228

Офф ,да се омита

преди 8 месеца

Чадър20-30 лв , таратор 15-20 лв ,бутилка минерална вода 10-15 лв ,цаца 15-25 лв , паркинг 4лв на час , а в морето ешерехия коли на килограм ,плуващи фекалии и даже плъхове...Този не е професор , а лицемер и

227

ха-ха-ха

преди 8 месеца

Такъв Институт НЯМА! Това е фирмичката-менте на този дърт измамник! "Институт за анализи и оценки в туризма"ООД се състои от дъртия крадец от времето на Балкантурист и... още една стара к.ранта като Румен Авантаджията!КУХА ЛЕЙКА В КУХА ФИРМА/ИНСТИТУТ?!?Мнението на дъртия шмекер няма никаква стойност.Тези проценти и цифри са изсмукани от пръстите на крадливите ръчички на менте-професора-шмекер!!!

226

Анонимен

преди 8 месеца

Време е да се осъзнаете, вместо да драскате колко зле било ами спрете да им ходите и да им купувате имотите като за начало, като им замре бизнеса ще спрат да строят дори ще събарят!

225

ееее

преди 8 месеца

леф не давам на местен тарикат...

224

Анонимен

преди 8 месеца

И най-много лайййна, изхвърят турците в Черно море и Средиземно море, международен съд няма ли, няма ли кой да ги санкционира и ги принуди да построят пречиствателни станции на Истанбул?

223

Анонимен

преди 8 месеца

До Анонимен 208 ти ако си бил такъв и си се държал като цигаанин по морето, бъди така добър да говориш от свое име а не от името на всички останали. По морето имаше елитни ресторанти, дискотеки, хотели а и хубави почивни сатници с големи паркове и цветя наоколо. Имаше и ваканционни селища с перфектни за времето си услуги и обстановка. Ти си ходил там като клист с багажника си, а други са ходели като бели хора на станции или по хотелите и те са повече.

222

Анонимен

преди 8 месеца

Как пък не хванахте гръцката фирма и тези , които стоят зад нея, които взеха парите и направиха лайняяяната тръба, да носят отговорност и бъдат осъдени за нанесените вреди, как не потърсихте и парите обратно, за да се ремонтира? Как?

221

хахах

преди 8 месеца

ше плащат половината самолетни билети, ееееееее като си изгониш местните туристи можеш да правиш като вятъра

220

Анонимен

преди 8 месеца

Да, вкарвайте още оръжия и агресия , подгъзувайте на лудия Зеленски и чакайте туристи... в сънищата си!

219

Токмаков

преди 8 месеца

Поемате си разходите до дупка. Цял живот ли ние мизерниците ще ви поемаме масрафа а вие да живеете като шейкове. На банките поехме задълженията. На общините цял живот плащаме данъци. Щом си бизнесмен си поемаш разходите. Като не можеш фалираш както всички ние.

218

Хмм

преди 8 месеца

Т.е. пак се гледа към чужденците а не към българите. Защо вместо да плащат самолетните билети не си направят пречиствателни станции и да си обучат персонала да е мил и учтив? Малко в инфраструктура да инвестират и малко в заплати, малко да ги осветлят...?

217

Vs

преди 8 месеца

Ама се карат коли за по над 150 к от бедните хотелиери!

216

Е как така

преди 8 месеца

Нали преди точно две седмици беше силен, успешен,пълно с хора, хотелите пълни, уау итн...... А сега пеете друга песен... Кво стаа в крайна сметка бре момци лъжете ли ни или???!!!

215

NASA

преди 8 месеца

На крива ракета,космоса и пречи.

214

Анонимен

преди 8 месеца

Нормалните българи от 15-20 години не стъпваме в мутренските хотели на морето в България.

213

ко?

преди 8 месеца

защо реве тоя агент от ДС

212

Анонимен

преди 8 месеца

Хехе, няма отлив, а има даже прилив на фекалии

211

Анонимен

преди 8 месеца

Ама как така? Нали 24 милиона българи били почивали на море с България?!

210

Бунга Бунга

преди 8 месеца

Какво море, какви 5 лева? Тя министърката показа, че е гробище на костенурки.

209

Аха

преди 8 месеца

направо да резервитат и платят общините всички стаи в хотелите, туристи дошли недошли ще се водят пълни хотелите и бедните хотелиерчета ще изкарат някой лев