9

Анонимен

преди 8 месеца

Ей сега им повярвах че ще изкарат 400 млн за някаква размина провинция

8

Анонимен

преди 8 месеца

И у нас е така, като се затлачи селското дере и при малко по-силен дъжд половината село потъва в кал.

7

Дейвид Айк

преди 8 месеца

Управляват ви гущери от хилядолетия , целта им е в много скоро време да въведат базовия доход - където за да го получите трябва да изпълнявате това което кажат, да пиете кална вода , да се храните с скакалци , и да не правите повече от 10 крачки на ден защото чипа , който ще ви бъде вграден ще подаде сигнал и баретите ще ви изхвърлят от някоя скала , и всички ще гледат както е било в Рим.

6

Анонимен

преди 8 месеца

Дългата ръка на Америка, никоя арабска страна няма право на съществуване, унищожиха първо Афганистан / е, не е арабска/, после дойде редът на Ливан, Либия, Ирак, Сирия. Съсипани са Мароко и Тунис. За Палестина да не говорим. Искат ли американцките правителства да водят война - никой не ги спира. Завличат и Европа след мечтите си за световно управление. Какво ли ще се случи и с Украйна, какви ли са плановете им там , в далечно бъдеще целта е размирни райони , които лесно се управляват.

5

Анонимен

преди 8 месеца

Това, което е заснето на видеото, е страшно. Да не дава Господ да се случи някъде отново. Съчувствам на близките на загиналите.

4

Анонимен

преди 8 месеца

Либия бешв богата държава с безплатно образование, здравеопазване. Даваха пари за какви ли не помощи на хората..много българи се замогнаха от там. После точно на САЩ не им хареса започна схемата с арабската пролет и в момента страната е тотален погром. Убиха кадафи и сега терористи продават на безценица петрола на САЩ. Всичко е политика и интереси. САЩ е велика държава, но зависи какъв им е интереса. За някои добра за други кошмар

3

Анонимен

преди 8 месеца

Така е като махнаха Кадафи сега Либия е разграден двор.Имаха безплатно образование,жилище и какво ли не.Кадафи им строеше диги и канали.Сега нищо не се пипа .Кадафи даже канал им направи и им докарваше вода на либийците от Африканското подземно море което по площ е колкото Средиземно море.А сега нищо.Е искаха демокрация ето получиха си я.Бедност и корупция навсякъде.

2

Анонимен

преди 8 месеца

Климатичното оръжие отново в действие. Добре насочено точно за язовирите.

1

Анонимен

преди 8 месеца

Червенопитееци нали само в България имаше наводнения, защото Борисов нищо неправил? Като гледам половината свят е в наводнения:)))