8

Анонимен

преди 8 месеца

Сега, пак ще влее едно кретеноидно, да ми обяснява че "светът не се върти около България", аз ще му кажа, че България е част от тая свят и светът се върти, около остта си, а това лято имаше цял месец валежи, имаш 20 дни жеги, а вчера правиха снежни човеци ...

7

Анонимен

преди 8 месеца

Последните 100-150 години за преди 500, 1500, 5000, 50000 години не са измерва ли нищо. Тоест това е манипулативна новина, която цели хората да се чувстват виновни и да им наложат тираничен контрол и данъци.

6

Анонимен

преди 8 месеца

Пълна лъжа, аз непомня по-късо и студено лвто....може би 2010 имаше нещо подобно но това е едно от най-студените. Всичко друго е лъжа и пропаганда за започване и инсталиране на зеления фашизъм! Който не го разбира...е ментално осакатен.

5

Анонимен

преди 8 месеца

КАММЕЛИО ДЕЦА НЯМАШ ЛИ??? Тях ще ги ПРИНУЖДАВАТ ДА ЯДАТ БРЪМБАРИ! И на моренце обичаш ли да ходиш? Щото ще имаш "право" на едно пътуване годишно, ама късичко! И на три нови дрехи да си купиш годишно! Въобще ОСЪЗНАВАТЕ ЛИ НА КАКВО ПРИСЛУЖВАТЕ И НАКЪДЕ ДВИЖИТЕ ВСИЧКИ НИ? Като публикувате тия лъжи, измислици, манипулации, пропаганда???

4

Анонимен

преди 8 месеца

2, гледай тн Индия, която иска да си върне историческото име от преди 1000 години. Отхвърлят Индия, защото така ги наричали поробителите им наглобританци. Сега в събота на Г-20 най-вероятно ще го огласят пред света. Не искат Еверест, а настояват за Джомолунгма.

3

Анонимен

преди 8 месеца

Това е буквално най-голямата, най-грозната и нагла лъжа, регистрирана някога! Натъкмиха си как да манипулират данните, съчиниха си някакви абсурдни и неозначаващи нищо "глобални температури", сега могат ако решат да изкарат че и зимата е била най-горещото лято някога!

2

Анонимен

преди 8 месеца

Антонио Гутериш е генерален секретар на ООН, но авторитетът му е под перваза.

1

Анонимен

преди 8 месеца

Време е за новата СО2 западна данъчна система...... прекалено много сте дишали и бам данък!