31

Празник

преди 9 месеца

Монголското, робско стадо от блатата на Москва прави дългоочакваните избори.Ще има шише самогон и пакет Беломорканал на глава от загрижените олигарси на всемодържеца със срамното име.

30

Анонимен

преди 9 месеца

А американските чyryнени чyтури не могат ли да разберат, че в Украйна се води война, какви избори искат от президънт Зеленский!

29

Червонец

преди 9 месеца

Боби, всеки един го може от всяка точка на света, но аз акцентирах, че всеки един руски гражданин при желание има право да се регистрира и да бъде официален онлайн-наблюдател на изборния процес. В нашите секции наблюдателите са няколко човека.

28

Анонимен

преди 9 месеца

От 4-ти юни досега - 70 000 убити украинци! Окуражаващо!

27

ъ

преди 9 месеца

До 20. Че то и на територията на Русия се води война. Всъщност само там се води война, на територията на остатъчна Украйна няма мащабни военни действия, само бомбене. При това Русия воюва с целия прословут Запад. Но в Русия се провеждат избори, в Украйна - не. Толкова по въпросите на "демокрацията" и "руския авторитаризъм"

26

Анонимен

преди 9 месеца

Жълтото и синьото на украинския флаг се развяват над всеки гроб от лекия бриз!

25

ТИДАВИДИШ

преди 9 месеца

ЦИРК!

24

Анонимен

преди 9 месеца

Я за Пукина

23

Боби

преди 9 месеца

До 22 - блогери обяснават как кога къде какво и защо(3 дни е гласуването) - сега за тези избори не съм търсил влогове но за референдума за промяна на конституцията се интересувах.

22

Индиго

преди 9 месеца

Каквото и да си говорим, шестте южни региона на ДНР, ЛНР, Херсонска и Запорожка област, република Крим и Севастопол никога няма да излязат от състава на Руската Федерация, докато тя съществува.

21

Боби

преди 9 месеца

До Червонец - и ти можеш да вземеш да се логнеш към стрима на коя да е камера в кой да е избирателен район и да гледаш какво става там. Тоест да контролираш процеса.

20

АЛО БОБИ,

преди 9 месеца

ТИ ПО ВСИЧКО СИ КОМПЕТЕНТЕН! АВЕ ТИ ХОДИЛ ЛИ СИ ИЗОБЩО В РУСИЯ, ЧЕ И ОТ СИСТЕМИ РАЗБИРАШ?

19

По същество

преди 9 месеца

До Руска работаКато победителите тук нали? Британският посланик вече се разпореди за резултатите в ЦИК. Ала бала, без референдуми, с частни и затворени софтуери, с факултето, принудените и калинките. Ах, демокрация в България. Или американската демокрация - избираш между две вековни шушулки платени от същите донори.

18

До ъ-то

преди 9 месеца

До 2 Явно си пропуснал, но на територията на Украйна се води война. Какви избори в подобна обстановка бленува твоята болна чугунена чутура?!

17

Боби

преди 9 месеца

До Анонимен 14 - Сори ама не е нагласено. 50% се избират по мажоритарната система и 50% се избират по паралелната. Тоест 50% са личности в съответните региони и ако не са си свършили работата няма просто да ги преизберат независимо от коя партия са. Миналите избори 50% от Мажоритарния Вот го взе Путиновата партия както и 27% от Паралелния - тоест имаха до сега конститиционно мнозинство.

16

Анонимен

преди 9 месеца

А КАКВО СТАНА С ОПЕРАЦИЯТА? ОТБРАНЯВАМЕ ЛИ СЕ, А?

15

Анонимен

преди 9 месеца

Излишни пари дава джуджето, вместо да ги даде на народа, ги дава за някъв фарс!

14

ПЕСКОВ:

преди 9 месеца

ИЗБОРИТЕ СА ЕДИН ИЗЛИШЕН РАЗХОД! - ЦИТАТ!

13

Червонец

преди 9 месеца

Жителите на повече от 70 субекти на Руската Федерация ще гласуват на избори на различни нива от днес до края на неделния ден. Всеки един руски гражданин при желание има право да се регистрира и да бъде онлайн-наблюдател във всеки един от избирателните участъци, секции.

12

Анонимен

преди 9 месеца

Украинската армия е изтощена, измъчена и много по-малко боеспособна отколкото беше преди. Отбраната е най-сложната военна дейност, и има голяма вероятност непосредствено след започване на настъплението украинския фронт да рухне.