192

Анонимен

преди 9 месеца

Русоробски напъни в коментарите. Каквото и да пишете, Руската федерация си остава блато и ако продължи да съществува ще е много дълго време блато

191

..

преди 9 месеца

БРИКС са силно изолирани, цяла Африка е с тях, по-голямата част от Азия също ...Южна Америка също ...

190

Скромно мнение

преди 9 месеца

До Спеца 218 Не си Спеца , а Слепеца.

189

Спеца

преди 9 месеца

Такива глупости не бях чел скоро!На практика Запада , с целия си фалш и агресивност се самоизолира от света и го чака разруха и войни на неговата територия!

188

Анонимен

преди 9 месеца

Чудена възможност се отваря, да се образува съюз на световно изолираните държави!

187

Война можеше да няма

преди 9 месеца

До Страшно е: Украйна можеше да избегне войната и да задържи Донбас ако спазваше Минските съглашения - изтегляне на тежките оръжия от т.н. линия на разделение, даване на специален статут на Донбас. И още: отказ от членство в НАТО. Можеше,но не го направи. Осем години обстрел, намерения за създаване на атомно оръжие, лаборатории за биологично оръжие. Войната вече не можеше да не започне. Засега Украйна загуби само Донбас и Запорожка област. Ако не започнат преговори ще загубят още.

186

БРИКС подкрепя Русия

преди 9 месеца

На срещата на 20-те в Индия (или Бхарат, както сега се казва) въпреки опитите на САЩ и сателитите им те не успяха да наложат нито изслушване на Заленски, нито осъждане на Русия. Страните, които членуват в БРИКС или очакват членство в нея бяха мнозинство и не допуснаха срещата да се превърне в русофобска сбирка. Така че изолирани се оказаха САЩ и сателитите им, а и зеленото човече от Киев.

185

Споделям

преди 9 месеца

Народът е казал че най-добре се смее този който го прави последен... Вижте средната възраст на Запада и протежетата им и вижте тази на страните от БРИКС и симпатизантите им. След 15 години просто и естествено нещата ще са се нагодили от само себе си.

184

Анонимен

преди 9 месеца

Е как ше сте индианци ве копейки. Те индианците са на светлинни години от вас.

183

Страшно е

преди 9 месеца

Да нападнеш 25 пъти помалка държава,като територия и да те спукат от бой! 18 години ракета да строиш и да се пукне като пуканка. Армия от пандизчии да направиш и тя да избяга. Флагманът по дъното да лази. Страшно е!

182

Анонимен

преди 9 месеца

до 208!И от какво е пострадала Европа не мие ясно? Работим сьс жена ми в Германия значи с едно дума даже сме по добре от преди три дори от четири години!

181

ИЗОЛАЦИЯ 2.0

преди 9 месеца

Русия била изолирана, ама от изолацията пострада Европа (Западът като цяло). Русия била изолирана ама на Г-20 в декларацията за войната излезе, че Украйна и Русия са солударно виновни (на Г-20 тази година реално ЗАПАДЪТ ЗА ПРЪВ ПЪТ В ИСТОРИЯТА БЕШЕ ИЗОЛИРАН от Глобалният Юг). Африка започна изолира Запада. Индия си сменя колониалното име на Бхарад. Реално хората и ресурсите не са на Запад, на Запад имаме финанси и икономика на услугите + застаряващо население. Кой е изолирания в случая?

180

Идеалист

преди 9 месеца

Запада осъжда Северна Корея, ще щяла да продаде оръжие на Русия, защо не осъди България. че е продала и дала на Украйна за милиарди?! Изолира Русия,а тя учавства с С СБРИКС. който им почти 1/2 от населението и 40 % от Световния брутен продукт. Чащата дли е на половина празна или пълна! Мислете не за Русия, мислете за несретата на ЕС и глупостта на неговите ръководители! Днес ги чухме от корумпираната фон дер Лайен

179

Анонимен

преди 9 месеца

Мощния руски валяк, продължава да мачка и утъпква пътя бавно, сигурно и величествено в посока запад. Слава на Русия! Слава на Кремъл! Слава на Путин!

178

АНАЛизатор!

преди 9 месеца

Русия изолирана? Срещата на G20 миналата седмица показа точно обратното. Освен това има един ЗАКОН - КОГАТО ЕДНА ВРАТА СЕ ЗАТВАРЯ, ДРУГАТА СЕ ОТВАРЯ.

177

123

преди 9 месеца

До Анонимен 202. БРИКС не е Русия, ако не знаеш и интересите на повечето страни нямат общо с руските интереси. Сега да сравним икономиките. Номиналния БВП на ЕС е около 18 трилиона долара. на Русия е около 1.7 трилиона. Демек Икономиката на ЕС е над 10 пъти по голяма от руската Ако това сравнение не ти стига, пиши и ще ти напиша и размера на мизерните спрямо ЕС Бразилия, Индия и РЮА. От БРИКС само Китай е с наистина огромна икономика.

176

Чети малко повече

преди 9 месеца

"Изолирана Русия" която е на път да създаде най големият съюз БРИКС не търси нищо защото я търсят нея като коректен и лоялен партньор който не се кърка във вътрешно политическите процеси на страните, не сваля закона избраните правителства под измислени предлози и не разрушава страни като ги превръща от успешни и финансово стабилни в опустошени и раздирани от врени конфликти такива...

175

Анонимен

преди 9 месеца

Сравнете населението и икономиките на БРИКС с тези на ЕС и после говорете за изолация.

174

Анонимен

преди 9 месеца

Понеже в България не се писа: Агенция Блумбърг преди десетина дена излезе с информация, че японската агенция за киберсигурност е била хакната и японците са разбрали чак 2 месеца по-късно.

173

Българин

преди 9 месеца

Изолирана Русия с изолиран Китай, изолирана Индия, изолирана Африка, изолиран КНДР и изолиран БРИКС, търсят нови съюзници...