5

Анонимен

преди 8 месеца

Колко малко помним. Гората се изсече от Симо дърваря по времето на жълтите и тройната ламя. А непостроения четирилентов път от Бургас до Малко Търново, но отчетен за построен, който Стани-шев тръгна да открива забравихте ли. А заменките с каменисти парцели с тези по южното черноморие забравихте ли. Или пак Бойко и Герб са виновни. Всички ние с робска психика сме виновни, че ги търпим и продължаваме.

4

Анонимен

преди 8 месеца

Горските стопанства на ДПС , достатъчно БЕЛИ направиха , като изсякоха горите в България ... А , нема нужда от ''КОРУМПИРАНИТЕ ГОРСКИ СТОПАНСТВА '' !

3

До Анонимен 6

преди 8 месеца

Имаш предвид заврения зет Пепеляшко от Драгалевци

2

Анонимен

преди 8 месеца

В бюджета на страната трябва да има отделени суми за бедствия. Опитът да се създаде министерство по време на тройната коалиция не беше успешен, предполагам, защото няма отделна материална база. А трябва.Както се вижда, и за наводнтения, и за пожари и за други неща са необходими багери, кранове, камиони с нужните хора поне. Всяка община трябва ра разполага с ресурс. Дадоха се милиарди за цигър-магър - облицоване, вместо да се инвестира в дълготрайни активи и кризисни артикули.

1

Анонимен

преди 8 месеца

Какво очаквате да стане след 45 години комунизъм по съветски модел и 33 години бандитска демокрация? Ами нормално е държавата да се разпада от всякъде! И продължават да си правят проверките.....загрижили се те за вас.