67

Анонимен

преди 8 месеца

Ролята на президента е, да прочете новогодишно обръщение към нацията, а не да кадрува в службите и правителството!

66

Шишко

преди 8 месеца

няма да може да направи и едно набиране

65

Анонимен

преди 8 месеца

Сигурно, с ваши?

64

Защо така?

преди 8 месеца

Соловьов призовава хората да се мобилизират , а сина си не преща на война. Що така бе друзя?

63

Да бе да

преди 8 месеца

А тоя *** защо ги смени и каква реформа направи през послдените 2 години.Ама от военен каде и акъл.

62

Достоевски

преди 8 месеца

Кога изтича мандатът на Крепостният Мужик?

61

Билкарев

преди 8 месеца

Командира на 247ми рашистки полк - капзда.

60

Анонимен

преди 8 месеца

Путин няма да си мръдне пръста както стана и с Армения

59

Анонимен

преди 8 месеца

Кадруването в службите не е Конституционно право и задължение на президента !

58

Спящият Джо

преди 8 месеца

Изданието Die Welt пише: Германия заменя ядрената енергетика с въглища от Колумбия. Вноса на въглища от Колумбия бележи нов рекорд, като от януари до май 2023 г. са внесени около 2.56 млн тона. За цялата 2022 г. са внесени 5.75 млн тона. Какво става със зеления преход? Нали всичко вървеше по план?

57

Анонимен

преди 8 месеца

Ако вие се чувствате безполезен се замислете за кравария. На нея и трябваха 4 президента, десетки хиляди жертви, трилиони долари и 20 години за да замени Талибаните с Талибаните.

56

Анонимен

преди 8 месеца

Прав е президента! Подкрепям го!

55

Бекяров

преди 8 месеца

Полусрутена дървена къща в некое забутано руско село може да си купиш за 1000 долара, значи с 10 пенсии си купуват къша руските пенсионери, а германиците не могат, щот само 1 кв.м. струва колкото една пенсиня дори в най забутаното геманско село. Значи русия е по-богата от германия. Ура друзя.

54

Анонимен

преди 8 месеца

В БГ растат банани, но не връзват. Банани в Русия изобщо не растат, но са 4 пъти по-евтини от БГ. Що така бе краваророби геiропейци?

53

Анонимен

преди 8 месеца

Краварите и геiропейците реват на умряло, че не може да взимат без пари украинско зърно и да го продават на бедните страни, докато са блокирали износа на руски зърно и храни. Пратиха Ердоганя да им оправя уайната, ама не става братко. Всички западняци ще си платят прескъпо. Междувременно на фронта са унищожени 2 "супер непобедими" британски танка Челенджър 2. Не просто горят, те са на парчета. Средняк за вас русофоби мирижливи!!!

52

Анонимен

преди 8 месеца

Компанията Епъл е изгубила 200 млрд долара от капитала си за 2 дена, след като Китай е спрял използването на продуктите и от държавните си служители. Муахахаа! Хващайте се за палците западняци, защото краят ви идва. А за русофобите един голям средняк! Хахахаха

51

Анонимен

преди 8 месеца

Айдее появиха се русофобите и кравароробите и замириса на конски ф.ъ.ш.к.и.и!

50

Анонимен

преди 8 месеца

Гледайте как украйна напредва на фронта в телеграм каналите: Осташко! Важное; Colonelcassad; Рыбарь; Повернутые на Z войне; Военная хроника; Операция Z: Военкоры Русской Весны; СОЛОВЬEВ; WarGonzo; NЕ.САХАР; ОФИЦЕР; Два Майора; Архангел Спецназа; btr80; Союз Добровольцев Донбасса; Също така гледайте с VPN предаването "60 минут" и "Вести" в smotrim.ru и без VPN различни канали в smotret.tv

49

До Плонжев

преди 8 месеца

Да интересно се е получило на донецкото направление два взода чмобики като разбрали че ВСУ идат, побягнали към летището , обаче там ги накрива родната рашистанска артилерия и в резултат 24 парчета за товар 200 и 30 парчета за товар 300.

48

Анонимен

преди 8 месеца

Класацията, в която Световната банка нарежда Русия на пето място в света, е по брутен вътрешен продукт, коригиран спрямо покупателната способност на местната валута. тОЕСТ КАКВИ СТОКИ И УСЛУГИ МОЖЕШ ДА СИ КУПИШ. Бирата примерно ако е евтина можеш да си купиш повече така Русия изпреварва Германия където Алтернативата е вече втора партия.