21

Анонимна

преди 8 месеца

Имам заболяване, при което се налага периодична употреба на антибиотик.

20

09

преди 8 месеца

Като създадете първата мултирезистентна твар, тогава ще се пулите и зверите и ще се вайкате за нарушените права...на бактерията няма да й дреме.

19

Анонимен

преди 8 месеца

нарушава достъпа до самолечение. Защото панелистанеца има няколко медицински специализации и дипломи и му е обидно да пие хапчета по предписание от някакво си джи пи в поликлиниката.

18

истината

преди 8 месеца

Млякото и млечните произведения, както и месото СА ПЪЛНИ С АНТИБИОТИЦИ!!!! УПОТРЕБЯВАТ СЕ ЕЖЕДНЕВНО - ОТ ТАМ ИДВА РЕЗИСТЕНТНОСТТА - ОТ ХРАНАТА!!!!

17

Селския фелдшер

преди 8 месеца

Да ви питам, кога за последно ви взеха бактериологичен секрет, че да направят посевки в стъкленица на Петри, че за към седмица да ви излязат резултатите, че да ви назначат правилния антибиотик? А, никога било? Думкаш широкоспектърен антибиотик и се молиш да е "малкия дявол". Вредите са микроскопични пред това, което може да се случи.

16

Анонимен

преди 8 месеца

Откъде накъде някой ще ми казва какви лекарства да пия и какви не?! Ако искам и арсен ще пия, това си е моето тяло и конституцията гарантира това ми право! Фармацевтичното лоби и дипутатити да си таковат таковато!

15

Дявола

преди 8 месеца

Пия само гроздомицин.Наздраве.

14

Питам

преди 8 месеца

Колко струва стола на кукла барби.сит на гладен не вярва.

13

Анонимен

преди 8 месеца

Проблемът с антибиотиците е ... че работят.

12

Анонимен

преди 8 месеца

Вържете рецептите със сърварите на фармацевтичните гиганти, че да следвят кое и как се продава, за да подобрят услугата и продуктите си ... а също така да следят, кой доктор предписва лекарстата и им да го "черпят" техни акции за стотици хиляди евра.

11

Анонимен

преди 8 месеца

До Анонимен 8 - Аз не виждам, как изобо може да се остави, да се разчита само на интернет. Не всички го полват (айде сега, ще ме нападнете, ама ми кажете колко нардо над 65 кибичи в нета?)

10

Пею

преди 8 месеца

И аз това питам. Докога подобни ще взимат огромни заплати и ще ни ги назначават!?? На тази мястото и е на село и да копай с мотиката а не да живее в палати. Стига с това 78 годишно комунистическо робство.

9

Анонимен

преди 8 месеца

А добро утро! Заради паричните интереси на търговците с лека ръка зачеркнаха конституционни права на хората! Този парламент и това правителство за нищо не стават! Неуки, лакоми хорица, метнали по един костюм но отвътре си остават деца на свинари, овчари и орачи. Седнали закони да ми пишат и да се разпореждат с живота на хората!

8

Анонимен

преди 8 месеца

Не виждам как е добра идея в държава, където инфраструктурата не е на 100%, обхвата на интернета и операторите не е пълен и постоянен, тока продължава да спира, в някой райони зимата е пълна скръб от към ток и вода, лекарите и апреките са концентрирани в градовете и т.н., да е добра идея всичко да е 100% и само електронно.

7

нехуманния модел е о

преди 8 месеца

тдавна в бг . хората без здравни осигуровки и лични карти могат да гласуват , но няма да купуват лекарства да се лекуват . също няма да гупуват да търгуват или носят в чужбина , докторският бизнес винаги решава така .

6

Анонимен

преди 8 месеца

"Тази кукла Барби ли е по-компетентна от експертите? Заплатаджийка." - А ти какви си мсилиш, че са "експертите". Едни вългобради мъдри лечители, живеещи в планината ли? Или същите заплатджии и гранаджии, дето като помиришат пари и казват, каквото си искат.

5

Анонимен

преди 8 месеца

Естествено, че иксат да ги махнат - вместо това ще продаваме едни прахчета, дето са по двайска лева блистерчето, за три дена, ама ще има още едно друго прахче, а после три вида хапченца... И накравя даваш 200-300 лева за "лечение", което отнема 2 седмици, при положение, че антибиотика те оправя за ... 2 часа.

4

Анонимен

преди 8 месеца

Тази кукла Барби ли е по-компетентна от експертите? Заплатаджийка. Да внимава кого критикува, че току виж мястото и изстинало и във столът и седнал някой от "нашите хора".

3

Анонимен

преди 8 месеца

ЧЕСТ И ПОЧИТАНИЕ КЪМ ЦЕЛИЯТ ЕКИП НА ОМБУДСМАНА ДИАНА КОВАЧЕВА- БЯХ ЗАЩИТЕНА ДОСТОЙНО- БЛАГОДАРЯ ВИ!

2

Тя

преди 8 месеца

Тая е една заплатаджиика.нищо до сега не е постигнала за народа .да се маха тая длъжност,кой знай колко калинки има на заплата при нея.