват пенсионните системи по света ще стане ''весело''. Поне 50% от държавните и общински служители трябва да се уволнят защото нищо не вършат.

27

Спасов

преди 8 месеца

Пеевски лъже народа че може да не работи, както бай Тошо лъжеше. И накрая социализъма фалира и 3 милиона българи избягаха от сбърканата държава.

26

Перниканец

преди 8 месеца

На мен ми е по-интересно кога за учителите ще им външно оценяване на тяхната рабора. Щото сега е лесно - 2 ако ученика не знае, но те как точно преподават никой не им търси сметка. Така става, че персонала във всички държавни учреждения са мързеливи неспособняци и никой не им търси сметка за това.

25

Пена

преди 8 месеца

Учителите нищо полезно не произвеждат. Те зависят от държавния бюджет, а той зависи от частния сектор. Частния сектор в България системно се унищожава от 30 години насам.

24

Джо

преди 8 месеца

И да работят и да не работят: 2000 лева. И затова повечето ученици са неграмотни но с шестици по всички предмети.

23

Анонимен

преди 8 месеца

интересно, за лекари и медицински сестри пари няма, въпреки че са на изчезване. Но за учителите, от които в момена ползата е по-малка от нула се намериха много повече, отколкото заслужават.

22

Иван Иванов

преди 8 месеца

Това са празни приказки . Тези празни обещания само настройват всички останали браншове срещу учителите. Къде е синдиката на инженерите, архитектите и други професии , за които никой не говори .

21

Анонимен

преди 8 месеца

До Анонимен 16, що лъжеш? Не можеш едно изречение без грешка да напишеш... взел мнение да дава :) Детето ти сигурно пафка някъде цигари... а ти си въобразяваш, че става. Нескопосан родител като теб произвежда недъгави деца.