42

анонимен

преди 8 месеца

руски изтребители са унищожили три американски катера пълни с украински бандити до змийския остров!...катастрофално намалява живата военна сила, а бу-наците още оръжие искат!

41

Анонимен

преди 8 месеца

Кримският татарин-русофоб е прекалено скромен. Надявахме се, че най-малко ще поиска тактическо ядрено оръжие с доставка днес и вчера.

40

Кауня от Аскию

преди 8 месеца

Не е достатъчно само да се плати масрафа на Украйна с напечатани евро. Трябва и някой да произведе т.н. отбранителен продукт. А тук дилемата е сериозна. Досега изпразвахме складовете от времето на Тато. Щом и ръждясалите БТРи на вътрешни войски даваме значи положението е трагично. Умеров ще има да чака доста.

39

Укропитеците са овър

преди 8 месеца

Вече мобилизират еднооки и хора без ръце...

38

ДДТ

преди 8 месеца

Ако е вярна информацията в днешния Индипендмънт, то вчера ВСУ са загубили почти 3000 войници. Та ако карат с това темпо, ще им трябват не тежки оръжия, а леко и бяло знаме.

37

оракул на боб

преди 8 месеца

Едва ли някой ръководител на страна от Запада искрено вече вярва,че Русия ще загуби.Дори Г-20 тази година индиректно казаха кой където е и да сключват мир.И на тях им стана ясно,че Русия със своето 2% от световното население спокойно може и без света със своите 20% ресурси на планетата,но и евтени за света,който се нуждае от тях.Русия има и достатъчно собствено производство военни средства да си опази ресурсите.Правото между държавите е на по-силния,останалито са приказки за наивници.

36

Sibirski mecok

преди 8 месеца

Укрите трябваше да останат в Съсъсър, ако не беше вече покойния Горбачов

35

бой по рашистите

преди 8 месеца

Мисля че е добра идея да пратим повече снаряди и оръдия на Украйна, с нашите снаряди бая руски фашисти бяха пратени при Свети Петър. Още по-добре става с американските касетъчни снаряди, на 100х100 метра не остава жив руски фашист, всички се изпарява

34

да

преди 8 месеца

ами направете си бе, тър-теи, руснаците как си имат всичко, да мъчите жени и деца в донбас имате, сега се молите като просяци на целия свят!...само бой, братушки, до последния тю-флек!

33

Анонимен

преди 8 месеца

Кога го сложиха, кога почна да иска? Много добри учители си има този.

32

Анонимен

преди 8 месеца

Рустем Умеров ще трябва да се справи с проблема с военната служба. И ще го вдигнат него на вилите, а не Резников който отива посланик в Лондон, той някак си е скъп на Зеленски и екипа, който избута Зеленски на сцената. Умеров ще отговаря и за военната техника и оборудване, доставяно от Запада. Това са задължения по кредити, почти никой не е дарявал техниката, трябва да се отчиташ.

31

Анонимен

преди 8 месеца

В Киев изграждат ново военно гробище с площ от 266 хектара. Правителството на Украйна ще отдели 266 хектара за ново гробище в Киевска област, съобщи Главният строителен портал на Украйна. Новото гробище е със 7 хектара по-голямо от историческото военно гробище Арлингтън. За сравнение размерът на едно средно футболно игрище е 0,714 хектара. Това означава, че гробището ще бъде повече от 370 футболни игрища.

30

Анонимен

преди 8 месеца

Жълтото и синьото на украинския флаг се развяват над всеки гроб от лекия бриз!

29

Анонимен

преди 8 месеца

A кое гори по-яко - лепард или чаланджар?

28

R.A.T.M

преди 8 месеца

Странна работа не бяха джавелини байрактари, хаймърси, М777, леопарди, брадлита и др. и с доставката на всяко едно оръжие жертвите на ВСУ все се увеличават. Скоро очаквам Полша да се включва, те украинци за курбан не останаха ама кой ги кара 8 г да обстрелват рускоговорящи украинци.

27

Анонимен

преди 8 месеца

до 28 Умеров е татарин от Узбекистан.

26

Анонимен

преди 8 месеца

Кадиров ще издири предателя и ще му свети масалцето.

25

Анонимен

преди 8 месеца

Мюсюлманина не е ли чеченец? С това име.

24

Анонимен

преди 8 месеца

До Сашко. Добре бе айде сега се успокой.

23

Анонимен

преди 8 месеца

По-тежки оръжия и по-скоро. Че да се стигне дъното по-бързо, по-сигурно и за по-дълго.