15

Drivers license

преди 8 месеца

За джипове В+, а за малолитражки В-, за кифли - категория К (килъри).

14

хахаха

преди 8 месеца

Щото е по дълъг.

13

Анонимен

преди 8 месеца

Това само жена може да го предложи. Да си доразвие идеята - са всеки модел автомобил нека има отделна шофьорска книжка. С други думи купуваш си автомобил и се явяваш на шофьорски изпит за него и получаваш книжка за него. Над 1,8 тона, но това собственото тегло ли е или максималното тегло натоварен?

12

Анонимен

преди 8 месеца

Тия се чудят с какво да откажат хората да карат коли. Който може да кара suv или кола няма значение, разликата в дължините е около 20-тина см, е ако не е Форд ка или Фолксваген костенурка. SUV e по безопасен и с по добра видимост от ниските и малки коли. Защо не се въведе отделна книжка за бързоскоростните коли като Ферари, Ламборджини и подобни, или те са специални. Само масовите коли на хората искат да парират.

11

Анонимен

преди 8 месеца

защо ЕС направо не гласува задължително да докажеш че си гей за да ти дадат шофьорска книжка?

10

Момчето

преди 8 месеца

Надявам се този съюз да се разпадне час по-бързо.Всеки ден нова глупост и нова глупост, все едно така ще намалеят катастрофите всичко ще си остане по старому, ама важното е едни пари да се плащат за допълнителни букви.Тези там вместо да мислят да правят живота по-приятен за хората, те само глупости бълват.

9

Не е специалист,

преди 8 месеца

Карима Дели. От джип обзорът на пътя напред е много по-голям. Ерго, се предотвратяват пътни инциденти. Пред-виждаш какво ще стане малко по-рано! От друга страна - да, при старите SUV, не се виждат стоящи близо домашни любимци, малки деца. Психолозите са се произнесли по този проблем - джипове карат хора с фобии, обсесии и комплекс за малоценност. И с нужда за терен. Ако нямате пет деца - по-добре седан или комби. P.S: И аз имам джип GL. Но ни трябваше за крива нива, до която се стига по крив път

8

Анонимен

преди 8 месеца

Както казваше един който никога не е имал книжка и беше убил хора в насрещното - 'книжката не кара колата"

7

Анонимен

преди 8 месеца

всичко над 100 коня с отделна книжка

6

българина

преди 8 месеца

ес става по зле и от ссср хем е демокрация, но ограниченията са повече от разрешеното

5

Абсурд.

преди 8 месеца

Тия франсетата и англетата все са наопаки на нормалните хора. Категория Б е съобразена с международните стандарти и позволява управление автомобили до 3.5 тона и до 8 пътници. С категория Б хората карат и лекотоварни автомобили, бусове и кемпери. както и автомобили с ремаркета В Европа сега има ново предложение максималната допустима маса да стане 4.25 тона заради навлизането на по електрическите автомобили които са по тежки заради батериите.

4

Анонимен

преди 8 месеца

Тоя представител на зелените явно е твърде зелен, зелен му е мозъка. След като гледам вече от доста време Хабек и Бербок оставам с впечатлението, че в партията на зелените избират с конкурс само маалоумници и негодници.

3

Анонимен

преди 8 месеца

Тези *** що не вземат половината да се самоуволнят, да спрат с всичките си простотии!

2

Анонимен

преди 8 месеца

Евродепутатът играе по свирката на някой друг. Но и двамата не са със всичкия си!!! Само безумец сериозно може да прави такова предложение.

1

Анонимен

преди 8 месеца

Група безработни, глупави и завистлии екоталибани, ше ми казват, как да живея ... Арееееее БАСТААААА!