9

Дървен Шоп

преди 8 месеца

Във ,, ВЪЗРАЖДАНЕ " е единствената надежда за събаряне на герберастите и продажниците от Канада !

8

абе

преди 8 месеца

Няма никакво значение какви ще са резултатите от изборите. Важното е какво ще каже Посолството. Населението добре го разбира и няма грам доверие на никой от евроатлантическите "политици", включително вече и на ГЕРБ. Ако има неманипулирани избори в момента, тези всичките от сглобката едва ли ще съберат и 25 %. Това с ДПС-то.

7

Анонимен

преди 8 месеца

Живея в голям град- построени филиали за още 4 групи към почити всички ДГ, построни закрити басейни към тях, построени нови детски ясли, ремонтирани училища, ремонтирани пътища, в 5 часа минава камион ,който обира ***, парковете обновени, хубави пейки и детски кътове,- ха познайте кой управлява и дали няма да гласувам пак за същите.

6

Деликуров

преди 8 месеца

Тези от снимката излъчват ненавист към българите,които си остават обикновени овце за тях.Назначеният гл. прокурор говори,че Божков не е защитен свидетел. На този бих му казал: Не е Важно Божков защитен свидетел ли е,мусински свидетел ли е,важното е каже,кой открадна милиардите от нашия кротък и *** народ.

5

Анонимен

преди 8 месеца

K'вoт cъrлacyвa nocoлcтвoтo, тyй шe e...

4

Изи

преди 8 месеца

Изчегърт...изчеГЕРБ

3

Анонимен

преди 8 месеца

Илюзии. Съдбата на тая сглобка ще бъде решена или от кукловода, или от масови народни протести. Местни избори не могат да и повлияят.

2

Бацето

преди 8 месеца

Разделяй и Владей. Чагъркане на чагъркачите му е майката!

1

ДС

преди 8 месеца

преДСтави си