100

Анонимен

преди 9 месеца

Институциите нищо не направиха. Хората сами се справяха досега. Въпросът е има ли институции?

99

А, РУСИЯ НЕ ПОМАГА..

преди 9 месеца

РУСИЯ СЕ РАДВА, ЧЕ БЪЛГАРИЯ БЕ ЗАСЕГНАТА ОТ ПРИРОДНО БЕДСТВИЕ..... ФАКТ... РАДВАТ СЕ..!!

98

Анонимен

преди 9 месеца

>>> Скокът бе сполучлив. На фунията фурията бе силна, мощна, страстна, виртуална и обратно го насочи към светкавицата Изумруд, от нейна гръд да светкавици да лочи. Българинът се впи здраво в ц_и_ц_о_рата - кълбовида мълния и лочи дълго, докато светкавицата от там не източи. Рипна в право и на дясната се закачи и пак започи. Лочи, лочи, пи , пи докато се не пропи. >>>

97

Анонимен

преди 9 месеца

>>> Българинът се захласна в приказката за атлас. Та започна да разглежда с нетърпение таз картина с копнеж и хуманистично уравнение. Звездите малки кат бенгалски искрици щъкат, бълбукат и радват тъмата. Космична совалка нейде се рее, изпълняваща задачата на човешка залъгалка. Космоса радостен се смее и от щастие гледа света да се не пропилее. Помощ от никъде се не види всред тия красиви диви види.. >>>

96

СИБИР

преди 9 месеца

Лалугера Денков в очилата на жаба Марш ,СЛАВА НА РУСИЯ НЕМА страх от Руския народ ще ги посрещем с хляб и сол.ДА живее браттската Русия

95

Анонимен

преди 9 месеца

>>> Българинът с мислещ пирует листото като парашут разтвори и в космоса Торнадото като стрела го изпраска. А сега накъде? Ни шум, ни вопъл, ни стон, ни петли, ни перести кокошки, от никъде не идва човешки дзвон. Поогледа се, а там нрак и вакум. Само звезден шум от изгаснала лава. Звездни спомени от люти битки. Спомени не записани за звезди орисани. Спомени вечни Галактични, Ентропийни. Спомени в бъдещето на сегашното минало.>>>

94

Анонимен

преди 9 месеца

>>> И се започна.... Отзад - светкавицата Баязид, отляво - светкавицата Рашид, от дясно - светкавицата Тюмюруд, от пред - светкавицата Изумруд, а Българина по средата блъска си главата у парапета на стената. Ще го унищожат викам си "АЗ". Извади ножа и три светкавични грацмуля бяха отсечени завчас. Остана само Изумруд светкавицата. Тя бе пореста, златопереста, блестяща, изваяна с кристална гордост на кралица, високомерна с мощни бедра на вампирица.>>>

93

Анонимен

преди 9 месеца

Koe е светкавичното - прибирането на труповете в моргата ли? Защо няма никаква система за оповестяване?

92

Анонимен

преди 9 месеца

Господ едно време (ZIEZI EX QUO VULGARES) - (ЗЕВС ОТ КОГОТО ПРОИЗЛЕЗОХМЕ БЪЛГАРИТЕ) подготвяше сели облаци за гърмене - зареждаше ги като махаше електроните на горките водни пари и те заедно с вятъра се разхождаха по земята с положително натоварени електрически усмивки. Като се разсърдеше някоя Бълка разтърсваше Земята да върне обратно ЕЛЕКТРОНИТЕ на горките ВОДНИ ПАРИ на ОБЛАКА и превеше сиир на ЗЕМЯТА - ((((СВЕТКАВИЦИ))))....>>>

91

Анонимен

преди 9 месеца

Този път АПИ да направи качествени ремонти на инфраструктурата, че на пропагандналия мост асфалта беше 2-3 сантиметра, без подложка. Да се махнат всички отходни тръби, които се изливат в морето, а включените в тръбите да се глобят. Ако го свършат до два месеца ще гласувам за тях.

90

Анонимен

преди 9 месеца

Отлична работа на правителството, навременна евакуация и затваряне на пътя, благодарение на което жертвите са много малко, а можеха да са стотици! Само за един ден вече къщите на хората се чистят, доброволци и държавни институции са на място и работят! Това са ФАКТИТЕ, всичко друго е зле прикрита РУСКА ПРОПАГАНДА на гърба на трагедията на хората!

89

Анонимен

преди 9 месеца

Тая държава е обречена то е ясно вече

88

Анонимен

преди 9 месеца

Някакви копейки още ронят сълзи за ръждивите БТР-и, като естествено удобно прикриват факта че тези БТР-и, НИКОГА не са използвани при подобни бедсствия, просто защото не стават за това! Парите от тpoлене за лекарства дайте копейковци!

87

Анонимен

преди 9 месеца

До сина Спокойно, нищо не е забравено. Ще им дойде реда. А тази опорка, спусната от безутешното резидентство, можеш да си я напъхаш нали знаеш къде.

86

Анонимен

преди 9 месеца

Кви институции бе денков ? -доброволци чистят ,доброволци извозваха Деца , доброволци осигуриха подслон ! къде е армията ? къде са Бтр-те ? а,сетих се подарихте ги на окрайна.

85

Христо Иванов:

преди 9 месеца

Боката Борисов - младото и свежо лице на промяната, стройната фигура на прогреса, честният политик на новото време

84

Анонимен

преди 9 месеца

При социализма лично аз за първи път видях банан (в Показния плод зеленчук), когато бяха на 14 години. Ама само го видях. Иначе за първи път си купих и опитах, когато бях на 18 години.

83

сина

преди 9 месеца

ВАЖНОТО Е ЧЕ Бойко вече е добър! Нито кирчо, нито кокорчо нито нещастните им поддръжници говорят за "модела ГЕРП", за "Мафията", за "кражбите на Борисов", за "чувалите с пари", "за кюлчетата", "за пачките" - всички тихо мълчат, протакат имунитета на Бойко и перат ли перат със сапуна ризите на Борисов, Пеефски, Доган и другите от групата. А Христо Иванов забрави как се кара лодка на Росенец, щото вече ходи там на отчет с кола на НСО - смех и срам за всички "демократи" от ДБ и ПП !!!

82

Моисей

преди 9 месеца

Денков като Моисей върна водата в деретата, разцепи морето и извади паркиралите преди това по плажа БМВ-та, помолис господ Тиква да отусне пара и си я разделиха с коня Габриел....Браво Денков.Ааааа забравих, накрая излезла ДЪГА за да бъдат доволни и ЛГБТ.

81

Анонимен

преди 9 месеца

Много добре си действа Правителството. За по-малко от 48 часа се справи с проблема. Ако беше Боко Тиквата щеше да лети един месец с хеликоптера и с тв екипите на слугинските БНТ, БТВ и НОВА, които да му правят безплатен ПР. Или по-точно платен от нас, данъкоплатците. Тези без много шум се спавиха бързо с проблема.