11

Анонимен

преди 1 година

Бе сгладне и честлинните комбурси тарляха се и сврецваха във плите, съвсем окласни бяха тук щурпите и отма равапсатваха прасурци - стара българска легенда от балкана описана и като Гергана пиле шарено орисана!

10

Анонимен

преди 1 година

Човекът е ангел с едно крило. Ако хората не се прегърнат, няма да полетят.... а ще полетят цените в космоса и земята ще остане без пари!

9

Анонимен

преди 1 година

Точка по въпроса за износа на магданоса!

8

Анонимен

преди 1 година

Като човек, който си сменя поршето на всеки 3 години с нов модел, мога да ви кажа, че изобщо не ме брига, че захарта скочила с няколко стотинки.

7

Споко

преди 1 година

Споко, това е само леко едва забележимо движение, ЕС ще си намери от некъде некаква евтина пшеница, има толков много доставчици на пшеница, не е само Русия, има много решения на проблема, всъщност няма промлем, ЕС със сигурност без никакво съмнение с абсолютна увереност ще се освободи от руската зависимост.

6

Жаба

преди 1 година

"Захарта СКАЧА с 18 долара на тон". Е колко да е скочила? Това са 3 стотинки на килограм. За съжаление при такива заглавия, търговците започват неконтролирано да вдигат цените с 20-30% че и повече.

5

Анонимен

преди 1 година

Охооо - Мерцедес тая година ще направи яко пара, значи! Защото като се вдигне цената на зърно и пшеница, нашите "фермери", се убиват да ис купуват GLS-ки и G класи. Сега, защо му е нова G-класа, дето мяза на старата, която всъщност е на 4 години, никой не знае, ама. ...

4

Анонимен

преди 1 година

И на други неща цените се покачват. Инфлацията върви нагоре и няма да спре в близките години.

3

Сър Пичук

преди 1 година

Захар и сладки неща не ям от години и, ако сте умни ще спрете тази бяла.щ отрова. Само плодове

2

Британски учЕн

преди 1 година

Захарта скача защото всички глупусти с аспартама и изкуствените подсладители лъснаха наяве. Сега купувачите търсят безалкохолни само със захар.

1

Анонимен

преди 1 година

Четирите конника на апокалипсиса - Чума, Война, Глад, Смърт. Стягайте се за гладомора.