135

Анонимен

преди 8 месеца

За три хиляди загинали НАТО изби милиони в Близкия Изток

134

Георги Илиев Митев

преди 8 месеца

След като в САЩ са всички облагодетелствани от режимите по света и преди всичко всички български граждани са от бившата номенклатура и настоящите " деца на социализма " никакво съчувствие или солидарност с тази държава не заслужават .

133

Анонимен

преди 8 месеца

А спомняте ли си какъв театър си направи Русия в Беслан? Такава режисура, такова нещо :)

132

ПроСоТо

преди 8 месеца

"ТОВА БЕШЕ ВЪТРЕШНА РАБОТА"..!!!...ВСИЧКИ свидетели на събитието,които разбираха от тия работи, ТВЪРДЯХА ТОВА !!..Приказка замалоумници е официалната версия,че некви полуграмотни терористи са "отвлекли" самолетите..Но ТОВА е ЛЪЖЛИВИЯ Краваристан..

131

Рамбо Си Лек

преди 8 месеца

Кое е трагичното? САЩ си обучиха талибaните и няколко десетилетия по-късно те си свършиха работата. Помните ли на кого помагаше Рамбо?

130

Анонимен

преди 8 месеца

Навършват се 50 години, откакто САЩ окървавиха Чили чрез фашистката хунта на Пиночет. Многобройните бази за подготовка на терористи на САЩ обаче не могат да спрат стремежа на народите да се освободят от омразиния бос - САЩ. Естествената воля на народите за уважение към човека е по-силна от себичната сила на моментния владетел.

129

Муахаха

преди 8 месеца

4 Инчови Стоманени Колони, т.е. 10сантима Дебели и то П-Образни Стоманени Колони Скеле, а Скрадите Рухнаха като Лош Специален Ефект, че и на прах станаха и не остана нищо... Трябва да си Дете за да Вярваш на Случилото се... 3буквени Агенции с добра организация по поставяне на взривовете на точните места!

128

Поздравяват МОСАД

преди 8 месеца

за Много Успешната Операция!

127

Анонимен

преди 8 месеца

Сами си бутнаха кулите за да започнат война. Не случайно този ден нито едно еврейче не е отишло на работа в тия кули

126

не е безкраен

преди 8 месеца

ресурса на американците . ще разпалят конфликти в тайван и африка и ще ги дават по тв пак . Явно и в бг всико е ок . толкова конфликти, а няма нито атентат , нито други разстрели .

125

Анонимен

преди 8 месеца

А защо нямаше нито една жертва евреин като в САЩ живеят милиони евреи ????

124

Анонимен

преди 8 месеца

На краварите каквото и да им се случи,все ще им е малко заради огромните, кървави злини,които извършват срещу човечеството!!! Откакто са се пъкнали като държава от има няма 300 год. потопиха света във войни и насилие! Избили са милиони невинни хора по цялата планета! И продължават с разпалването на войни,нагледен пример е окрайната!!!

123

Анонимен

преди 8 месеца

Интересен факт е, че 7 часа след срутването на кулите близнаци, се срутва и 47 етажната сграда известна като сграда номер 7 на Световния търговски център. Тя се намира на 100 метра от кулите и не е поразена от самолетите и няма пожар в нея. И до днес остава загадка защо се е срутила.

122

даааа

преди 8 месеца

А колко милиона избиха САЩ по света след 11 септември 2001 г.? А преди това?

121

Анонимен

преди 8 месеца

Копейките и тука се изказаха. Голям проблем им е САЩ и сипят омраза през американските си ай фони.

120

ОСАМА НА АКУЛИТЕ

преди 8 месеца

САДАМА на бесилото, Кадафито го гръмнаха в една канадка.....не е еб.....те със САЩ.....

119

Анонимен

преди 8 месеца

В стила на неграмотния писател - К'вото сЪ наврЪши, немо'И сЪ врЪне!

118

Анонимен

преди 8 месеца

Украйна сама си бомбардира градовете, а САЩ си правят атентат за милиарди за да могат изветрелите и *** русофили да съчиняват нелепите си теории и конспирации, нали така копейки мaлoyмни?

117

Анонимен

преди 8 месеца

22 години от CoronaDay 1=

116

Анонимен

преди 8 месеца

Честит празник на всички евроатлантици и про-евроатлантици! Днес се навършват 22 години от CoronrDay 1 за хилядолетието. Правилно прочетохте - днес за тях е празник! Една "Ода на радостта" ще им се отрази още по-добре.